çalışıyor musun sen yoksa ev hanımı mısın canım?
ben çalışıyorum evli değilim ama annemler yok şimdilik evde iki kardeşim daha var.. akşam eve git yemek hazırla bulaşıkları topla makineye yerleştir sonra biraz keyif derken akşam yatmadan yarım saat önce camları açar muhakkak havalandırırım evi ortalıktaki dağınıklığı toplarım öyle yatarım
haftasonuda dipli köşeli koltukları çekip halıları kaldırıp süpürür silerim tabi bunları yaparken müzik daima açıktır
ve güzel kokulu deterjan al yerler için.. bide yerleri sildiğin suya azıcıkta olsa sirke damlatıver bunu bana bi büyüğüm söylemişti eskidende yapılırmış evdeki kötü duaları yok edermiş bereket verirmiş alışkanlık oldu bende yapıyorum
salonun yerlerini silince kuruyana kadar başka odaya geçer orayı süpürürüm fazlalıkları tutmayı hiç sevmiyorum ıvır zıvır gözüme ilişen olursa atarım
gözüne kestirdiğin eşyalarda değişiklik yap bide temizlik yapmayı çok seviyorum ben terapi gibi geliyor
tuvaleti banyoyu en sona bırakırım tuvaleti fırçalarım deterjanı ve çamaşır suyuyla bırakırım mikropları ölsün diye geçerim banyoya lavaboyu ciflerim yıkarım aynasını silerim sonra tekrar tuvalete güzelce durularım mis gibi kokar kapısını kapatırım..
temizliğin sonunda girerim banyoya güzelce banyonun yerlerinide yıkar temizlerim kendi duşumu alır çıkarım veee en güzel yanıııı kendime türk kahvesi yapar evde kimse yoksa bornozla oturup mis gibi evde keyif yaparak kahve içmek eeeh evde birileri varsa kahveyi giyinikken içmek
temizlik yaparken bide kimseyi istemiyorum ayağımın altında kovuyorum evden
annem atom karınca diye isim taktı bu arada
inşallah faydası olmuştur