En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canım o başka ama
o ızgarada ya da teflon tavada oluyor
yoğurt, süt vs yok
sadece az yağ ve bol baharat
bbunu marketlerde hazır da bulabilirsin

Selam bayanlar
Bu sabah kızımı okula gönderdim
Eşime kahvaltı hazırladım o gittikten sonra biraz uyumusum
Kalkınca oglumla ikimize kahvaltı hazırladım çay suyu kaynerken
Çarşafımı sirkeledim yatağımı topladım odayı havalandırdım
Kahvaltı yaptık kahvaltı sofrasını topladım
Bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
Tezgahı sildim
Kabak tatlısı koydum pişmeye
Çamaşır attım makineye
Mutfak, hol, cocuk odası, salon ve yatak odasını kucuk süpürgeye sourdum
Klozeti camasırsuyuyla temizledim
Gardolabımın eşimin ve benim rafları cok karışmıştı onların indirdim rafları sildim
Örtülerini sirkeledim düzenledim
Çamaşır astım
Şimdi bir nescafe molası verdim
Aksama ıspanak yemeğim var az bişey onun yanına bişeyler yapıcam ama ne yapsam diye düşünüyorum...

Günaydın arkadaşlar
Dün akşamın raporunu vermeye geldim
iş çıkışı markete uğradım pek bir şey almadım ama oğlum trene binmek istediği için uğradık
eve gidip sofrayı hazırladım yemekten sonra bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
mutfağı topladım ocağı-tezgahı-masayı sildim, yoğurt mayaladım
bir makine çamaşır yıkadım onları astım kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
tuvalet lavabo temizledim
ütü yaptım duşumu alıp yattım

bu kadarcııkkkk

Bende bugun fazla bir şey yapmadım gunluk işler
Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri yerleştirdim
Yatakları topladım
Ortalığı topladım
Klozet, lavabo temizledim
Banyonun yerlerini sildim
Yemeğimde vardı daha cok keyif yaptım bugun...

Selam millet
Bugun 8.30 da kalktim.
Tum evi (salon haric) halilari supurdum. Halilari kaldirip koltuk altlari dahil yerleri sildim.
toz aldim.
mutfak tezgahini sildim. Ocagi sildim.
mutfak dolabinin alt kapaklarini distan sildim.
buzdolabini soyle bi sildim. Temizdi zaten
Kirlileri makineye yerlestirdim. calistirdim.
Yatak nevresimlerimi cikarttim makineye attim cikinca astim.
banyoyu klozeti yikadim. Dusakabini cifledim. Banyo aynasini sildim.. paspaslarini yaydim.
bi kac makine camasir yikayip astim.
Bi hamileye yeter de artar bile.

Bu tempoyla ocakta dogurma canım.. Dikkat et son ayların artık...
Masallah sana.. Son iki ay kala böle enerjın varken aslında yawas yawas yap!! Ama yorma kendini.. İnan son ayımda hala günlerimdeyim su toto kalkmıyo yerinden... Olmuyo....

Günaydın kızlar... Bi kaç gündür yazamıyorum.. Ne takatım var ne birsey.. Dün kızkardeslerim geldi saolsunlar.. Ev dip köşe dogum temizliği yapıldu...
Allahım güne pırıl pırıl bi eve uyanmak ne müthiş birsey..
Yapılanları yazayım rapor vermiş olurum..
Halılar koltuklar camlar avizelr tablolar kapılar aynalar dolaplar( camasır mutfak)tv ünitem ve tekli gümşlğüm silindi camasır suyuyla miss gibi...
Nevresımler cıkarıldı yorgan yastık yataklar havalandırılı ve yeni bevresimler takıldı... Oglumun beşigi hazırdı zaten.. Cantamızda hazır şükür..
Yerler silindi süpürüldü koltuk altları falan..
Mutfak yerlestirildi banyo wc klozet camasır suyuyla ovuldu yıkandı.. Dusa kabin aynı şekılde...fırın buDolabı silindi camasır suyuyla..aspıretoe ocak yag sokucuyle silindi...ünitenin içindeki bardakl takımları fincanlar vs yıkandı.. Baharatlıklarım yıkandı yerlsetirildi
Perdeler yıkandı asıldı.. Missaler gibi oldu...
Allah kardeşllerimden razı olsun...
Bu aya kadar yapabildiklerimi yazıyodum ama su son ay okadar agırdı ki.... Şimdi içim rahat...bi kalktım.. Ayy heryer bana gülüyo...
Benimde yüzüm gülüyo..

kısmet artık yapacak bi şey yok. :) tabiki her şeyi yavaş yavaş ve dinlenerek yaptım. pazar günü de arkadaşımı kahvaltıda ağırladım. akşamında da az bişey hava almak için dışarı çıktık kocamla. haftasonunu bitirmiş oldum.

senin daha tehlikeli sen şimdi tutabildiğin kadar tut bakalım :) Allah kavuştursun sizi sağsalim.

ben çok heyecanlıyım. zaman da azaldıkça iyice heyecan basıyo beni.

keşke benim de kız kardeşlerim olsaydı. ama yapamadığım yerde çağırıyorum temizlikçi kadını o yapıyo. eldekilerle yetinmek lazım değil mi :)

güle güle kirlensin. :)

bebeğin ne zaman doğacak bi tarih verdi mi doktorun, sezaryen veya normal doğum için bi şey dedi mi?

canım kendini zor duruma sokmada.. Temizlk olur her türlü... Dikkat et sen..
Ayın 23 ünde doluyo günüm aslında ama ilk gittigim dr geç döllenme olanilir 10 gün daha atarsa diye 3 ocak tarihini berdi.. Suanda normal gözüküyo canım.. Bakalım.. Hangisi olursa hakkımızda hayırlıso olsun...

allah kurtarsın canım. hayırlısı hakkında.

Merhaba hanımlar;
Cuma akşam iş çıkışı kayınvalideme gittik cumarteside gndğz oturmasına misafirlerim vardı dolayısıyla erken kalkıp evde hazırlık yapmam gerekti :)
Akşam 22:30 gibi eve döndük ve eşim tatlı yaparken bende çamaşır topladım ve evi silmeye başladım. Evi silmeyi bitirdikten sonra mutfağı toparladım ve tuzlu kurabiye yaptım zaten uyduğumda saat 02:00 olmuştu. Sabah 7:30 gibi kalkıp hazırlıklarıma devam ettim neyseki hepsi yetişti:)
Misafirler gittikten sonra ortalığı ve mutfağı topladım küçük süpürgeylede şöyle bir süpürdüm :).
Akşam yemeği için yemek hazırladım. Pazar günü ise sabah kahvaltı yapıp çarşaf değiştirdim ve eşimle gezmeye gittik. Uzun zamandır hole dresuar almak istiyorduk neyseki zevkimize uygun bulduk ve aldık şindi heyecanla eve getirmelerini bekliyrum :)

Mis mis miss okudukça burnuma temizlik kokuları geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…