En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 B balaca isleri bitirmissiniz bile nerdeyse
ben artik bayramdan sonra halledicem
ev toplu ama genede derin bi temzlik ister sunu farkettim ki dipten temizlik yapamasamda evim dolablarim artik duzenli evin duzenini kurdum yani :) buna seviniyorum dipten temzlik isticek kadar pis degil evim cok sukur gardropumu esarp cekmexemi dun camasirlari katlarkeb duzenledim icim rahat simdi
Ev duzene girdimi is rahatliyor bunu kesfettim yarina halim kalsin die sadece toparladim etrafi basim agrio ve usuyorum ya :( insl yarina kuvvetim gelirde yaparim koyde is

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 B balaca isleri bitirmissiniz bile nerdeyse
ben artik bayramdan sonra halledicem
ev toplu ama genede derin bi temzlik ister sunu farkettim ki dipten temizlik yapamasamda evim dolablarim artik duzenli evin duzenini kurdum yani :) buna seviniyorum dipten temzlik isticek kadar pis degil evim cok sukur gardropumu esarp cekmexemi dun camasirlari katlarkeb duzenledim icim rahat simdi
Ev duzene girdimi is rahatliyor bunu kesfettim yarina halim kalsin die sadece toparladim etrafi basim agrio ve usuyorum ya :KK43: insl yarina kuvvetim gelirde yaparim koyde is
ağır işim yoktu canım
pazartesi dip köşe temizlik yapıldı, günlük işler işte
ev düzenli olunca, bir de tozu alınınca gerçekten temiz görünüyor
ama ne kadar temiz olursa olsun, düzen yoksa yine pismiş gibi geliyor
hem düzenli evde temizlik yapmak da çooook daha rahat canım
ellerine sağlık ve mutlu bayramlar:KK25:

kv yine iş çıkardı:KK45:
bayram sarmasız da olmazmış
görümceme de aynı şeyi söylemiş, akşama toplanıp sarma ayini yapacakmışız:KK47::KK71:
üç dört kilo yaprak sanırım oluro_O
birer tencere de evlerimize düşer
kalan da misafirlere ve gidip geldikçe yine bize

yarın da üç dört çeşit yemek yapıp dolaba koyacakmış
eski toprak işte:nazar:
yapması zor da yemesi çok güzel ama yaa:KK51:
yaşlılar bizden daha enerjik ve maşallah hiç üşenmiyorlar
önceden hiç bize demeden yapardı
biz de hazır hazır yerdik:KK48:
artık büyüdünüz kaç senelik kadın oldunuz, hadi bakalım marş marş deyip bizi doğru mutfağa sokuyor:confused:

görümceme de aynı şeyi söylemiş, akşama toplanıp sarma ayini yapacakmışız:KK47::KK71:

artık büyüdünüz kaç senelik kadın oldunuz, hadi bakalım marş marş deyip bizi doğru mutfağa sokuyor:confused:
İlahi sen cok yasa emii balaca :) ;)
gercekten oyle ama bizler tembeliz baya eski toprak bi baska

40 gunluk evli olarak geldim okuyorum motive olayim dedim gozum korktu açıkcası:) disaridaki islerden eve acikcasi zamanim cok az kaliyor, bugun ne yaptim:
Oglen isten geldim anneme ugrayip onu aldim.
Bir makine camasir attim,
Bulasik makinesini bosaltip yenileri doldurdum
Evin ve esimle benim eksiklerimiz icin evde olcu aldim
Camasirlari astim
Pazara gittim
Geldigim gibi mutfaga daldim brokoli ve rokayi sirkeli suya bastim
Esim gelince paslasarak yemegimizi yaptik o 5 dk da:( ben yarim saatte bitirdik:)
Balikli bulasik kokmasin diye soguk suyla deterjanli sungerle kabasini temizleyip makineye attim
Sigmayanlari elde yikadim
Ocagi tezgahi temizledim
Pazar arabasini bosaltmayi unutmusum onlarin posetlerini degistirip kagit havlulara sarark dolaba kaldirdim
Annecigimin verdigi mozaik pasta dilimlerini mikrodalgada cozup esimle kahve icerek gunu paydos edemesem de ara verdim.
Makime bitince bulasiklari cikaracaqgim bicakLr ve bazi metaller paslandigi icin takinti olustu makineyi bosaltmadan yatamiyorum.

Sarma ayinini okuyunca koptum esime de okudum allah da sizi guldursun:)

40 gunluk evli olarak geldim okuyorum motive olayim dedim gozum korktu açıkcası:) disaridaki islerden eve acikcasi zamanim cok az kaliyor, bugun ne yaptim:
Oglen isten geldim anneme ugrayip onu aldim.
Bir makine camasir attim,
Bulasik makinesini bosaltip yenileri doldurdum
Evin ve esimle benim eksiklerimiz icin evde olcu aldim
Camasirlari astim
Pazara gittim
Geldigim gibi mutfaga daldim brokoli ve rokayi sirkeli suya bastim
Esim gelince paslasarak yemegimizi yaptik o 5 dk da:( ben yarim saatte bitirdik:)
Balikli bulasik kokmasin diye soguk suyla deterjanli sungerle kabasini temizleyip makineye attim
Sigmayanlari elde yikadim
Ocagi tezgahi temizledim
Pazar arabasini bosaltmayi unutmusum onlarin posetlerini degistirip kagit havlulara sarark dolaba kaldirdim
Annecigimin verdigi mozaik pasta dilimlerini mikrodalgada cozup esimle kahve icerek gunu paydos edemesem de ara verdim.
Makime bitince bulasiklari cikaracaqgim bicakLr ve bazi metaller paslandigi icin takinti olustu makineyi bosaltmadan yatamiyorum.

