En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sen benim evde yaşayamazsın o zaman bu titizlikle :))

çiğ börek mi bayılırım ama rejimdeyim ühühüüühüüü....

işte geldik burdayız :))

yok kapağını bulamadım :))) kullanmadığım için nereye kaldırdıysam artık :))

gelsin ikizler inşallah... hadi be ikizde taşırsın sen.... tavan siliyodun hatırlıyorum... masanın üzerine sandalye koyup tavan siliyordun... bak nasıl kazınmış aklıma... bende yükseklik korkusu var da... perde takmak için sandalye tepelerine çıkınca başım fırıldak gibi dönüyor, düşüyomuşum gibi hissediyorum hep :))
dogru soyluyosun betus bak nasil aklinda kalmis:KK51:
selam beybiler;

dün küçük odayı süpürdüm
biraz ıncık cıncık atılcakları ayıkladım sonra çoook sıkılıp öylece bıraktım salona kaçtım :)

bu akşamda biraz el atarım inşallah....

evin geri kalanı temiz zaten
kizaaam delimisin yaw neen biraktin salonda:KK11:

Azerinn canım o tshirtleri gerçekten öyle kestin mi güzel fikir aklımda olsun.
bugünkü raporumu yazayım sadece sil süpür ve yemek.eve geldim silip süpüremeden halam geldi.zaten ertelemiştim kaç gündür ne zaman ev kirli olur birileri gelir canım çıkana kadar temizlerim kimse gelmrz.kadın kalkana kadar içim içimi yedi kalkınca hemen sil süpür yaptım akşam oldu yemek yap ve bitti.betüşünkine benzer mikrofiber vileda uç aldım gerçekten güzel siliyomuş.bi de şu scotch brite ın microfiber dikdörtgen paspasını çook övüyolar internette onu alcam.kullanan varsa cevap yazsın.paspaslarla kafayı bozdum anlayacağınız kızlar..

iyi aksamlar canlar,azerincim sagol tatlim.ne yapcan herkes bir olmuyor temizlik konusunda.Heleki cocuklarin varsa bi ev,belki tam anlamiyla derli toplu olmaz ama en azindan temiz olur.neyse.
Ben dun o hizla heryeri toplayip tmizledim.sabahada mis gibi derli toplu eve uyandim.sabah kahvalti sonrasi mutfak ve yatak odasini toplayip disarlara attik kendimizi.saat dortte eve geldim,yemek hazirladim,yemek sonrasi mutfagi bi guzel temizledim.sonra kizimi yikayip,dus teknesi,lavabo ve yerleri temizledim.diger xerler temiz cok sukur.yarin ola hayrola :)

bugünkü raporumu yazayım sadece sil süpür ve yemek.eve geldim silip süpüremeden halam geldi.zaten ertelemiştim kaç gündür ne zaman ev kirli olur birileri gelir canım çıkana kadar temizlerim kimse gelmrz.kadın kalkana kadar içim içimi yedi kalkınca hemen sil süpür yaptım akşam oldu yemek yap ve bitti.betüşünkine benzer mikrofiber vileda uç aldım gerçekten güzel siliyomuş.bi de şu scotch brite ın microfiber dikdörtgen paspasını çook övüyolar internette onu alcam.kullanan varsa cevap yazsın.paspaslarla kafayı bozdum anlayacağınız kızlar..
evet canim valla kestim super oldu:rolleyes:hatta resimdekilerden daha guzel oldu ama foto ekleyemiyorum malum uzerimde giyip cekmem gerekiyo yoksa sekli semali belli olmuyo:KK70:bak burda videosu var cok kolay:KK66:

iyi aksamlar canlar,azerincim sagol tatlim.ne yapcan herkes bir olmuyor temizlik konusunda.Heleki cocuklarin varsa bi ev,belki tam anlamiyla derli toplu olmaz ama en azindan temiz olur.neyse.
Ben dun o hizla heryeri toplayip tmizledim.sabahada mis gibi derli toplu eve uyandim.sabah kahvalti sonrasi mutfak ve yatak odasini toplayip disarlara attik kendimizi.saat dortte eve geldim,yemek hazirladim,yemek sonrasi mutfagi bi guzel temizledim.sonra kizimi yikayip,dus teknesi,lavabo ve yerleri temizledim.diger xerler temiz cok sukur.yarin ola hayrola :)
ben de hic sevmiyorum ya daginik pis insanlari:KK20::KK20:

Günaydın kızlar.:KK76::KK76:
dün akşam çocukları sinemaya götürdüm.
sahilde gezdik biraz.
hiç bir şey yapmadım.yemek vardı zaten.:)

akşam yapmayınca sabaha kaldı mutfağım.
bulaşıkları makineye koydum.
elde yıkanacakları yıkamadan tezgahı,masayı,bulaşık makinesini,fırını,fayansları domestosla sildim.
beyazları makineye attım.
salonu topladım.
mutfak dolaplarının dışını da siliverip,çocukları hazırlayıp çıktım.
öğlen gidip süpürmeyi düşünüyorum.
vaktim olursa beyazları asarım.

ahanda boyle yaptim:KK53:
org_635334328229420959.jpg
yirtik-tayt-trend-tayt-117394_5_2.jpg
geçen kızım da böyle bir deneme yaptı.
baya güzel oldu.:)

ay bi iki foto at betus lutfeeeen acaip merak ediyorum senin guccuk odayi:KK53:

