- Konu Sahibi Bankacihanim07
Kendileri temizlik yapınca kocalarından ne hayır görüyorlarmış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev işi adı altında o kadar gereksiz işler var ki... ben yapmadan duramıyorum gerçi...Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
sevmek değil ama gereklilik durumu vardır. sonuçta o evde anneniz babanızla siz de yaşıyorsunuz. annem yemeği hazırlasın babam alışveriş yapsın ben yeyip içip yatayım olmaz. tabiki sizin de sorumluluklarınız var. anneniz yemek yaparken siz de salata yapıp sofrayı kurabilirsiniz. temizlik varsa siz de toz alabilirsiniz. ayrıca size bir sır vereyim: pek çok insan sevmiyor ama b*k içinde de yaşanmaz sonuçta. yapmak lazım. yani bir sorun bakalım annenize, temizlik yapmayı seviyor muusun diye? o da tv izlemek keyif yapmak varken temizliği tercih etmiyordur herhalde. yani temizlik sevse ütü sevmiyordur mesela.. ama sonuç... o işleri birileri yapmak zorunda. sizde o evde yaşadığınız için kımıl zararlısı muamelesi görmemeniz için evdekilere destek olmalısınız.Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
35yaşından sonra kadınlar ancak temizlik işi buluyor patronlar genç dinamik kadın istiyorÇalışın, paranızı kazanın.
Parası olana her şey kolay.
Parası olana kocanın eli kalkınca, azıcık yürek varsa kapıyı gösterir adama.
Parası olan "Ben para kazanıyorum, sen de evi temizle, bütün gün yatıyorsun" minvalinde cümleler duymaz.
Parası olan yardımcısını bulur, robotunu alır. Oturur üstüne kahvesini içer.
Parası olan ne koca esiri yapmaya çalışan aileye minnet eder ne de döve döve temizlik bekleyecek kocaya.
Çalışın kardeşim çalışın. Hayatınıza sahip çıkın, nasıl istiyorsanız öyle yaşayın.
Oyle soyleywnlere okkali bir cevap ver bence.. nedir bu ev isini kadın yapmalı zihniyeti..Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Cık sevmedim ben bunu.. içine de biz atacaksak ooo hoo..Evet canim , asama asama degil
Mesela mercimek corbasi yapacaksin , malzemeleri ekle , menuden mercimek corbasini sec , dugmeyr bas git , o yapiyor bitince de kapaniyor sen gidip tabaga koyup iciyorsun
Pizza hamurumu , at malzemeleri pizaa hamuru de dugmeye bas o sahane yapiyor
Muhallebi mi , karistirman falan gerekmiyor at icine dugmeye bas
Un helvasi at malzemeleri dugmeye bas
Aklina ne yemegi gelirse gelsin
Hepsino kendi yapiyor
Ama turkiyede 5 varmis henuz 6 gelmemis galiba , 5 de ayni zaten
Bi incele mucizevi bir alet
Birazını da esinize yaptirsaniz:) evlenince yaniBirazini kendim birazini yardimci
Ben kadınlara da kızıyorum.35yaşından sonra kadınlar ancak temizlik işi buluyor patronlar genç dinamik kadın istiyor
Ama nedense temizlik işi olunca iş var
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamadım
Patronlar çetesi var doğru düzgün işe girmek için şartları tek, tek yazmışlar saydımda
12 tane şart var ilk yaşdan dolayı eliyorlar
Bunlar ülkemde ne zaman değişecek
Hiç 55 yaşında markette bir kasiyer görmedim
Ben kadınlara da kızıyorum.
Evlenmek mertebe sayılıyor. Çoğunun okumada gözü yok.
Konu sahibinin yaşını bilmiyorum ama henüz evlilik sorumluluğu yokken kendini geliştirebileceği kadar geliştirmeli.
İyi, zengin bir eş bulunabilir ama onun kaybedilmeyeceğinin garantisi yok.
İnsan kendini kimsesiz bilmeli ve ayaklarının üzerinde durmaya hazırlamalı kendini.
Ailesine sığınamayacağı için kocasını çeken ne çok kadın okuduk şurada.
Hiçbir zaman hiçbir şeyin geç olmadığını lise mezunu kayınvalidem 45'inden sonra üniversite okuyup yeminli mali müşavir olarak gösterdi bana.
