Ev işi yapamıyorum,sürekli üşengeçlik halindeyim

Evde fazlalik eşya ne varsa kaldirin goz yoran biblo resimler vs vs mutfakta fazlalik ne varsa kaldirin daha az esya daha derli toplu ev demektir bir nizam tutturun .benim evim cok cok sade idi goz yoran hic bisey yoktu ve toplamasi daha iyidi durumünuz varsa esyalari değiştirin yastikli kanepeler varsa değiştirin biseyler gözünüze fazla ve ortalıkta geliyordur. Yemek yapa yapa alisirsin camasir haftasinu tek seferde hallet varsa imkaniniz kurutucu alin vala kurutucu candir. Bulaşıkları cok cikarmayin salata meze vs koymayın tek cesit yemekle bi sure gidin sonra eliniz alisir

Valla bu ne desekte içten gelen bir şey. Ama kendimi örnek vermem gerekirse ben Üniversiteye gidene kadar asla ne yemek yaptım ne doğru düzgün temizlik yaptım. Bardağım bile odam da 5 gün dururdu annem söverdi tabi asdfgh seni alan yandı Allah sabır versin derdi şimdi ise seni alan yaşadı diyor Ne değişti dersen eğer ne olduysa Üniversite de oldu her şeyden zorluklar tek başıma başa çıkmayı öğrenme aşamasındaydım ben fatura bile yatırmamıştım hiç. Orada tek başına olmak anlamasan da halletmek zorunda kaldığın durumlar oluyor. Sonra izlediğin videolar çok etkiliyor insanı mesela yemek videoları ilk izlediğim İdil Yazar'dı. O kadının sağlıklı yemek videoları benim yurtta aç halimle bir araya gelince inanılmaz bir istek doğuruyordu içimde Keşke eve çıksam da yapsam bunları derdim çünkü bi ara sağlıklı beslenmeye başlamıştım. Sonra ev dekorasyon, ev düzenleme, temizlik yaparken nelere dikkat edilir adlı videoları izlerken buldum kendimi gece 12 de başladım sabah 5 te bitirmiştim Çok motive ediyor insanı. Temiz, düzenli olmak, lezzetli yemekler yapmak üstüne iltifatlar almak seni teşvik ediyor. ''Sen yemek yapmasını bilmiyor musuğğğğn'' diyen teyzeler şimdi maşallah diyor Tabi ilk yaptıklarım hatalı oluyordu doğal olarak ama baharatların adını bile bilmeyecek kadar uzaktım. Ve basitlerden başladım çünkü çöpe giden her yemeğe, israfa çok üzülürüm. Demek istediğim videolar izle pratik olanları özellikle belki seni gaza getirir Bana gerçekten çok şaşırıyorlar bu sen misin diye. Çünkü annem nefret ederdi dağınıklığımdan hep pis hem dağınıktım şimdi tam tersiyim hatta ev yaptırdık onu düzenlemenin hayalini kuruyorum şimdi

10 senede çözmüştür bence olayı ama yine de siz bilirsiniz.

10 senede çözmüştür bence olayı ama yine de siz bilirsiniz.
Pardon ne demek istediniz anlamadım neyin on senesi bu???? Yazdığımla ne alaka? Bildiğini söylemeyen dilsiz şeytan misali bende bildiğimi söyledim. Ben dört dörtlüğüm diye bir idaalı cümlem yok yani neye istinaden bu cürret??? ¿!!!

Neden eşime karşı sorumlu olayım ki koca adam? Çocuklarıma sorumluyum sadece..Koskoca adamlar iki kap yemek pişirmeyi bilmiyorsa hiç yaşamasınlar.

Konu 10 sene önce açılmış yahu. 2011 tarihli. Kou sahibi 10 senede çözmüştür sorununu diyorum. Nerenizle okuyorsunuz acaba? Aha bu cüret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…