Ev hanımları tü kakamı yahu!

Ama çalışan kadının vajinası daha cazip geliyor ona göre.
Yani düşün bir yerde evde bekleyen vajina, diğer yerde yeni yerler görmüş turist vajina :KK70:
Mantık bu
Afedersin açıp mı geziyo gezip gören vajina oluyo iğrenç çok saçma muhabbetler, hem çalışıp yorgun argın gelen kadınla, çok yorulmayan kadın arasında eşiyle ilgileme yönünden bin kat fark var şahit oldığum şey karı koca çalışan ailelerde ciddi anlamda kopukluk oluyo para var belki ama biçok şeyi paylaşmak için zaman yok.

Birisi para için birisi ailesi için çalışıyor.Akşama kadar temizlik,çamaşır,bulaşık,yemekti bir sürü şeyle uğraşıyorlar.Bende size hak veriyorum.
Bence bu çok keskin bir ayrım oldu. ben çalışıyorum mesela kim için önce kendim için sonra çocuklarım ve eşim için. tabiki gönül ister çocukları kendi kokunla kendi terbiyenle büyüt ama imkanı olmayanlar için yapıcak bişey yok. o para için çalışanlar parayı ailesine harcamak için çalışıyor. çocuğum daha iyi kreşe gitsin daha iyi hastanelerde bakılsın daha iyi yemek gıda yiyebilsin diye.
yoksa tabi ev hanımlarını asla yargılamam durumum olsa bende en az 3-5 yaşına gelene yadar kendim bakmak isterim ama şartlardan dolayı çalışanların malesef yapıcak bişeyi olmuyor.

yav he he...
önyargıyı ortadan kaldırmak için bilmem kaç yüzbin defa açılıp da tartışılan bu konuyu açmışmış,herkesin hayata baktığı açıdan değerlendireceği bir konuyu neye göre düzeltiyorsun?kaç sayfa geride de dedim şimdi de diyorum.
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, bırakın herkes kendisine doğru geldiği gibi bir hayat yaşasın. Doğruluğu subjektif konularda tartışma açmak polemikten başka birşey değildir.Sen böyle mutluysan suni dert edinmek neden?
Al işte sen dahil millet birbirine sallamış da sallamış.. ötekisi asalak diyor, ezik cahil diyor beriki bana bakmakla yükümlü diyor..birbirinden aşağılayıcı ve kırıcı yorumlar havada uçuşuyor..birazdan konun da kapanır zaten :KK14:

YYorum yazmak zorunda değilsin yav he de geç o zaman! Hatta kimse yorum yazmak zorunda değil arkadaşlar, sanki ben zorlamı yazdırıyorum! Kapanabilir konum, çokmu önemli sanıyorsun! 46 sayfadan fazla yorum yapılmış, bu bana yetti zaten, birileine ev hanımlığını anlatabildiysem.ne mutlu bana...

Canim benim ben erkeklerin bakis acisi bu diyorum ki bence samanta da onu kastediyor
Kadin evde oturunca erkek ona kaarsi saygisini yitiriyor
Gercekten de 100 erkekten 99u duzenli seks hayati icin evleniyor ne yazikki, onlar duz mantikla bakiyorlar buna
Çalışan kadınlar eşleriyle çok mu mutlu,herşeyleri mükemmel mi?Çalıştığı için seviyorsa eşini değil,parayı seviyordur

Canim benim ben erkeklerin bakis acisi bu diyorum ki bence samanta da onu kastediyor
Kadin evde oturunca erkek ona kaarsi saygisini yitiriyor
Gercekten de 100 erkekten 99u duzenli seks hayati icin evleniyor ne yazikki, onlar duz mantikla bakiyorlar buna
Sanmıyorum
Her yorumu ayrı ayrı çam deviriyo , koca orman gitti yani
Aklı fikri uçkurunda olan erkeklere benziyo üslubu, fıkrası bile o biçimmiş
İnşallah bi arkadaşın şüphelendiği gibi erkek çıkar, çok acayip

Afedersin açıp mı geziyo gezip gören vajina oluyo iğrenç çok saçma muhabbetler, hem çalışıp yorgun argın gelen kadınla, çok yorulmayan kadın arasında eşiyle ilgileme yönünden bin kat fark var şahit oldığum şey karı koca çalışan ailelerde ciddi anlamda kopukluk oluyo para var belki ama biçok şeyi paylaşmak için zaman yok.

