Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim evimize de mutfak dolabına banyoya boyaya para ödedikEvime eski eşyalarla taşındım sonuçta borç belli ödeme koşullarımızda belli eve taşınmadan ekstra dolap vs yapılması gerekenler de oluyor
durumumuza göre evin yenilenmesi gereken eşyalarını değiştirmeye başladık
HayırEn sevmediğim şey almayacağım bir şeye "bakmaya" çıkmaktır. Yani madem durum belli, ödemeler ortada, alamayacağınızı düşündüğünüz mobilyanın mağazasına girmek, fiyatını sormak neden? Ha yok illa merak ettiysem bir telefon açar sorardım ben olsam, kesinlikle dolaşmaya çıkmazdım.
Eşiniz içinizde kalmasın diye alalım demiş, yine de yaranamamış.
Siz almamaya kesin kararlı olsanız "yakından görünce beğenmedim" der çıkardınız mağazadan, eh onu da yapmayıp almışsınız, eşinize sarmayın bu yüzden.
Ayrıca daha halısı perdesi diyorsunuz, onları bari sonraya bırakın bence.
Başlığınız eşya ve eşim ama konu bence sizin kararsızlığınız.
Eşini memnun etmeye çalışmak dışında adamla ilgili bir durum göremedim ben.
Hakikaten alınmaması gerektiğini düşünüyor olsaydınız o mobilya alınmamış olurdu.
Ben bir kere eşime zenginle evlenseydim demedimAdamı Öyle sindirmiş o kadar ezmis ki bu kadar borcun altında bile memnun etmeye çalışıyor.yoksa yine baslar başkaları zenginle evlendi ben senle diye...napsın sussun diye ama o yine bulmuş memnun olmayacak birşey.
Bizimde yatak odası değişmeli de işte bekliyor yatağın kenarları falan sallanıyor ama değilmeye sıra gelmesi de zor gibiBizim evimize de mutfak dolabına banyoya boyaya para ödedik
Ve alınacak çok şey var
Ama yatak odasını daha sonraya bırakmak en mantıklısı
ya bırak kendin anlattın daha önceki konunda.sadece sunu soyliyeyim Allah cc kocana çıkış yolu göstersin!Ben bir kere eşime zenginle evlenseydim demedim
Beni memnun etmek için çabalaması doğru ama sonradan sıkıntı çektikten sonra hiç bir kıymeti kalmıyor malesef
Ayrıca susayım diye almasına gerek yok
Zaten istersen vazgeçelim diyen benim
Yani mobilyayla kafayı bozmadım
Ama tabi beni eşimi yakından tanıyorsun
Yanımızdaydın ya bu kadar atıp tutuyorsun
Eleştirmek için eleştirme..
Ben ne konu açıyorumya bırak kendin anlattın daha önceki konunda.sadece sunu soyliyeyim Allah cc kocana çıkış yolu göstersin!
zamanla ödedikçe azalır diğer ihtiyaçlarınızı alırsınızYemi ev aldık çok şükür bitmesine çok az kaldı
9 senelik evliyim eşyalarım biraz yıprandı
Koltuk takımı bulaşık makinesi buzdolabı aldık
Eşimin maaşı krediye gidiyor
Benim maaşımdan da biraz krediye gidiyor
Şu an için elimize çok birşey kalmıyor
Eve çıkınca kira parası bize kalıcak
Yatak odamızı değiştirmek istiyorduk
Dün gittik
Sözde fiyat araştırması yapacaktık
İnternettenr model beğenmiştim
O mağazaya gittik
Fiyatı aldım