Merhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
Merakla bekliyorum yorumlarınızı.
GÜNCEL:Günaydın herkese :) yorumlara tek tek cevap yazamadım hepsini okudum hatta malum arkadaşa da okuttum dün akşam. Önce bi bazıları için bunları bende yaparım dedi yumuşadı,sonra delirdi birden annesine kendisine laf söyletmişim,nasıl lanse etmişsin beni yazık falan dedi. Ki gerçekten az bile yazdım oraya neyse onu söyledim.
Neyse yani sonuç olarak ayrıldık. Ve iki gün önce abartıyo muyum derken şimdi zerre pişmanlık duymuyorumresmen bambaşka bi insan çıktı içinden onu gördüm. (Bu mesajıda okursun inşallah,diğer konumdaki kısa boylu arkdaşta sendin evet)
Hepinize teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Eşlerinize de koca bi maşallah