Saçma bence de
Ama vatandaşın zihniyeti bu
Kadını metalaştıran, 2. Hatta 3.4. Sınıf gören garip bir zihin yapısı
Evlenmeden her önüne gelenle sevişmeZsen de malsın bu arada
Öyle diyor
Sonra onun bunun içki masasında konu oluyorsun, çok garip hayatlar

çok haklısın ev hanımlığını çatır çatır savunuyorlar ama bu kısımları hep atlıyorlar yarın bir gün boşansa hakim 800 lira nafaka verse bile bu parayla kadının çalışmadığını ve iki çocuğa baktığını düşünün

aklıma biz küçükken kocası çok fazla kazanan evde oturup keyif yapan bir kadın vardı
anneme bir defa senin çocuklarına çok acıyorum sabahın altısında yola düşüyorlar oradan çalışmaya gidiyorsun ben çocuklarıma kendim bakıyorum aman gelmez olsun öyle para deyip anneme nispet yapmış
o kadının kocası iflas etti sadece bağkur emeklilikleri kaldı elinde kadın şimdi ağlıyor keşke kocamın parası fazlayken kendime de bağ kur yaptırtsaydım diye
ki annem asla yüzüne vurmadı sen de zamanın da çalışsaydın diye
yarının ne olacağı belli değil @MissCherryBlossom çok haklı bu konu da
bugün kocanla aran iyi kocanın maaşı iyi diye yarın da öyle olacağının garantisini kimse veremez

Dediklerin doğru ama bu konu tercihtir, ben çalışıyorum senden daha değerliyim diye anlatılmaz, bu konudaki üslup çok mu doğru yani

bu arada ben hep diğer konular da çalışmamayı da savunurum örneğin kadın 1300 liraya çalışıp 1000 lirasını dadıya verecekse niye çalışsın derim
adamın kadına çalıştırmak istemesinin nedeni gidip kendi ailesine yardım etmek istemesiyse kadının maaş kartını elinden almak istemesiyse bende çalışmam derim
ama sırf zevkine çocuğu bahane ederek en verimli zamanlarını evde esra erol izleyerek geçiren kadınlara kızıyorum

Çalışan kadınlar eşleriyle çok mu mutlu,herşeyleri mükemmel mi?Çalıştığı için seviyorsa eşini değil,parayı seviyordur
Kesinlikle mutlu değil yorgun kadın demek eksik ev eksik aile gibi geliyo bana bikere ruh sağlığı iyi olmalı kadın yaradılıştan evcimendir, burda çalışmak zorunda olan hanımlar ahkam kesiyor, işini severek yapanlarsa ev hanımlarına hak veriyor, onları da anlıyoruz.

Okul oncesi egitimden bahsetmiyorum maddi sorunlar yuzunden maalesef cocugunu daha erken yaslarda cocuk bakim merkezine birakmak zorunda kalan anneler icin konusuyorum. Tabiki okul oncesi preschool egitimine gidicek. Bu konuda konu sahibi zaten cocuklarla ilgilendigi icin calismadigini belirtmis. Hic bir anne isteyerek cocugunu bakiciya veya kucuk yastan krese birakmak istemez. Durumu el veriyorsa evde durmaya cocuklara niye yazik etsin. 3-4 yasindan sonraki kres egitiminden bahsetmiyorum o zaten normal haliyle gitmeleri gereken yerler

Fazla genel konuşuyorsunuz. Ne demek hiçbir anne?
Daha verimli aktiviteler yapması için de bir anne çocuğunu kreşe gönderebilir erken yaşta.

Sanmıyorum
Her yorumu ayrı ayrı çam deviriyo , koca orman gitti yani
Aklı fikri uçkurunda olan erkeklere benziyo üslubu, fıkrası bile o biçimmiş
İnşallah bi arkadaşın şüphelendiği gibi erkek çıkar, çok acayip

Tam da darkmore darkmore un dediklerini söylüyorum. Vizyon sahibi olmak lazım bazı şeyleri gorebilmek icin. Arkadaşsaniz eger kiymetini bilin o üyenin. Daha insallah erkek çıkar diyor erkek olsam sana niye rahatlama gelecek. Gercekleri soyledigim için mi. Erkek olsam da bunlar degismeyecek acı gercekler.

Mutluluk farkli bir konu ama,calisan kadin seviyorsa parayi kendi kazandigi hic degilse, kocasinin kazandigi parayi sevecegine kendininkini sevsin madem hayat musterek
Ki zaten soylediginiz seyin alakasini cozemedim

Erkeklerin kadınları bu kadar ezmesi, halen daha günümüzde onlara bu gücü vermemizin sebebini şu konu açıklıyor aslında. Kadınlar olarak kendi fikrimizi yazıp çekilmiyoruz illa kabul ettirene kadar uğraşıcaz.
Konu sahibi neden böyle bir konu açmış anlam veremedim. Böyle bir ortamda tartışılabilecek bir konu değil bu . Herkes kendi fikirlerine, ideolojilerine göre haklı.
Mune Mune Abla bence bir bak yoksa ortalık daha da karışır :KK64:

