Maşallah düşüncelerinizi ve düşüncelerinizi hayata gecirmenizi sahiden taktir ediyorum çünkü kimse rajat rahat boyle bir kararı alip hayata geciremez
Ve bu konudaki fikirlerinizi paylasmaniz sahiden guzel ne yazık ki toplum içinde genelde ev hanımı oturan kadın pozisyonundadır ne yazık ki işe yaramaz olarakta degerlwndirilme orani cok fazla
Kendi acimdan konusayim bi sure calistim ama ne yazik ki babamdan dolayi devam edemedim ama kendi açimdan özel kurumlarida stajdan dolayı kamu kurusluslarinida ev hayatinida yasadim genel itibariyle cesitli sektörlerde calisan arkadaslatimdan dolayida calisma hayatinin zorluklarini biliyorum kabulde ediyorum ama emin olun ev hanımlıgıda sıradan basit bir olay degil
Ben yasadigim bi konuyla ilgili ornek vermrk istiyorum
Birgun stajdayken kurumdaki memurlardan biri nisanlanmis oturdugumu ortamda nisandan falan soz acılmıstı orda bi abla sert bi sekilde ben x e o kadar calisan birini bul dedim beni dinlemedi gitti ev kızı buldu demisti o an sanki ev kızları sanki dunyanin uzerinden imha edilmesi gereken varliklar demisler gibi icim acıdı resmen
Sanki ev kızlarınım meslek sahibi olanlarla evlenmeye hakları yokmus gibi
Bu arada sanırım konunuzu sabote ettim
Kusura bakmayin
Estağfurullah sabote ne demek. Bende size katılıyorum. İşte bu toplumumuzun kanayan yarası bana göre. Biz hemcinsimize hainlik beslemekten vazgeçene kadar kadına şiddet bitmeyecektir. Önce biz hemcinsimize değer vermeliyizki karşı tarafta versin. Arsız biri ise de zarar vermekten korksun