- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #22.281
Merhabaa,
Çok uzun zaman oldu gelemeyeli bende 3,5 aylık evli olarak biraz biraz öğrendim işleri nasıl yapacağımı
Tecrübeli abla ya da arkadaşlarıma bir kaç sorum var,
Benim mobilyalarım beyaz ve eskitme prontolu su ile sanırım toz tutmuyormuş ama eskitme mobilyada kullanılabilir mi ?
Birde çalıştığım için bahar temizliğimi yaptırabilmek için bir abla çağırdım yardıma ama o gelmeden ben nelerden başlamalıyım bir gün de hepsi bitmez o yüzden ne yapsam iyi olur?
Ne yazık ki ev işi yapmayı hala sevmiyorum ve sevmenin çözümü var mı onu da merak ediyorum
Herkese huzurlu günler diliyorum.
sevgili adminimiz
BirTutamMutluluk20
ablacığım çalışanlar için verdiğin listeyi okuduğum kendimi asker gibi hissettimmmm ya ben çok üşengecim ya o çok zor
ama bir kaç tüyo kaptım tabii teşekkür ederim 
Çok uzun zaman oldu gelemeyeli bende 3,5 aylık evli olarak biraz biraz öğrendim işleri nasıl yapacağımı

Tecrübeli abla ya da arkadaşlarıma bir kaç sorum var,
Benim mobilyalarım beyaz ve eskitme prontolu su ile sanırım toz tutmuyormuş ama eskitme mobilyada kullanılabilir mi ?
Birde çalıştığım için bahar temizliğimi yaptırabilmek için bir abla çağırdım yardıma ama o gelmeden ben nelerden başlamalıyım bir gün de hepsi bitmez o yüzden ne yapsam iyi olur?
Ne yazık ki ev işi yapmayı hala sevmiyorum ve sevmenin çözümü var mı onu da merak ediyorum

Herkese huzurlu günler diliyorum.
sevgili adminimiz