- 21 Kasım 2017
- 29.183
- 127.323
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
Yakın bir arkadaşım evlendi. Hatta eşi de arkadaşım ama ev hediyesi alırken nokta atışı yapacak kadar iyi bilmiyorum zevkini. Ama güzel de bir şey almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bi arkadaşım bana kahve makinesi alsa acayip mutlu olurummaddi sınırın ne bilmiyorum ama bi ağzını yoklayıp evde henüz olmayan bi eşyayı alabilirsin kahve makinesi gibi mesela
Her şeyi tammış.maddi sınırın ne bilmiyorum ama bi ağzını yoklayıp evde henüz olmayan bi eşyayı alabilirsin kahve makinesi gibi mesela
O tarz her şeyi varmış.Ayy bi arkadaşım bana kahve makinesi alsa acayip mutlu olurum![]()
Yarım gram al, eksik birseyini tamamlar onunlaHer şeyi tammış.Maddi sınır da 300 lira mesela. Böyle “Ya bu çok güzelmiş keşke biri bana bundan alsa.” tarzı öneriler istiyorum.
![]()
Az once bır arkadasıma aldımAyy bi arkadaşım bana kahve makinesi alsa acayip mutlu olurum![]()
Düğünlerinde çeyrek takmıştım zaten. Şimdi tekrar gram almak da ne bileyim... Yakın olduğumuz için evine güzel bir şey alayım istedim ama sonunda bu markaların hediye kartlarına kalacakmışım gibi hissediyorum.Yarım gram al, eksik birseyini tamamlar onunla![]()
Sunu bana bırı alsa cok mutlu olurdum, kendı kendime aldımHer şeyi tammış.Maddi sınır da 300 lira mesela. Böyle “Ya bu çok güzelmiş keşke biri bana bundan alsa.” tarzı öneriler istiyorum.
![]()
O zaman size kolay gelsin, cok zor hediye secmekDüğünlerinde çeyrek takmıştım zaten. Şimdi tekrar gram almak da ne bileyim... Yakın olduğumuz için evine güzel bir şey alayım istedim ama sonunda bu markaların hediye kartlarına kalacakmışım gibi hissediyorum.![]()
Heh işte bu tarz öneriler daha çok işimi görür. Şu gözleri ışıl ışıl gösteren şey mi bu yoksa? Ona değil de kendime alsam ne güzel olur.Sunu bana bırı alsa cok mutlu olurdum, kendı kendime aldımkadınlar aynayı sever bunu dusunmez mısın
Ve cok guzel gosterıyor ışıkları acıkken![]()
ben de aldım bunlardan çok güzel makyaj yapılıyo kaş bıyık falan alınıyoHeh işte bu tarz öneriler daha çok işimi görür. Şu gözleri ışıl ışıl gösteren şey mi bu yoksa? Ona değil de kendime alsam ne güzel olur.![]()
Her yerım ısıl ısıl gorunuyor inanmayacaksın ama, cildim gozlerımHeh işte bu tarz öneriler daha çok işimi görür. Şu gözleri ışıl ışıl gösteren şey mi bu yoksa? Ona değil de kendime alsam ne güzel olur.![]()
Bir şey bulamazsam öyle yapacağım.Boyner gibi bir mağazadan 300 tllik hediye çeki vermeniz olmaz mı? Her şeyi varmış madem, bir tane de değil belki birkaç şey alır.
Hangi siteden almıştınız?Her yerım ısıl ısıl gorunuyor inanmayacaksın ama, cildim gozlerımHele karanlıkta sadece aynanın ıısıklarıyla..
Ilk aldıgım da kendimi foto cekmelere doyamamıstım![]()
CıceksepetındenHangi siteden almıştınız?![]()
Derhal bakıyorum, ama kendime.Cıceksepetınden♥
Hahahahahahahahaha hadi bakalım, ınsallah vardır ben kısın almıstım sansınızı deneyinDerhal bakıyorum, ama kendime.![]()