yaksamlar kızlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Ve benim sorunum bana göre çok büyük.Ev işini yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli bir üşengeçlik hali.Mutfak oturma odası salon hepsi aynı.Kendime bir çeki düzen veriyim diyorum ama olmuyor.O kadar özeniyorum ki evi ve kendi tertemiz insanlara.Daha 1.5 yıllık evliyim.Eşimde bana belli ettirmese de oda çok şikayetçi bu durumdan.akşamları yemek yapamıyorum.Bulaşıklar birikiyor.çamaşır deseniz aynı.evimde hala bir düzen sağlayabilmiş değilim.gıda fabrikasında amir olarak çalışıyorum.8 saat çalışma saatimiz.Ama bende hep tembellik hali
Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında.Lütfen bayanlar sizlerin yardımlarına çok ihtiyacım var.Umarım beni geri çevirmezsiniz.
yaksamlar kızlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Ve benim sorunum bana göre çok büyük.Ev işini yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli bir üşengeçlik hali.Mutfak oturma odası salon hepsi aynı.Kendime bir çeki düzen veriyim diyorum ama olmuyor.O kadar özeniyorum ki evi ve kendi tertemiz insanlara.Daha 1.5 yıllık evliyim.Eşimde bana belli ettirmese de oda çok şikayetçi bu durumdan.akşamları yemek yapamıyorum.Bulaşıklar birikiyor.çamaşır deseniz aynı.evimde hala bir düzen sağlayabilmiş değilim.gıda fabrikasında amir olarak çalışıyorum.8 saat çalışma saatimiz.Ama bende hep tembellik hali
Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında.Lütfen bayanlar sizlerin yardımlarına çok ihtiyacım var.Umarım beni geri çevirmezsiniz.
Canim bence hemen b12 takviyesine baslamalisin sana cok iyi gelir...birazda insanin icinde olmali yani sen istemedikten sonra biz sunu yap bunu yap dersek olurmu yani olmaz once soleee kendine bi ceki duzen ver mutfak e banyodan basla annem her zaman bi kadinin mutfagi banyosu temizsse gerisi zaten gelir der
Hadiii kolay geleeeeee
bi konudanda eksik kal beee
Galibaaaaa sekerimmmmmm
Sitede Bir Biz mi Kaldık
ne bilemmm her konuda biz variz
Sitede Bir Biz mi Kaldık
hadi ordann beee terbiye sinirlarini zorlamaaa gicikk gaciiiHanimmmmm hanimmmm simdi agzini zartttt diee yirtarimmm))))
Kisss hangi konulardasinn pesinden geliommm
Galibaaaaa sekerimmmmmm
Yaawwwww ne giciksinnn yaaaaaaane bilemmm her konuda biz variz
hadi ordann beee terbiye sinirlarini zorlamaaa gicikk gaciiihaydin tek sira halinde baska konulara hucüm
:44::44::44::44::44:
Bende 1 aylık evliyim, ve sizden daha zordayım:) çünkü benim 2 evim var, tayinciyim. asıl kurduğumuz evde eşim yaşıyo, bende bekar evinde kalıyorum. Yani temizlenecek 2 evim var! 2 katı iş. Düzenimi oturtmamda mümkün değil, eşyalarımın bi kısmı eşimde, bi kısmı burda, bi kısmı annemde. ztn temizlikten hiç hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?