Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay anasını1inci çocuktan sonra kenara çekilenler olarak, gel beraber utanalım arkadaşım
![]()
Çok iğrenç tabirler duyar oldum
Yapmayın lütfen, kaç yaşında insanlarız
Birini eleştirmek farklı şey terbiye farklı şey
Kim daha uretken tartismasi yapmiyoruz sanirimYahu oyle yaziyorlar ki sanki uzay araci tasarliyorlar.
Bazi isler var ev hanimi kadar bile uretimi yok, kaldi ki isin icinde cocuk(lar) varsa. O bahsettigim kpss kazanip koltugu garantilemis eski spider solitaireciler anca dedikodu giybet uretiyor.
![]()
Hayır tek çalışan değil arkadaşım da çalışıyor ki adam hem kpss hem iş demiş
Eşim operasyona falan gitse ilk ben derim valla,can söz konusu çünkü
Yok size demedim ama tabiri ilk kez duydum şok oldum yani kim demişse çok büyük terbiyesizlik etmişBenim yazdığım son yoruma mı dediniz acaba?
Bana göre de çok iğrençtte ondan sordum.
Bana benim fikrim değildi o, çook önceki sayfalarda arkadaş ev hanımlarına öyle demişti.
Ay ilk o söz nerde nasıl kullanılmış anlamadım
Çalışmıyo diye evde bekleyen şey mi denir
Çüş yani
Ninelerimiz annelerimiz de zaten evde beklemiyordu hiç ? Biz hep böyle çalışıyorduk ezelden beri
Çalışanlarda işte bekleyen şey mi oluyo
Töbe töbe
Ne iğrenç tabirler var
Erkekler abuk subuk şeyler derken bile iğrenirdim
Bi kadından duymak daha iğreti geldi
Herkes çalışabilir, herkes para kazanabilir ama herkes edepli olamaz
Sabır değil aslında. Ben de pek sabırlı değilim ama ben tek çocuğum babam çok erken vefat etti ve annem... sanki hiç annem olmadı. Sanki bana bakmak zorundaymış gibi davrandı. Hayatım boyunca sarılması bi elim parmağını geçmemiştir. O da hep onun anneliği sorgularken. Her neyse açıkçası mutsuz bi çocukluk mutsuz bi insanı da beraberinde getirdi. Baktım hayattan hiç bir türlü mutlu olamıyorum bari dedim çocuklar benim yalnızlığımı mutsuzluğumu çekmesin. Ben olmasam da birbirlerine yanlarında olsun yanlış kalmasınlar. O yüzden tek çocuk görünce çok üzülüyorum. Hep yalnızlığım geliyor aklıma. Şu an eşimle tartışsam anlatacağım omzunda ağlayacağım bir kişi bile yok... onların olsun ama....Ne sbaırlı hatunlar var arkadaşkendimden utandım 1.çocukta pes dedim
Kimse kimsenin calismak veya calismamak zorunda oldugunu belirleyemez bence. Sana ne, herkes kendi hayatina baksin. İsteyen maddi ihtiyaci oldugu icin, isteyen isini sevdigi icin calisir. Keske herkes istedigi, sevdigi işi yapabilse. Keske erkekler evde hanimina ev islerinde destek olsa ve kadin 'hem evde hem disarda' calisma yukunu omuzlamasa.
Kadin calismali diye dusunuyorsak, evdeki hayat da musterek olmali. Hepiniz biliyorsunuz, yemegi temizligi camasiri bulasigi utusu, misafiri... Cocugu olanlarin ekstra işleri... Kadin disarda erkekle esit calissin, eve gelince de adam ayagini uzatsin kadin yatana kadar iş yapsin. Buna da karsi olmak gerek. Ve toplumumuzda erkeklerin eslerine ne kadar yardimci olup olmadigini da hesaba katmak gerek.
Bunun disinda da konu sahibine katiliyorum. Calisiyor olmak, size calismayan kadinlari da kucuk gorme hakkini vermez; her ay hak ettiginiz maasinizi verir![]()
aza kanaat edene, sizden yardim istemedigi muddetce, daha fazla kazan daha fazla harca diyemez kimse. Herkes kendi standartlarinda yasar.
Evet doğrudur memnun oldum. Aynı zamanda okulu bitirmek üzere olan bi üniversite öğrencisiyim. Kadın isterse her şeyi yapar....Ben yanlış mı anladım,88 lisin benimle aynı yani ve 5 çocuğun var biri de yolda mı?
Konuya bodoslama daldım galiba![]()
ama konu sahibesi de çalışan bayanlara laf atamaz.. onların çocuklarıyla geçirdiği vakit belki kendisininkini çok geride bırakır. belki biz çalışan annelerin çocukları daha mutludur.. bunları bilemeyiz.. herkes seçiminde özgürse, sadece kendine birisi bir laf ederse cevap verir. burda genelleme yaparak kıyaslamaya girilmez..
Haklısın kardeş önemli şeySabır değil aslında. Ben de pek sabırlı değilim ama ben tek çocuğum babam çok erken vefat etti ve annem... sanki hiç annem olmadı. Sanki bana bakmak zorundaymış gibi davrandı. Hayatım boyunca sarılması bi elim parmağını geçmemiştir. O da hep onun anneliği sorgularken. Her neyse açıkçası mutsuz bi çocukluk mutsuz bi insanı da beraberinde getirdi. Baktım hayattan hiç bir türlü mutlu olamıyorum bari dedim çocuklar benim yalnızlığımı mutsuzluğumu çekmesin. Ben olmasam da birbirlerine yanlarında olsun yanlış kalmasınlar. O yüzden tek çocuk görünce çok üzülüyorum. Hep yalnızlığım geliyor aklıma. Şu an eşimle tartışsam anlatacağım omzunda ağlayacağım bir kişi bile yok... onların olsun ama....
Insanlarin tamami kalifiye degil ki?
Ya da kalifiye olsan da meslegin getirdigi sacma yukumlulukler var. Ben elimden gelse gunde 20 saat calismaliydim değil haftada 20 saat.
Part time calisanlar bile 20 saatten fazla calisabiliyor.
Sektor/is farki.
Sen calisan kadina bir orneksin ama bahsettigim kisi de bir ornek.
Sen niye kendine endeksledin ki? 20 saat cok az kaliyor, gosterme resmi saatimiz bile 40 mi 45ken mi neyken.
Vajinalar evde beklemesin gezen vajina olsunlar,Karatay gezen tavuk diyo ya, ay sinirim bozuldu sabah sabah