Ben de merak ediyorummm güççük odayı:KK76::KK76:

ayyy çektim fotoları da hani pek görecek bir şey olmasa da:)) fotoğraf makinasının kablosunu bulabilirsem ki o da küçük odanın derinliklerinde bir yerde atıcam fotoları....

benimde öyle olur şu an ev cillop gibi kapımı çalan yok :)) geçen hafta tam temizlik yapçam diye her yeri kaldırdım ayağa yatılı misafir geldi :)))

evet canim valla kestim super oldu:rolleyes:hatta resimdekilerden daha guzel oldu ama foto ekleyemiyorum malum uzerimde giyip cekmem gerekiyo yoksa sekli semali belli olmuyo:KK70:bak burda videosu var cok kolay:KK66:

marifetli hatun maşallaahh....

Betus karusu nereye gittin:KK11:

burdaayıım dün temizlik yapmadım.... bir kaç bulaşık vardı onları makineye dizdim, mutfak tezgahını masasını sildim o kadaaar :) akşamları soğuk oluyor yahu şort giydim rahat rahat ohhh yaz gelmiş dedim totom dondu :)) şortumla battaniyenin altında oturdum sonra azcık kaykıldıım sonra sabah olmuş :))

Bu akşam ,

küçük odanın perdesi sökülüp yıkanacak mahvetmiş kuşlar ıyyk yani....
kitaplık silinip yerleştirilecek

pırasa yemeği yapılacak
buzdolabı ilgi bekler...
hatta erken çıkarsam ilk önce mutfak balkonunu ve camını hallederim...

evi kanatlı böcek basmış çıktıkları yere ilaç koydum ama genede bir iki tane görüyorum gıcık oluyorum kanatları var ama yürüyorlar Allahtan uçsalar daha feci.... her gördüğümde çığlığı basıyorum üst kat komşum hakkımda ne düşünüyor kimbilir :KK22::KK22::KK22:

akşam bir de süpürürüm görünen yerleri silerim tamamdır....

ayyy evim bi temiz bi temiz sanki başkasına misafirliğe gitmişim gibi hissediyorum :)) hiç benim eve benzemiyor...

Bu akşam ,

küçük odanın perdesi sökülüp yıkanacak mahvetmiş kuşlar ıyyk yani....
kitaplık silinip yerleştirilecek

pırasa yemeği yapılacak
buzdolabı ilgi bekler...
hatta erken çıkarsam ilk önce mutfak balkonunu ve camını hallederim...

evi kanatlı böcek basmış çıktıkları yere ilaç koydum ama genede bir iki tane görüyorum gıcık oluyorum kanatları var ama yürüyorlar Allahtan uçsalar daha feci.... her gördüğümde çığlığı basıyorum üst kat komşum hakkımda ne düşünüyor kimbilir :KK22::KK22::KK22:

akşam bir de süpürürüm görünen yerleri silerim tamamdır....

ayyy evim bi temiz bi temiz sanki başkasına misafirliğe gitmişim gibi hissediyorum :)) hiç benim eve benzemiyor...
Allah daim etsin diyeyim betülcüğüm.:))

böcekten ben de çok korkarım.
eşim görevli imha konusunda.
iki çeşit onlar.uçanı da var,ııyyyyyyyyyy.

ben de öğlen balkonu ç.suyuyla ıslatayım diyorum.
akşam yıkarım.

cam silmeye hiç sıra gelmiyor.
akşam ütü de yapmam lazım.

Ayyy azerinnn bacım korkulur senden ne güzel bi yöntemmiş bu sizden öğreneceğim çok şey var kızlarrr

Selam kızlarrrr bu hafta öyle saldım ki anlatamam hiç bir iş yapmadım nae süpürdüm , ne çamasır yıkadım herşey birikti valla ev almış başını gidiyor bir yerlerden yakalamam lazım hep dışşarlardaydım o yüzden ve gelince yorgunluktan iş yapamadım nazara mı geldim ne tatil enerjim bitti galiba
Pazartesi : akapunltura başladım onun için nerdeyse tüm gün dışardaydım
Salı : kızım hastalandı onu doktora falan götürdüm
Çarşamba : oğlum resim yetenek sınavına girdi onu götürdüm
Bugunde : kızım müzik alanında girecek birazdan çıkıp onu götürcem
Yarın sabah da arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz gitti yarım günn

Selam kızlarrrr bu hafta öyle saldım ki anlatamam hiç bir iş yapmadım nae süpürdüm , ne çamasır yıkadım herşey birikti valla ev almış başını gidiyor bir yerlerden yakalamam lazım hep dışşarlardaydım o yüzden ve gelince yorgunluktan iş yapamadım nazara mı geldim ne tatil enerjim bitti galiba
Pazartesi : akapunltura başladım onun için nerdeyse tüm gün dışardaydım
Salı : kızım hastalandı onu doktora falan götürdüm
Çarşamba : oğlum resim yetenek sınavına girdi onu götürdüm
Bugunde : kızım müzik alanında girecek birazdan çıkıp onu götürcem
Yarın sabah da arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz gitti yarım günn
hoşgeldin canım.
geçmiş olsun kızına.
bilsemin sınavına mı girdiler?

gezmeli bir hafta olmuş gerçekten.
ama tam gezme ayı.
yazın sıcaktan,kışın soğuktan evden çıkamıyoruz.

Back
X