- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
Anladığım kadarıyla siz kayınvalidenizdeyken eşinzin görümcenizden değil de sizden bir şeyleri beklemesi canınızı sıkmış. Şöyle bir şey var ki kızkardeşine kalk iş yap demesi biraz garip kaçabilir eşinize göre ama siz eşi olduğunuz için bir de malum bir gelin kavramı olduğu için o beklentiyle eşiniz size kaş göz yapmış olabilir. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz gayet yardımcı oluyor size aslında. Siz de fazlasıyla ona verici davranıyorsunuz doğal olarak. Bu iş için dengeyi gözeterek gitmek gerektiğini düşünüyorum, erkek-kadın ya da sen şu kadar yaptın ben bu kadar iş gördüm mevzusu olmamalı.
Benim eşim sağolsun evdeyken her konuda yardımcı olur. Ben işim sebebiyle bir kaç gün evde olamıyorum, o zaman yemeğini yapar bırakırım, bir kaç gün de evde olurum haftaiçi, o zaman da temizliği kendim hallederim çoğunlukla. Ütü falan olduğunda yapar, çamaşırları asar, nevresimi takar, sofra kurmaya kaldırmaya yardımcı olur. Yani ne olsa hayır demez sağolsun.
Evet sağ olsun yapmayanlar var eşinize teşekkür etmeyi ihmal etmeyin.Benim eşim evde kalıyor olsaydı hafta sonu olsaydı eminim daha çok yardımcı olurdu.Ama gecesi gündüzü yok ki kocamın


