bence çok doğru bi karar olmuş. herşey erkek aleyhineydi. kadın senden boşanırım donuna kadar alırım modunda. artık kadında çalışıyor kadından da tazminat alınmalı . nafaka alınmalı .
Ev işlerini yapmamak , boşanma da tazminat için geçerli bir sebep mi artık yani ?
Mesela erkek evde akan musluğu tamir etmeyince ,boşanma sırasında tazminat gerekçeleri arasında sayılacak mı ?
Erkek oldugu icin sayilmaz .
Ama kadin tamir etmezse buyuk bi suc o yuzden elbetteki tazminati odeyecek.
Cunku Turkiyedeki adalet bu!?
haberdeki adamın dayağı aldatması, başka kadından cinsel hastalık bulaştırması nolcak, onlar unutulmuş herhalde, önemli olan toz almak
Nasil yani carpitilmisbence haber çarpıtılmış.
yani o tazminat evi süpürmüyor diye değil. oğlu annesinin webde adamlarla konuştuğunu görmesi iffetsizlik vs. ye dönmüş. sebeplerde de tüm şikayetleri saymışlar. gazeteciler de temizliği çekmiş başlık yapmış.Nasil yani carpitilmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haberdeki adamın dayağı aldatması, başka kadından cinsel hastalık bulaştırması nolcak, onlar unutulmuş herhalde, önemli olan toz almak
yani o tazminat evi süpürmüyor diye değil. oğlu annesinin webde adamlarla konuştuğunu görmesi iffetsizlik vs. ye dönmüş. sebeplerde de tüm şikayetleri saymışlar. gazeteciler de temizliği çekmiş başlık yapmış.
yani o tazminat evi süpürmüyor diye değil. oğlu annesinin webde adamlarla konuştuğunu görmesi iffetsizlik vs. ye dönmüş. sebeplerde de tüm şikayetleri saymışlar. gazeteciler de temizliği çekmiş başlık yapmış.
ben adamı savunmuyorum. cezanın adil olduğunu da söylemiyorum. ama ceza ev temizlememe cezası değil sadece. onu diyorum. haber öyle yansıtıyor. kimse kimseye evi temizlemiyor diye tazminat cezası vermemiş yani. benim anladığım o.Peki chess in yukarda bahsettiği kadının iddiaları ne olacak , yok sayılmış .
Zaten problem ev işlerinin yapılmamasını , tazminat gerekçeleri arasında göstermeleri . Araya da olsa sıkıştırmışlar .
ben adamı savunmuyorum. cezanın adil olduğunu da söylemiyorum. ama ceza ev temizlememe cezası değil sadece. onu diyorum. haber öyle yansıtıyor. kimse kimseye evi temizlemiyor diye tazminat cezası vermemiş yani. benim anladığım o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?