Sarma ayinini okuyunca koptum esime de okudum allah da sizi guldursun:)
Kararsizlar mutluluklar dilerim cnm
masallah baya is yapmissin gene :)

Sabah kahvaltı hazırlarken oturma odamın perdesını makineye attım cay olana kadar camını sıldım, kahvaltıdan sonra masayı topladım bulaşıkları makineye yerlestırdım, banyonun fayanslarını, kuvetı, lavoboyu camasır suyuyla temızledım, dus perdesını yıkadım, wc nin fayanslarını camasır suyuyla temızledım, tam lavobasını temızlıyordum kı fırçadan gozuma camasır suyu sıçradı bol suyla yıkadım temızlıge devam edım dedım ama yanmaya ve kızarmaya başladı gozum, 112 yı aradım yonlendırırler napmam gerekır dıye, geldiler, doğru hastaneye korneayı yakabılırmıs camasır suyu, tetanoz asısı yapıldı, gozumu yıkadılar sonra dr muaynesı sukurkı cok zarar vermemiş, esım ızın almıştı temızlıge o devam ettı ben uyudum, camasırları toplamış, toz almış,bende aksam utulerı bıtırdım.

Sabah kahvaltı hazırlarken oturma odamın perdesını makineye attım cay olana kadar camını sıldım, kahvaltıdan sonra masayı topladım bulaşıkları makineye yerlestırdım, banyonun fayanslarını, kuvetı, lavoboyu camasır suyuyla temızledım, dus perdesını yıkadım, wc nin fayanslarını camasır suyuyla temızledım, tam lavobasını temızlıyordum kı fırçadan gozuma camasır suyu sıçradı bol suyla yıkadım temızlıge devam edım dedım ama yanmaya ve kızarmaya başladı gozum, 112 yı aradım yonlendırırler napmam gerekır dıye, geldiler, doğru hastaneye korneayı yakabılırmıs camasır suyu, tetanoz asısı yapıldı, gozumu yıkadılar sonra dr muaynesı sukurkı cok zarar vermemiş, esım ızın almıştı temızlıge o devam ettı ben uyudum, camasırları toplamış, toz almış,bende aksam utulerı bıtırdım.

Ayy canım yaa cok gecmiş olsun su çamaşırsuyuna cok dikkat etmek lazım döktüğünüzde de fazla solumamak gerekir....Allah korumuş yine...

Cok gecmis olsun,Allah korumus.

sekiz buçukta başladım iş yapmaya şimdi oturdum

bütün evi dip köşe süpürdüm
bütün halıları silktim fırçaladım sildim
evdeki tüm mobilyaları sildim
kapıları sildim
mutfağı temizledim beyaz eşyalar mutfak dolapları baharatlıklar temizlendi
çöp kovası silindi
camı dün silindi perdeleri dün yıkayıp ütüleyip takmıştım
yerlerini sildim
banyoyu temizledim duşakabin küvet lavobo klozet yerler makina falan dolaplar hepsi silindi
makinaya çamaşır attım

yarın sadece yatak odasındaki çamaşırlar katlanıp yerleşcek
bide tatlıyı yarına bıraktım

şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun:KK60:

kurban-bayrami-hareketli.gif

Herkese mutlu huzurlu sevgi dolu bereketli bayramlar diliyorum

Günaydın kızlar
bu sabah yine oğlum geldi aklıma:KK42:
surmeli diye bi arkadaş vardı bebeğini kaybetmişdi çok şükür yeni doğum yapmış onu okudum bu sabah aklıma oğlumu kaybettiyim günler geldi offff:KK42:
Allah sabr versin canım. Takdiri ilahi. Allahım onu unutturacak başka dert vermesin

sekiz buçukta başladım iş yapmaya şimdi oturdum

bütün evi dip köşe süpürdüm
bütün halıları silktim fırçaladım sildim
evdeki tüm mobilyaları sildim
kapıları sildim
mutfağı temizledim beyaz eşyalar mutfak dolapları baharatlıklar temizlendi
çöp kovası silindi
camı dün silindi perdeleri dün yıkayıp ütüleyip takmıştım
yerlerini sildim
banyoyu temizledim duşakabin küvet lavobo klozet yerler makina falan dolaplar hepsi silindi
makinaya çamaşır attım

yarın sadece yatak odasındaki çamaşırlar katlanıp yerleşcek
bide tatlıyı yarına bıraktım

şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun:KK60:

ohhhh maşallah nasıl yaptınız bu kadar işi ????? :KK57::KK57:

Back
X