• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev işi yapan erkek tamamen hayal ürünü mü??

Senin bunlari zevkle yapman gerekir ne ya? Ne saniyor kadinlari acaba, hicbir zaman sevmedim, zevk almadim hic. Bulsun kendine hem hizmetciligini yapacak hem de eve para getirecek enayi zevkle yapsin isini. Cok gicik oldum bu adama ayni evde yasadigimi dusunemiyorum bile.
Ev isi yapan erkek hayal urunu degil bu arada ben yemek yapmayi esimden ogrendim. Tamamen beceriksiz tembel erkeklerin uydurmasi.

Benim eşim aşırı titiz.. evlendiğimizden beri hiç çamaşır bulaşık makinesi çalıştırmadım hatta bilmiyorum bile. Elektrik süpürgesini açar arada vilada ile siler :)) Bana yardımdan çok, titiz olduğu için bu tarz şeyleri aşk ile yapiyor
Ne güzel başak burcu olsa gerek

Merhaba,

Henuz erkek arkadasınızken bu kadsr rahat konusmus, ve sız bunu sımdıden kabul ederseniz ileride ısınız cok zor olur.

Benım esım 15 yıl yalnız yasamız, ve evlenirken de benden yemek ya da temizlik gibi bir beklentisi olmadıgını elinden gelen işleri ve evinde yaptıgı işleri yapmaya seve seve devam edecegını soyledi ve nitekim de oyle oldu, bir abla geliyor zaten temizlik için ama gerektıgınde evi supurur, siler, fazla detaylı olmasa da et salata gibi yemekler hazırlar ve sofrayı kaldırmayı asla bana bırakmaz muhakkak kaldırır kendi. Ve hatta ben yatagı asla toparlamam o toplar.

Senın ıcın tek basına yapmak sorun olmayacaksa dert etme ama hayat evlilik boyke birşey diil ki üstelik siz de calısacaksınız ki bunun calısmakla da alakası yok ev hanımı da olsanız hersey destekle yardımlasarak olmalı

Adam en azından bazıları gibi tamam diyip kandırmamış, açık açık söylemiş ve sen onu değiştiremezsin çünkü o paşazade torunudur litfen ama:kızgın:

O yetismeye bagli demek ki anneside babasindan hiç yardm beklememis benim kaynana kaynima ballisüt hazirlar adam 27 yasnda bebek gibi kollar ama adam nankör kiymet bilmez daha bagirir anasina gelecek eltime uzuluyorum cunku aynisi esinden de bekleyecek

Çalışan kadin istemese neyse derdim. Benim esim de bana diyor ki "ben yapmam sen yapacaksın çünkü ben zaten akşama kadar calisip yoruluyorum eve gelince dinlenmek yerine bir de ev işi yapip hic dinlenmeden tekrar işe mi gideyim, ben ikimiz icin de para kazaniyorum sen dr calisma evimizin işini sen yap iç işleri sende dış işleri bende olsun" diyor.
Ama zorlamıyor da istiyorsan calis ama gerek yok diyor. Simdi kursa gidiyorum eve geldigimde cok yorgun hissediyorum yardim etmese de disardan yemek alıyor mesela. Ama haftasonu izinli gününde şunu yap dersem yapiyor. Sizinki fazla odun, hem dışarda calissin hem evde calissin diyor.

Çok haklısınız gerçekten annesiyle tanıştık beni gerçekten sevdiğini hissettim,adeta melek sürekli evlenin diye baskı yapıyordu. Ama dün bu söylediklerimi annesine söylemiş gelinin böyle böyle diyor diye kadının ses kaydını dinletti bana şok oldum. O kadar ters karşılamış ki en son e ne demeye evlenmek istiyor,babasının evinde otursun,ben sana su getirtmedim elin kızına hizmet et diye mi diye bi cümle kurmuş. Sanki beni annem babam paşaya hizmet etsin diye doğurdular. Yeminle annemin evinde daha rahatım şimdi nöbetten çıktım yorgunum diye kıyamaz annecim kahvaltıyı hazırlar beni bekler. Bunu diyince de seni onlar şımartmış oluyor.

Valla bencil zihniyetini geçtim, biricik annesinin sesini habersiz kaydedip dinletmesi daha tehlikeli bir durum gibi geldi bana. Yerinde olsam nerede ne konuştuğuma çok dikkat ederdim.

