Arkadaşım, nasıl istiyorsan öyle yaşa tabi. Kimsenin sana bişey dayatmaya hakkı yokki. Sen yaptığının doğru olduğuna inanıyorsan zaten elalemin lafına da takılmaman lazım.
Ama şurada yazdıklarına bakınca, sen kendine destekçi bulmak için açmışsın bu konuyu sanki. Lüzümsuz bir şekilde ortam gerildi. 55 sayfa olmuş konu, kimse bir diğerinin yorumunu okuduğu için, kendi dünyası aydınlanacak, hayat görüşü değişecek değil.
Herkes istediği gibi yaşasın.
Evet destekçi bulmak icin açtım ve çokça destekleyen oldu saolsunlar. Seviyesiz yorumları dikkate dahi almıyorum. Düşüncemi yazdım ve bu benim en doğal hakkım. Katılanada katılmayanada saygım sonsuz. Ben kimseyi engellemiyorum, istedikleri gibi yine yaşasınlar. Ama toplumdaki önyargıyı daha iyi görmemi sağladı. Şuan daha rahatım.bikiyormusubuz? Evde kalmak bir hata değilmiş onun farkına vardım ve çalışmaya bir müddet daha ara verebilirim. Kimde ne değişti bilemem ama benim düşüncelerimde önemli derecede değişim oldu. Evet şuan evimin hanımıyım ve artık söylemeye çekinmeyeceğim...