- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
evet kapıdan çevirdi çok üzüldüm ve utandım kullanmam zaten artık vercem birineşöyle kapıdan mı çevirdi pahalı diye..
o perdeleri çöpe atıyorsun. küvet içinde yıkamaya çalışmıyorsun.
Öyle canim valla şuan ben eşimin hakkını yiyemem maaşı elimde. Ona İnanki harçlık bırakıyorum. Eşimde öyle savurmayi sevmez ama herşey bende döner. Ama bu nasıl oldu biliyormusun sabırla dualarla. Benim cebimde beş kuruş olmazdı. Hiç vermezdi eşim. Ne varsa annesine babasına verirdi bir oturuyorduk. Bı kere harçlık olarak 70 TL vermişti. Aradı ertesi gün 50 lirayı anneme ver demişti. Vermemiştim. Tartismistik. Ben okadar çok şeye sabrettim ki. Sonra baktım bu bana beş kuruş para vermiyor. Gidip cebinden alıyordum. Sonrada diyordum aldım diye. O da tamam diyordu. Anladım ki adam vermeyi akıl edemiyor. Öyle böyle aldım cebinden hep bir kere sormadı ne yapcaksin diye. Sonra kendime kart çıkarttım harçlığını direk telefonundan yolluyorum. Herşey sabırla oluyor ben çok sabrettim adamı düzelten kadar canım ciktiBunun çalışıp çalışmamakla ilgisi yok ki.. Öküz olan kocayla alakası var. Çevremde çok çalışmayan kadın var. İnanın bazı çalışanlardan daha çok para var ceplerinde, istediklerini de gayet güzel alıyorlar.
dengesiz şunu söyleyim çocuğa gitti 100 bilmem kaç liraya oyuncak aldıEsiniz ev giderlerinde genel olarak nasil tutumlu mu ? Bunu gerek görmediği için mi ya da tutum huyu olmasından dolayı mi yapıyor anlamak için soruyorum .
hastalık elimi kolumu bağladı corona yuzunden çalışamıyorum yoksa çalışacaktımBu kafadaki adamlara muhtac olmamak icin calismak sart ki zaten. Cocuk kucuk mucuk demeyin,verin ozel krese,siz calisin. Elinize 100 lira da kalsa calisin bari sigortaniz olsun. Yarin bu adam sizi kapinin onune koyarsa hic degilse emekliliginiz olur
evet kapıdan çevirdi çok üzüldüm ve utandım kullanmam zaten artık vercem birine
Mesleginiz var mi? Asgari ucretle mi calisacaksiniz?hastalık elimi kolumu bağladı corona yuzunden çalışamıyorum yoksa çalışacaktım
Haklısın canım ama şimdi şöyle dusunelim bu konuda evet hiyarlik yapmış eşin peki iyi taraflarını da tartıya koyalım. Mesela nesi çok iyidir. Bazen dengesizlikleri tutuyor eşlerin. Annem kaç yıllık evli daha babanın bilmedigim huyları çıkar der. Yani adamlari anlamak çok zorhayır karışmaz kesinlikle parayıda almaz beni en çok üze şey değer vermemsi ben evlenene kadar çalışan bir kadın olduğum içn paramı kazandım hep şimdi gücüme gidiyor
öğretmenim atanmadğım için özelde çalışacağm büyük ihtimalle asgari ucretolacakMesleginiz var mi? Asgari ucretle mi calisacaksiniz?
eve para getiriyorlar ya paraya sadece kendileri hukmedebilir saniyorlar heraldeBen de kendi yapmayacağı şeyler için yorum yapılmasına karşıyım.
Ev pis ama ben de temizlemem temizlikçi de olmaz sen temizle diye dayatıyorlar ya sinir geliyor bana
Oturup temizleyeceklerse bence de temizlikçi çağırılmasın ama temizlemeyecekse ağzını tutsun otursun
En şaşırdığım da nasıl böyle dayatmaları ciddiye alıyor kadınlar
KesinlikleBunun çalışıp çalışmamakla ilgisi yok ki.. Öküz olan kocayla alakası var. Çevremde çok çalışmayan kadın var. İnanın bazı çalışanlardan daha çok para var ceplerinde, istediklerini de gayet güzel alıyorlar.
Olsun canım zaten evde canlı derse girceksin. Hem işlerini yemegini yaparsın hemde paranı kazanırsın . İstediğini alır yersin. Bide değer konusuyla düşünme sakın. Değer vermek çok farklı biseydir. Öyle para vermedi vs diye ölçülmez canım benim.öğretmenim atanmadğım için özelde çalışacağm büyük ihtimalle asgari ucretolacak
iyi tarafları var tabi yok diyemem ama evdeyim yıllardır 6 sene oldu kafayı yiyecem annem yanımda yok destek olsun arkadaşım şu an hiç yok hep oradan oraya tayin olduk hep yeni ev yeni şehir yeniden alış herşeye yoruldum psikolojim bzouldu zaten biraz destek istiyorum ondan tek istedğim buHaklısın canım ama şimdi şöyle dusunelim bu konuda evet hiyarlik yapmış eşin peki iyi taraflarını da tartıya koyalım. Mesela nesi çok iyidir. Bazen dengesizlikleri tutuyor eşlerin. Annem kaç yıllık evli daha babanın bilmedigim huyları çıkar der. Yani adamlari anlamak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?