- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.101
canım buzluğa atmayı hiç denemedimtamam canım unutmam
hazırlayıp buzluğa atayım, gelirlerse çıkarır pişiririm en iyisi
canım buzluğa atmayı hiç denemedim
ben genelde akşamdan hazırlar, dolapta dinlendiririm
buzluğa atılmış halinin sonucu hakkında garanti veremem
Sağol canım senide yordum,canım o başka ama
o ızgarada ya da teflon tavada oluyor
yoğurt, süt vs yok
sadece az yağ ve bol baharat
bbunu marketlerde hazır da bulabilirsin
rica ederim canımSağol canım senide yordum,
bir şeyler düşünücez artık
Bu tempoyla ocakta dogurma canım.. Dikkat et son ayların artık...Selam millet
Bugun 8.30 da kalktim.
Tum evi (salon haric) halilari supurdum. Halilari kaldirip koltuk altlari dahil yerleri sildim.
toz aldim.
mutfak tezgahini sildim. Ocagi sildim.
mutfak dolabinin alt kapaklarini distan sildim.
buzdolabini soyle bi sildim. Temizdi zaten
Kirlileri makineye yerlestirdim. calistirdim.
Yatak nevresimlerimi cikarttim makineye attim cikinca astim.
banyoyu klozeti yikadim. Dusakabini cifledim. Banyo aynasini sildim.. paspaslarini yaydim.
bi kac makine camasir yikayip astim.
Bi hamileye yeter de artar bile.
Bu tempoyla ocakta dogurma canım.. Dikkat et son ayların artık...
Masallah sana.. Son iki ay kala böle enerjın varken aslında yawas yawas yap!! Ama yorma kendini.. İnan son ayımda hala günlerimdeyim su toto kalkmıyo yerinden... Olmuyo....
Günaydın kızlar... Bi kaç gündür yazamıyorum.. Ne takatım var ne birsey.. Dün kızkardeslerim geldi saolsunlar.. Ev dip köşe dogum temizliği yapıldu...
Allahım güne pırıl pırıl bi eve uyanmak ne müthiş birsey..
Yapılanları yazayım rapor vermiş olurum..
Halılar koltuklar camlar avizelr tablolar kapılar aynalar dolaplar( camasır mutfak)tv ünitem ve tekli gümşlğüm silindi camasır suyuyla miss gibi...
Nevresımler cıkarıldı yorgan yastık yataklar havalandırılı ve yeni bevresimler takıldı... Oglumun beşigi hazırdı zaten.. Cantamızda hazır şükür..
Yerler silindi süpürüldü koltuk altları falan..
Mutfak yerlestirildi banyo wc klozet camasır suyuyla ovuldu yıkandı.. Dusa kabin aynı şekılde...fırın buDolabı silindi camasır suyuyla..aspıretoe ocak yag sokucuyle silindi...ünitenin içindeki bardakl takımları fincanlar vs yıkandı.. Baharatlıklarım yıkandı yerlsetirildi
Perdeler yıkandı asıldı.. Missaler gibi oldu...
Allah kardeşllerimden razı olsun...
Bu aya kadar yapabildiklerimi yazıyodum ama su son ay okadar agırdı ki.... Şimdi içim rahat...bi kalktım.. Ayy heryer bana gülüyo...
Benimde yüzüm gülüyo..
canım kendini zor duruma sokmada.. Temizlk olur her türlü... Dikkat et sen..keşke benim de kız kardeşlerim olsaydı. ama yapamadığım yerde çağırıyorum temizlikçi kadını o yapıyo. eldekilerle yetinmek lazım değil mi :)
güle güle kirlensin. :)
bebeğin ne zaman doğacak bi tarih verdi mi doktorun, sezaryen veya normal doğum için bi şey dedi mi?
canım kendini zor duruma sokmada.. Temizlk olur her türlü... Dikkat et sen..
Ayın 23 ünde doluyo günüm aslında ama ilk gittigim dr geç döllenme olanilir 10 gün daha atarsa diye 3 ocak tarihini berdi.. Suanda normal gözüküyo canım.. Bakalım.. Hangisi olursa hakkımızda hayırlıso olsun...
Günaydın kızlar... Bi kaç gündür yazamıyorum.. Ne takatım var ne birsey.. Dün kızkardeslerim geldi saolsunlar.. Ev dip köşe dogum temizliği yapıldu...
Allahım güne pırıl pırıl bi eve uyanmak ne müthiş birsey..
Yapılanları yazayım rapor vermiş olurum..
Halılar koltuklar camlar avizelr tablolar kapılar aynalar dolaplar( camasır mutfak)tv ünitem ve tekli gümşlğüm silindi camasır suyuyla miss gibi...
Nevresımler cıkarıldı yorgan yastık yataklar havalandırılı ve yeni bevresimler takıldı... Oglumun beşigi hazırdı zaten.. Cantamızda hazır şükür..
Yerler silindi süpürüldü koltuk altları falan..
Mutfak yerlestirildi banyo wc klozet camasır suyuyla ovuldu yıkandı.. Dusa kabin aynı şekılde...fırın buDolabı silindi camasır suyuyla..aspıretoe ocak yag sokucuyle silindi...ünitenin içindeki bardakl takımları fincanlar vs yıkandı.. Baharatlıklarım yıkandı yerlsetirildi
Perdeler yıkandı asıldı.. Missaler gibi oldu...
Allah kardeşllerimden razı olsun...
Bu aya kadar yapabildiklerimi yazıyodum ama su son ay okadar agırdı ki.... Şimdi içim rahat...bi kalktım.. Ayy heryer bana gülüyo...
Benimde yüzüm gülüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?