Tatlı dille DEĞİŞTİREMEZSİNİZ.
Bu adamla evlenmeyin, ayrılın ki aklı başına gelsin. Durumun ciddiyetini anlasın. Bütün kadınlar tepki verirse böyle tiplere hizmetçi bulamayacaklari için değişirler belki.
Evlenince hem çalışmak hem ev işi yapmak sizi çok yoracak. İşiniz ağır olmasa bile böyle.
Neymiş de evde huzurlu olacakmış. Yok ya !

Cnm yol yakinken bırak sen onu sana değer veren biriyle ol ben calismiyorum eşim Gayet de yardımcı oluyor babamda anneme olurdu kayinpederim de kaynanama yardimci oluyor yer şupurup siliyor adam üzülüyorum kızlar gerçekden değer gördüğünüz adamlarla olun

Hayatı böyle gören erkeklerden haz etmiyorum asla. Hayat müşterek, yeri gelir erkek yapar her şeyi, yeri gelir yorgun olur dinlenir.

Baştan "erkek adam yapmaz" diyen erkeğe o an soğurdum herhalde.

Yeri geliyor eşim bulaşık yıkıyor, evi temizleyip çamaşır asıyor, hastayken yemekleri o yaptı o baktı bana mesela. İnsan sonuçta, kalk sen yap mı diyecekti?

"Eş" demek çok şey ifade ediyor aslında. Anlayabilenlere elbet..

Bir de atlanan bir konu var. Bu adam her seyi anasina yetistiren biri. Gitmis resmen seni sikayet etmis ve kendini hakli göstermeye çalışıyor. Hadi sen bu adama tatlı dille yaptırsan bile velev ki diyorum ki bence bu adam değişmez. Anası cenesiyle bitirir seni. Bunlar anasiyla bir olup bezdirirler seni.
Hayir 2 kisiyi ilgilendiren bir mesele bu ne alaka ki gidip anasina söylüyor. Bi de ses kaydediyor.
- annee bak bana ne diyoor ! Bana iş yaptiracakmis anne bisey de su gelinee !

Peygamber efendimiz bile eşine yardın ederken
Ev işi kadına özgüdür ayeti inmemişken es dayınız hangi lüksle böyle davranabiliyor
Bencede siz düşünün ...iyi düşünün.
Bu arada eşim arada yardım ediyor sonuçta bizde insaniz halden anlasılması gerek

Kendince erkek arkadasin taviz vermemeye calismis beklentiye girme diye yani iyi dusunmeye calisiyorum.
Yok oyle iki kisi calisip cop kaldirmam olaylari.
Kesinlikle butun erkekler oyle degil senin arkadasinda sorun var.
Ornek vereyim ben calismiyorum ama yemegi hazirlarim esim masayi kurar toplar bazen cayi o hazirlar. Soyleyince evide supurur camasirda asar Allah razi olsun. Bazen beraber camasir katlariz kendi kiyafetlerini yerlestirir vs vs. Bitmez saysam.
He sunuda soyleyeyim evkenmeden once hic konustuk mu bu mevzuda konusmadik tek sordugum sey annene yardim eder misin oldu cunku bir evlat annesine yardim ediyosa ve deger veriyorsa haniminada yardim eder, degerde verir.

Sevgiliyken aynı şekilde konuşan kocam, bugün tüm evi süpürdü.
Bulaşıkları akıttı, bebeği yıkadı, meyvelerimizi hazırladı, beni kuaföre gönderip annemle çocuklara baktı.
Kısaca, eğitim çok önemli.
Ailesinde öyle görmüş ama bizim evimizde aldığı eğitim bambaşka :anneadayı:

Ağabeyim yemek yapar, bulaşık-çamaşır yıkar, evi temizler bunları hiç gocunmadan yapar. Eğer vakit varsa eşi ile birlikte yaparlar, eğer vakit yoksa eşi haftasonu çalışıyorsa kendi yapar ve gocunmaz. Eşinden daha becerikli olduğunu söyleyebilirim. Velhasıl senin damat adayında iş yok canım, iyi düşün.

Benim esimde sofra kurmaz ben söylemeden. Ama ev islerinde bana yardim eder her türlü camasir yikama, asma, pencere silme, carsaflari degistirirken yardim eder evi temizler. Üstelik ben calismiyorumda.

Back
X