- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.581
ellerine sağlık daaaameraba kızlar evi toparladım bulaşıkları makinaya dizdim sabah tuvalet banyoyu yıkadım yemek yaptım öğleden sonra baktım çok boş oturdum bazamı boşaltıp yeniden silip düzelttim yataklarım dolaptaydı onları bazaya yerleştirdim bazadakileri dolaba oğlumun bazasınıda boşalttım düzelttim küçüklük elbiseleri vardı onları bebeiş için ayırdım ikl üç ay giyilcekleri ayırdım yıkadım hazırda bulunsun benim yatak dolabım yok diye yorganlarım falan hep hurçta dolapların üzerinde onları indirip hurçlarını değiştim silip yerleştirdim kirli hurçları makinaya attım kursta yaptığım bi nevresi takımım vardı onu hemen kısa programda yıkadım kursun ütüleyecem hazır yorgana geçircem bugünlük bu kadar kızlar
kızlar size ne oluyor böyle?Ben dün salon haricinde evi dip köşe sildim süpürdüm toz aldım aksama sezeryan yerimin agridigini farkettim oglumu emzirdikten sonra eşim uyuttu agrim baya artti hala eğilip kalktikca ağrıyor
bugün canım sıkıldı gardırobu boşaltım tekrar düzenledim tabi ağrı ile pişman oldum
bulasik makinesini dizdim elde yikanacaklari yıkadım ocağı sildim birde yemek yaptım şu an pisiyor...
malesef indirdim canm ama zorlamadı beni sıkıntı yok yani akşamda uyumadan önce bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdim ocağı sildim mutfak dolaplaeını dıştan sildim bebek için alınan elbiseler oğlumdan kardeşine kalanlar battaniyeler falan makinaya atmıştım çıktı serdim öyle uyudum bugünde işlerim bitsin yazarım yeni başladım çabuk biter ama pek iş yok öğlende oğlumu almaya gidecem babası yok bugün kolay gelsin herkeseellerine sağlık daaaa
o dolap üzerindeki hurçları umarım sen indirmedin?
indirmedin değil mi?
canım lütfen bir daha yapmamalesef indirdim canm ama zorlamadı beni sıkıntı yok yani akşamda uyumadan önce bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdim ocağı sildim mutfak dolaplaeını dıştan sildim bebek için alınan elbiseler oğlumdan kardeşine kalanlar battaniyeler falan makinaya atmıştım çıktı serdim öyle uyudum bugünde işlerim bitsin yazarım yeni başladım çabuk biter ama pek iş yok öğlende oğlumu almaya gidecem babası yok bugün kolay gelsin herkese
haklısın canm dolabı falan siliyodum eşim bekleyecektim de aslında hadi yapayım bitsin dedim akşama kalmasın diye bi daha yapmam sağol canmcanım lütfen bir daha yapma
seni korkutmak istemem ama arkadaşım bebeğini bu şekilde kaybetti
eşine indirt veya bir arkadaşına, annene, babana ne bileyim senden başka herhangi birine
Haklısın canım ya ama canım çok sıkılıyor inan kimsem yok eşim idareci ikili öğretim okulu cok erken gidip geç geliyor hafta sonuda kurs veriyor havada soğuk oğlum küçük gezemiyoruz komşu da yok...kızlar size ne oluyor böyle?
bir gün önce sezeryan yerini ağrıtana kadar iş yapıyorsun
yetmiyor ertesi gün aynı tempo devam ediyorsun
olmaz ama
herkese slm...
oğluşumu giydirip okula gönderdim
yatakları topladım
evi havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım bebişimi doyurdum
fırının içini yagçözle ovdum
ocağı temizledim
aspiratörü temizledim
tezhah üstünü çamaşır suyu ile sildim
wc yıkadım
kapı önünün sildim
bulaşıkları yıkadım
oyuncakları çocukların kıyafetierini toplayıp yerleştirdim
az önce kızımı uyuttum
yemeği ocağa koydum
azerin nerelerdesin çalışkan hatun? geldik yoksun ortalıkta
yeni arkadaşlar gelmiş ,tanımayan varsa tanıtayım kendimi
nuyolu.iki çocuk annesi,ev hanımı,memleket batman , sizi tanıyalım
yüzsüz komşuların olacağına hiç olmasın diyeceğim ama, yalnızlık da zorHaklısın canım ya ama canım çok sıkılıyor inan kimsem yok eşim idareci ikili öğretim okulu cok erken gidip geç geliyor hafta sonuda kurs veriyor havada soğuk oğlum küçük gezemiyoruz komşu da yok...
bu saate kadar oğlum iş yaptırmadi daha yeni uyuttum bakalım ne yapcam...
selam canım semra bende ev hanımıyım mmemleket bitlis bi oğlum var ikincide yoldaallah nasip ederse nisanda doğumherkese slm...
oğluşumu giydirip okula gönderdim
yatakları topladım
evi havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım bebişimi doyurdum
fırının içini yagçözle ovdum
ocağı temizledim
aspiratörü temizledim
tezhah üstünü çamaşır suyu ile sildim
wc yıkadım
kapı önünün sildim
bulaşıkları yıkadım
oyuncakları çocukların kıyafetierini toplayıp yerleştirdim
az önce kızımı uyuttum
yemeği ocağa koydum
azerin nerelerdesin çalışkan hatun? geldik yoksun ortalıkta
yeni arkadaşlar gelmiş ,tanımayan varsa tanıtayım kendimi
nuyolu.iki çocuk annesi,ev hanımı,memleket batman , sizi tanıyalım
alt katta var ama onlarda öğretmen evde olmuyorlar akşamları görüşüyoruz ama kızı benim oğluma rahat vermiyor ben çok stresli oluyorum....yüzsüz komşuların olacağına hiç olmasın diyeceğim ama, yalnızlık da zor
selamlaşma vs de mi yok?
Cnm alften memnun musun.hangi modelini kullaniyosun.tavsiye eder misinselam kızçeler
işleri bitirdim, rapor vermeye geldim
önce bütün evin halılarını dövdürdüm, rulo yapıp kaldırdım
sonra bütün evi dip köşe, gereken eşyaları çekerek süpürdüm
sonra bütün mobilyaları, prontolu suyla sildim, tozlarını aldım
parkeleri de alfle sildim
mutfağa geçtim
dolap kapaklarını iç-dış sildim
çok kullanılan dolapların içlerini de sildim
camını sildim
fırının içini güzelce sildim
sandalyelerini sildim
yerini süpürmüştüm
orayı da alfimle sildim
balkonunu da süpürmüştüm, orayı da alfimle sildim
sonra banyoya geçtim
buharla duş kabini, duş teknesini, lavabo ve klozeti temizledim
sonuç çok güzel, pırıl pırıl oldu
ayrıca çöp kovalarını da alfle dezenfekte ettim
paspaslarını, havlularını değiştirdim
bu arada iki makine çamaşır yıkandı, kurutuldu
ütülenmeyi bekler
şu anda da bornozlarımız yıkanmakta
akşam için de dondurucuda palamut var, onu pişireceğim
yanına da mercimek çorbası ve yeşil salata
bu kadar kızlar
herkese kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?