Ev isi yapmak bir gereklilik mi?

Temizlikten nefret edilir mi ya ben de buna hayret ediyorum temizlik pislikte yaşamaktan daha kolay değil mi?
Hiç bir sebepte kadına dayak atılması kadar gerekli bi sebep değildir hele ev işi hiç değil.

Temizlikten nefret edilir mi ya ben de buna hayret ediyorum temizlik pislikte yaşamaktan daha kolay değil mi?
Hiç bir sebepte kadına dayak atılması kadar gerekli bi sebep değildir hele ev işi hiç değil.

Temizliği severim daginikliktan nefret ederim ama kocan döver demeleri canımı sıkıyor

Koca dayağı nedir pardon ve bunu akrabanız söylüyor ha ha ha çok komik diye birde gülüyor mu merak ettim.Evet ayrıca temizlik zorunluktur seni idare edecek kadar yapilmasi gerekir yaşıyoruz sonuc itibari ile

Gereklilik olup olmadigina kendiniz karar verin.Temiz ve düzenli bir şekilde yaşamak mı,pis ve dağınık bir şekilde yaşamak mı ?

Ev işi yapmayı sevmemek ayrı,gereklilik olmadığını düşünmek ayrı şeylerdir.

Valla şöyle söyleyeyim ev işinden ve yemekten o kadar nefret ediyorum ki çorba, sulu yemek vs çok yapıp konserveliyorum. Canım yapmak istemediğinde açıp ısıtıyorum.
Saç düzleştiriciyi ütü niyetine kullanıyorum.
Bazen çamaşırlar çok yığılırsa ortada durmasın diye tekrar kirli sepetine atıp tekrar küçük parçalar halinde yıkıyorum.
Zaten asla anlamıyorum, bir film izlemek, çay içmek, kitap okumak veya kafa dinlemek yerine neden ev işi yapılır ki

Valla şöyle söyleyeyim ev işinden ve yemekten o kadar nefret ediyorum ki çorba, sulu yemek vs çok yapıp konserveliyorum. Canım yapmak istemediğinde açıp ısıtıyorum.
Saç düzleştiriciyi ütü niyetine kullanıyorum.
Bazen çamaşırlar çok yığılırsa ortada durmasın diye tekrar kirli sepetine atıp tekrar küçük parçalar halinde yıkıyorum.
Zaten asla anlamıyorum, bir film izlemek, çay içmek, kitap okumak veya kafa dinlemek yerine neden ev işi yapılır ki
Ev işleri kadını geliştirmiyor acaip cahil bırakıyor birde birde düşünüyorum bu titiz temizlik hastası kadınlara benim hiç tahamülün yok onların ne evine giderim nede dost olurum , oturup sohbet dahi edemiyorsun konuşacakları konu yok temizlik titizlik yüzünden , çoğu oturup bir kitap okumuş yeni bir menü, veya pasta denemiş değildir kafayı temizlik ve düzenle bozmuş çoğu kişi benim gözlemlediğim hayat yanlarından geçmiş çok olayı yaşamda bazı şeyleri kaçırmış insanlar

Bende sevmiyorum. Hiçte sevmedim.
Bekarken ütüm harici herşeyi annem yapardı. Hiç birşeyde demezdi. İşten geliyorsun yorgunsun. Tek izin günün var. Daha öncesinde ders çalış vs. gibi.
Şimdi eşimle de ortaklaşa yapıyoruz. Herkes kendine göre bir eş seçerse evlendiğinde mecbur yapacaksın sözleri tırı vırı gelir.

Ama hala ütü yapmayı çok severim onu kimseye bırakmam 🤦🏼‍♀️

Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Niye koca dayağı yiyesi seni o şekilde de seven bulunur. Aksine el üstünde tutulursun hatta eşin yapar işleri çünkü eşler birbirinin zıddı oluyor. Bugün bi arkadaşımla muhabbet ettik. O da biraz sevmez aksine eşi yapar.

Su akar yolunu bulur, kendi eviniz kendi düzeniniz olduğunda yaparsınız ya da yardımcı tutarsınız. Hem artık iş bölümü denen birşey var, evlendiğinizde çalışıyor olursanız eşinizle ortak yapmalısınız ev işlerini de, niye herşey size baksın, niye kocanız sizi dövsün? Bunların da evlilik denince akıllarına anlaşıp anlaşamamak değil de ev işleri geliyor.

Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Koca dayagi falan onlari geciyorum. Onlara soyleyecek soz yok. Basliga istinaden, evet gereklilik. Kurtlanmak istemiyorsaniz yani.

Back
X