- Konu Sahibi pembekuvars30
- #61
sadece yatarken çıkarırdım ama emzirdiğim için artık google sütyen nedir enter kıvamına geldim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme kanserine kadar yolu var diyorlar :/Ben razıyım ya. Zaten 2 çocukla ancak bir kaç saat kesintisiz uyuyorum. Onda da kan dolaşmayıversin.![]()
İyi ki erkek olmamışsınUyurken bile takıyorum. Vücudumu tek bir parça gibi hissetmeyi seviyorum çünkü. Benden bağımsız salınan bir şeyler olunca dengem bozuluyor.![]()
Canım seni kenara alalım şöyle. Bir şey konuşmamız gerekiyor.İyi ki erkek olmamışsın![]()
Ben bazen dışarda bile takmıyorum kaldı ki evde takacağım
Eve girer girmez fırlatır atarım asla rahat edemem sütyenle 1 dk bile takmam evde, hele yatarken falan imkansız.
Kullandıklarım da zaten en hafif, ince süngerli, desteksiz olanlar.
Ah denedim denedim. Yine üstlerde boşluk kalıyorPenti nin extra push up sütyenleri var. Onları kullanınca kötünün iyisi oluyior sırt ölcünüzü bilmem ama 70B den baslıyor bedenler
Ne evde ne de dışarıda kullanmıyorum.