Ben atanmış bir öğretmenim. Evim var, eşim ortalamanın üstünde kazanıyor.
Bugün lisans programlarına baktım. Sınavsız girebileceğim bölümler var İstanbul Üniversitesinde.
Genel olarak şartlarını kaybetmemek için kadınlar nelere katlanıyorlar. Eğri oturup doğru konuşalım, çalışmak ve okumak konusunda ne yazık ki yeteri kadar çaba göstermiyoruz.
Çalışmak, üretmek, gelişmek kişinin kendine yapacağı en büyük iyiliktir bence.
Sakın kulak asmayın. İlerleyebildiğiniz kadar ilerleyin.Ben yüksek lisans yapıyor ve kendimi geliştiriyorum. Ama etrafimdakiler hayat dersten ibaret degil diyorlar
Elbette mesela benim de ilk evimdeki mutfağım büyüktü dolaplarim coktu esyalari birinci rafa koymam yetiyordu
Simdiki mutfağım tıklım tıkış ki cok esyam da yoktur tek yasiyorum zaten
Ayrica esya depolama alanim da yok salonum cabuk dağılıyor hersey kanepe üzerinde (ünite/konsol vs yok).
Tüm tekstil ürünlerini koydugum 3 kapılı bir gardrobum.var icinde kıyafetten baska hersey
Düzenli ve yeni evden sonra böyle küçük eski kullanışsız eve taşınmak işkence
Hiç bir haz insan alamıyor ne temizlikten nede ev düzeninden çünkü mimar düzenlememiş rastgele olan bir ev yeni yapılarda bir mimar eli değmiş oluyor daha düzenli olunca az zaman harcıyorsun
Bunlar hangi bölümlerBen kadınlara da kızıyorum.
Evlenmek mertebe sayılıyor. Çoğunun okumada gözü yok.
Konu sahibinin yaşını bilmiyorum ama henüz evlilik sorumluluğu yokken kendini geliştirebileceği kadar geliştirmeli.
İyi, zengin bir eş bulunabilir ama onun kaybedilmeyeceğinin garantisi yok.
İnsan kendini kimsesiz bilmeli ve ayaklarının üzerinde durmaya hazırlamalı kendini.
Ailesine sığınamayacağı için kocasını çeken ne çok kadın okuduk şurada.
Hiçbir zaman hiçbir şeyin geç olmadığını lise mezunu kayınvalidem 45'inden sonra üniversite okuyup yeminli mali müşavir olarak gösterdi bana.
Ben atanmış bir öğretmenim. Evim var, eşim ortalamanın üstünde kazanıyor.
Bugün lisans programlarına baktım. Sınavsız girebileceğim bölümler var İstanbul Üniversitesinde.
Genel olarak şartlarını kaybetmemek için kadınlar nelere katlanıyorlar. Eğri oturup doğru konuşalım, çalışmak ve okumak konusunda ne yazık ki yeteri kadar çaba göstermiyoruz.
Çalışmak, üretmek, gelişmek kişinin kendine yapacağı en büyük iyiliktir bence.
Bunlar hangi bölümler
Buradan inceleyebilirsiniz. Başvurular eylül ayında.İstanbul Üniversitesi | Tarihten Geleceğe Bilim Köprüsü - 1453
İstanbul Üniversitesi | Tarihten Geleceğe Bilim Köprüsü - 1453ikinciuniversite.istanbul.edu.tr
Çok güzel bir karar bu. Umarım çevrenizdeki vizyonsuzlar dışında sizi örnek alacak kızlar da görür bunu.Ben de başlayacağım insallah ikinci üniversiteye
Çok güzel bir karar bu. Umarım çevrenizdeki vizyonsuzlar dışında sizi örnek alacak kızlar da görür bunu.
Siz tıkayın kulaklarınızı ve mutlu olacağınızı düşündüğünüz şekilde ilerleyin.
Üç günlük dünya. Gezilecek, görülecek, okunacak, sevilecek, yaşanacak çok şey var ve en az önemlisi kocaya temizlik yapmak. :))
Her insan eğer hasta değilse yaşadığı yeri, eşyalarını, kullandığı alanları en az asgari düzeyde temiz tutar zaten. Üstelik bir ihtiyaçtır bu.Temizlik severim aslında ama bu sekilde kocan döver dediklerinde insanın hevesi kaçıyor