Konum derhal kapatılabilir çokta önemli feğil. Ben ev hanımlığına dikkat çekmek icin yazdım.ama fazlaca talep gördü. Yazdıklarımın yine arkasındayım. Yorum yapmak zorunda değilsiniz, size göre saçma diyip geçebilirainiz

deniyor ki, kadınlar rahatına düşkün ondan çalışmıyor, kocasının eline bakıyor.
o kadar rahata düşkün kadın çocuk da doğurmaz, çocuk kadar külfetli hiçbir şey yok bu dünyada.
erkeklerin derdi ne de evleniyor? madem ev geçindirmek, ailesine bakmak erkeğin görevi değil, evlenmesinler efendim.
evi temizlemek için temizlik görevlisi tutar, cinsellik için kız arkadaş edinir.
evi geçindirmesin, çocuğa bakmasın, hanımına harcamasın, o zaman niye evlenilir? evlilik sadece maddi ve cinsel birlikteliktir diye düşünenler için evlilikte çalışmamak mahkumiyet olabilir.
ama evlilik hayatı her şekilde paylaşmak, mutlu olmak, huzuru birbirinde bulmak olarak düşünenler için para akla dahi gelmeyecek boş mevzudur.

Sorunuzun cevabini kendiniz vermissiniz.hayir a kisisi farkli dusunur b kisisi farkli.
Esiniz karismiyor tercihinizi yapmissin.kimseye kendinizi ispatlamak zorunda degilsiniz.buraya gelip calisan kadinlarin hepsi cocuguna ilgisiz ben dogru olani yaptim deme hakkiniz yok.o sizin dogrunuz.

Ben 3 yildir evliyim.esim ne istiyosan o dedi.ogretmenim.ozel istemedim.hem yillarca emek verdigim meslegi hemde ailemin yemeyip icmeyip okuttuklarinin karsiligi olsun diye kpss ye hazirlaniyirum.evlendigimdem beri ev hanimiyim.
Calisan kadin benim gozumde baskadir.hep calisip hem cocugu olan kadin bambaska.
Kusura bakmayin ama bu boyle.
Cocuklu ev hanimlari tamam ev isi su bu yapiyor ama yeri geliyor isini erteliyor.keyif yapacak firsat bulabiliyor.calisan kadin herseyi yapiyor..evdeki isi bile erteleme sansi yok.ve hakkini vererek anneligini yapanda cok.gayette mutlular.cocuklarida zarar gormuyor.elbette olmayanda var.yiprarananda var verimli olnayanda.ama ben hic cevremde rastlamadim bu orneklere
Sizin dusundugunuz gibi calisan kadinlari cocuklari herseyden mahrum degil.
Birde esinin zoruyla calisanda var.mecbur kaldigi icinde calisan var.maas yetmedigi icinde calisan var.ozetle kendi dogrunuzla yasayin.tercih sizin hayat sizin.

Yani şu yorumu ayakta alkışlıyorum:KK9::KK9::KK9:

Ben ev hanımlarını sizin tabirinizle tuhh kaka görmedim hiç bir zaman sizin seçiminiz sizin kararınız sizin ev hanımı olmanızdan bize nee bizim çalışan kadın olmanızdan da size ne herkes kendi doğrularıyla yaşamamlı birilerine birşeyler ispatlama çabasıda nedir anlamıyorum

Konum derhal kapatılabilir çokta önemli feğil. Ben ev hanımlığına dikkat çekmek icin yazdım.ama fazlaca talep gördü. Yazdıklarımın yine arkasındayım. Yorum yapmak zorunda değilsiniz, size göre saçma diyip geçebilirainiz

Kocan memnun sen memnunsun kimseye laf düşmez,çalışmayıp burdaki üyelerden maaş istemiyorsun sonuçta

Tam da darkmore darkmore un dediklerini söylüyorum. Vizyon sahibi olmak lazım bazı şeyleri gorebilmek icin. Arkadaşsaniz eger kiymetini bilin o üyenin. Daha insallah erkek çıkar diyor erkek olsam sana niye rahatlama gelecek. Gercekleri soyledigim için mi. Erkek olsam da bunlar degismeyecek acı gercekler.
Konularda denk geliyoruz, mantıklı bir üye diye izlenimim var ille de arkadaş olmak zorunda değiliz
Konuşmayı bilenle karşıt görüşlü de olsak tartışmayı gayet güzel beceririm, senin gibi seviyesiz yazanlar haricinde
Sen kendi gerçeklerini herkese mal edemezsin, sevgilinden mi ayrıldın ne oldu bilmem +18 e bağlayıp duruyorsun her durumu. Konu gayet açık ev hanımı olmak ile çalışan kadın olmaktı oysa ki, meğer her konun +18 liymiş bence bi uzmana görün böyle heryerde gevşek gevşek konuşma

Dediklerin doğru ama bu konu tercihtir, ben çalışıyorum senden daha değerliyim diye anlatılmaz, bu konudaki üslup çok mu doğru yani
Canim iki taraf da birbirine hakaret ediyor yanlis olan bu zaten
Demin birisi kpssyi kazanip bilgisayarda gerim gerim oyun oynuyor calisanlar dedi mesela
Yahu sana ne kadin calismis memuriyeti kzanmis devletin takdir ettigi sartlrda calisiyor parasini aliyor , sen de calisaydin sen de oyun oynayaydin derler adama

Back
X