En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben dün salon haricinde evi dip köşe sildim süpürdüm toz aldım aksama sezeryan yerimin agridigini farkettim oglumu emzirdikten sonra eşim uyuttu agrim baya artti hala eğilip kalktikca ağrıyor
bugün canım sıkıldı gardırobu boşaltım tekrar düzenledim tabi ağrı ile pişman oldum
bulasik makinesini dizdim elde yikanacaklari yıkadım ocağı sildim birde yemek yaptım şu an pisiyor...

meraba kızlar evi toparladım bulaşıkları makinaya dizdim sabah tuvalet banyoyu yıkadım yemek yaptım öğleden sonra baktım çok boş oturdum bazamı boşaltıp yeniden silip düzelttim yataklarım dolaptaydı onları bazaya yerleştirdim bazadakileri dolaba oğlumun bazasınıda boşalttım düzelttim küçüklük elbiseleri vardı onları bebeiş için ayırdım ikl üç ay giyilcekleri ayırdım yıkadım hazırda bulunsun benim yatak dolabım yok diye yorganlarım falan hep hurçta dolapların üzerinde onları indirip hurçlarını değiştim silip yerleştirdim kirli hurçları makinaya attım kursta yaptığım bi nevresi takımım vardı onu hemen kısa programda yıkadım kursun ütüleyecem hazır yorgana geçircem bugünlük bu kadar kızlar

ellerine sağlık daaaa
o dolap üzerindeki hurçları umarım sen indirmedin?
indirmedin değil mi?

kızlar size ne oluyor böyle?
bir gün önce sezeryan yerini ağrıtana kadar iş yapıyorsun
yetmiyor ertesi gün aynı tempo devam ediyorsun
olmaz ama

ellerine sağlık daaaa
o dolap üzerindeki hurçları umarım sen indirmedin?
indirmedin değil mi?
malesef indirdim canm ama zorlamadı beni sıkıntı yok yani akşamda uyumadan önce bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdim ocağı sildim mutfak dolaplaeını dıştan sildim bebek için alınan elbiseler oğlumdan kardeşine kalanlar battaniyeler falan makinaya atmıştım çıktı serdim öyle uyudum bugünde işlerim bitsin yazarım yeni başladım çabuk biter ama pek iş yok öğlende oğlumu almaya gidecem babası yok bugün kolay gelsin herkese

canım lütfen bir daha yapma
seni korkutmak istemem ama arkadaşım bebeğini bu şekilde kaybetti
eşine indirt veya bir arkadaşına, annene, babana ne bileyim senden başka herhangi birine

selam kızlar
gece yamuk yattığım için boynum tutulmuş
kahvaltıdan sonra eşim jel sürdü, inşallah çözülür

bugün sadece yatak ve mutfak topladım
masa altına dökülen kırıkları ıslak peçeteyle alıverdim
bir de banyoda havluyu değiştirdim
başka da bir şey yapmaya niyetim yok
yatıştayım yani

canım lütfen bir daha yapma
seni korkutmak istemem ama arkadaşım bebeğini bu şekilde kaybetti
eşine indirt veya bir arkadaşına, annene, babana ne bileyim senden başka herhangi birine
haklısın canm dolabı falan siliyodum eşim bekleyecektim de aslında hadi yapayım bitsin dedim akşama kalmasın diye bi daha yapmam sağol canm

evi süpürdüm kızlar üsten bi toz aldım fazla tozlanmamıştı çamaşırşarı katladım ütülenecekleri ayırdım nevresimleri geçirdim koltuk örtülerini yıkamıştım dün onlar kurudu serdim kızlar çok ayrıntıa girmiyorum yazarken yoksa hemen hemen her gün çöpler boşaltılır çöp kovaları yıkanır yada silinir su ısıtıcı hergün ıkarım ocak silerim hergün dolapların içine göz atarım masa sandalyeler hergün silinir tuvalet her gün yıkanır çok çamaşır yıkarım hemen kalorifer üzerinde kurutur katlar kaldırırım camlarım çok iyi değildir tozu içeri alır hergün cam önünü silerim yerleri çok silmem sadece parke değil çünkü karo fayans gibi halı döşeme sevmediğimden açoık ama haftada bir yüzey temizleyiciyle silerim oğlum evde yoksa çamaşır suyuyla silerim lojmanda oturuyoruz eski biraz. bazen çok fazla ütü yaparım bu ara azalttım öyle herşeyi ütüleyemıyorum şimdi gene ütü yağacam çöp atmaya gidecem sonra oğlumu alıp görümceme gidebilirim gitmesemde gelirim karnıbahar yemeği yaparım

