Ev hediyesi

Margaret Hale

Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla…
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Kasım 2017
29.179
127.303
598
Yakın bir arkadaşım evlendi. Hatta eşi de arkadaşım ama ev hediyesi alırken nokta atışı yapacak kadar iyi bilmiyorum zevkini. Ama güzel de bir şey almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

maddi sınırın ne bilmiyorum ama bi ağzını yoklayıp evde henüz olmayan bi eşyayı alabilirsin kahve makinesi gibi mesela

maddi sınırın ne bilmiyorum ama bi ağzını yoklayıp evde henüz olmayan bi eşyayı alabilirsin kahve makinesi gibi mesela
Her şeyi tammış. 🤦🏻‍♀️ Maddi sınır da 300 lira mesela. Böyle “Ya bu çok güzelmiş keşke biri bana bundan alsa.” tarzı öneriler istiyorum. 😁

Yarım gram al, eksik birseyini tamamlar onunla 🤗
Düğünlerinde çeyrek takmıştım zaten. Şimdi tekrar gram almak da ne bileyim... Yakın olduğumuz için evine güzel bir şey alayım istedim ama sonunda bu markaların hediye kartlarına kalacakmışım gibi hissediyorum. 😁

Her şeyi tammış. 🤦🏻‍♀️ Maddi sınır da 300 lira mesela. Böyle “Ya bu çok güzelmiş keşke biri bana bundan alsa.” tarzı öneriler istiyorum. 😁
Sunu bana bırı alsa cok mutlu olurdum, kendı kendime aldım 😥😂kadınlar aynayı sever bunu dusunmez mısın
Ve cok guzel gosterıyor ışıkları acıkken😂

Eklentiler

• Screenshot_20200805_002015.webp
    Screenshot_20200805_002015.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
Sunu bana bırı alsa cok mutlu olurdum, kendı kendime aldım 😥😂kadınlar aynayı sever bunu dusunmez mısın
Ve cok guzel gosterıyor ışıkları acıkken😂
Heh işte bu tarz öneriler daha çok işimi görür. Şu gözleri ışıl ışıl gösteren şey mi bu yoksa? Ona değil de kendime alsam ne güzel olur. 😁

Heh işte bu tarz öneriler daha çok işimi görür. Şu gözleri ışıl ışıl gösteren şey mi bu yoksa? Ona değil de kendime alsam ne güzel olur. 😁
ben de aldım bunlardan çok güzel makyaj yapılıyo kaş bıyık falan alınıyo :D ışığında da fotoğraf çekiliyo, gözlere ışıl ışıl parlama geliyo böyle o ışıklardan :D

Her yerım ısıl ısıl gorunuyor inanmayacaksın ama, cildim gozlerım 😂😂 Hele karanlıkta sadece aynanın ıısıklarıyla..

Ilk aldıgım da kendimi foto cekmelere doyamamıstım😂

Back
X