kızlar size ne oluyor böyle?
bir gün önce sezeryan yerini ağrıtana kadar iş yapıyorsun
yetmiyor ertesi gün aynı tempo devam ediyorsun
olmaz ama
Haklısın canım ya ama canım çok sıkılıyor inan kimsem yok eşim idareci ikili öğretim okulu cok erken gidip geç geliyor hafta sonuda kurs veriyor havada soğuk oğlum küçük gezemiyoruz komşu da yok...
bu saate kadar oğlum iş yaptırmadi daha yeni uyuttum bakalım ne yapcam...

herkese slm...
oğluşumu giydirip okula gönderdim
yatakları topladım
evi havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım bebişimi doyurdum
fırının içini yagçözle ovdum
ocağı temizledim
aspiratörü temizledim
tezhah üstünü çamaşır suyu ile sildim
wc yıkadım
kapı önünün sildim
bulaşıkları yıkadım
oyuncakları çocukların kıyafetierini toplayıp yerleştirdim
az önce kızımı uyuttum
yemeği ocağa koydum

azerin nerelerdesin çalışkan hatun? geldik yoksun ortalıkta

yeni arkadaşlar gelmiş ,tanımayan varsa tanıtayım kendimi
nuyolu.iki çocuk annesi,ev hanımı,memleket batman , sizi tanıyalım

Merhaba ben yeniyim siz böyle anlatinca çok pasakli hissediyorum kendimi. Benim iki buçuk aylık oğlum var doğum iznindeyim öğretmenim. Afyonda görevliyiz.

yüzsüz komşuların olacağına hiç olmasın diyeceğim ama, yalnızlık da zor
selamlaşma vs de mi yok?

selam canım semra bende ev hanımıyım mmemleket bitlis bi oğlum var ikincide yoldaallah nasip ederse nisanda doğum

günaydın hanımlar
dün akşam iş çıkışı eve gidip yemeği hazırladım
sonrasında bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
mutfağı topladım, tezgahı sildim
limonata yaptım, yoğurt mayaladım, bu akşam için bezelye pişirdim
kuruyan çamaşırları ve çamaşır odamı topladım 1 makine çamaşır yıkandı serdim
ütü yaptım onları yerleştirdim,
oğlumun banyosunu yaptırdım ve babasına attım uyutması için
sonra tv ve kahve keyfi yaptım günü tamamladım

Tunaydınn hanımlar salı gunu misafirlerim vardı onları ağırladım...dun de çarşı sokak işlerim vardı bi de sular kesildi uzun bir sure gelmedi hiç iş yapamadım bügünde daha hala işlere başlayamadım birazdan popumu kaldırıp başlıcam yine bir çarşı işim var onu halledecem kuru fasulye uslarım yemek olarak ta onu yapacagım bide pilav tamamdır.. Hadi bakalım herkese kolay gelsin hanımlar....

DÜN NELER YAPTIMM:
yemek yedik sofra toplandı mutfak toplandı.
nevresimler değiştirildi çamaşır ve nevresimler makineye atıldı çalıştırıldı.
ev silinip süpürüldü tozlar alındı.
lavaboların fayanların her yerini ovdum pırıl pırıl oldu.domestosladım.
mutfağın halısını silkeledim sildim yerini güzelce.
bi çay demledim kendime misssssss
çamaşırları astım.

Cnm alften memnun musun.hangi modelini kullaniyosun.tavsiye eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…