En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
herkez arazi bacım... hani araser tam karabatak... bir ceee ee yapıp kaçıyor.... ask1 nerdee.... lilly86.... yoklama da hep arazi bunlar...
kiz betus sen biliyo musun askosun prensesi oldu o yuzden giremiyor:rolleyes:ama soyle 1 sayfayi kaplayan raporlarini ozlemisim he:KK53:lily-yi hic soylemiyorum bile:KK11:areser abla iyi bari ara sira yokluyo hic olmazsa:KK70:
Merhaba hanımlar çoktan beri yazamadim kusura galmayin..
Size bir sorum olacak hanımlar
Şöyleki kuru fasulye yaparken veya nohut ölçüyü nasıl yapıyorsunuz mesela
Atiorum 2 su bardağı nohut 5 su bardağı su
Sorum bu ikinci soru sıcak sulu kullanıyorsunuz soğuk sumu
bebek haslamak icin mi soruyosuno_Obak mikrodalgan varsa 10-15 dakika orda kaynat sonra cikar sicak su ekle koy ocaga hemencecik pisiyo:KK76:yoksa 1 bardaga 3 bardak su ekliyorum suyu cekilmishse sicak su ekliyorum
Allah'tan oje sürecektin yani.:KK70::KK70::KK70:
bir de temizliğe kalksan neler yapacaktın.:KK48:
:KK53::KK53::KK53:
saol canımcı :))

evin temiz olması ne güzel...

buarada balkonumuza masa 4 sandalye aldık :)) sandalyelere minder de..

bi güzel oldlu kii :))

çok şükür :))
balkona masa sandalye mi bayilirim ya:KK23:gule gule kullanin canim:KK68:benim balkon ogleye kadar cok guzel,ogleden sonra acaip gunes aliyo o yuzden masa sandalye koyamiyorum:KK51:
Vala şekerim ev iş iş ev bu aralar hicbsy yapamiorum sürekli bi uyku hali bahar temizligini yapsam artikin ama önce halıları yıkamayavercem eeşim havalar isinsin az daha diyor bende yatiomm
hamile felan olmayasin kiz:eek::KK53::KK53:
İşte geldim burdayım kızlar bugün bi miskinlik var üstümde annem vardı evde geldim ev temiz gibiydi yapasım gelmedi bugün ams programımda sil süpür günüydü temiz de olsa yapmayınca vicdan azabı oluyo takıntı mı oldu nedir.
peynirli ve kıymalı iç hazırladım fırına göndercem sadece yemek yapabildim bugün millet bi ojeye gidiyo neler yapıyo biz yatıyoz evde azerin hanfendiye ithaf olunur:KK49::KK49:
:KK59::KK59::KK59::KK59:
hosgeldin kiiiiz birisi yazmayinca bi bosluk oluyo sanki topikte:KK75:
selam canlar,kizimla cok zorlu gecen bir gundu.Esim gelince ,cocukla disari yolladim ve hemen ise koyuldum.
oturma odasinin tozunu aldiim,pencere onleri ve koltuklar ve sandalyelerin tozu alindi.makine cektim butun evi,konsolu cekip arkasini temizledim.koltuk ortulerini,mutfak ve giris halilarini silkeledim.en yerleri silip,herseyi yerli yerine serdim.Tam isim bitti bizimkiler geldi,kizimi xedirip ,banyo yaptirdim,esimde balkonu bir guzel temizledi ve mutfakla kalan bir kac isi halletti sagolsun.Bende cocugu uyuttum cok sukur,ben cok yoruldum ,bugunluk bu kadar bnden..
bu arada diger yerler temiz oldugu icin,oralarla ugrasmadim,bi yerini silip havalandirdim o kadar.
esinin yardim etmesi buyuk avantaj kuzu :KK54:bak bize kiymetini bil :KK53::KK53:

kiz betus sen biliyo musun askosun prensesi oldu o yuzden giremiyor:rolleyes:ama soyle 1 sayfayi kaplayan raporlarini ozlemisim he:KK53:lily-yi hic soylemiyorum bile:KK11:areser abla iyi bari ara sira yokluyo hic olmazsa:KK70:

bebek haslamak icin mi soruyosuno_Obak mikrodalgan varsa 10-15 dakika orda kaynat sonra cikar sicak su ekle koy ocaga hemencecik pisiyo:KK76:yoksa 1 bardaga 3 bardak su ekliyorum suyu cekilmishse sicak su ekliyorum

balkona masa sandalye mi bayilirim ya:KK23:gule gule kullanin canim:KK68:benim balkon ogleye kadar cok guzel,ogleden sonra acaip gunes aliyo o yuzden masa sandalye koyamiyorum:KK51:

esinin yardim etmesi buyuk avantaj kuzu :KK54:bak bize kiymetini bil :KK53::KK53:
kız yok allasen :D sıcaklar insanı baya bunaltıo

evet kızlar aslında ben gezmeyi düşünüyordum iptal oldu
temizlik vakti diyorum artık
evi süpürüp silmeyi düşünüorum
tozlar alıncak
lavabolar ovulcak
balkon yıkancak.
ütü yapılcak camlar silinse fena olmaz
oturma odasının perdesini yıkamam lazım gözüme batan bi tek o
bu kadar canlarım :KK59::KK59::KK59:

Günaydın kızlar bugün temizlik yapmayacağım yiğenimin doğumgünü var kuafördeyim gezcez biraz hediye bakcam.dün size yazdıktan sonra yine duramadım iki cam sildin.akşama da incirli tatlı ve su böreği yaptım bi ara tarifini vereyim canlar ikisi de çok güzel oluyo.
bütün perdelerimi yıkamıştım benim de bi tek oturma odası ksldı yarına artık inşallah yaparım onu da grs kızlar:KK54::KK54:

kız yok allasen :KK70: sıcaklar insanı baya bunaltıo
ne bilem kiz uyku hali falan diyince benim kafa da ancak oyle seyleri dusunuyo:KK53:
betüşü soruon beni hiç sormuosunuz bende çalışıyorum aaaaaaaa :KK47::KK47:
kizam benim msjimin hemen ardindan betus yazar o yazmadigi icin sorduydum:KK19:yoosam hepsini aklimdasiniz:KK60:mesela dagci da yok:KK57:
evet kızlar aslında ben gezmeyi düşünüyordum iptal oldu
temizlik vakti diyorum artık
evi süpürüp silmeyi düşünüorum
tozlar alıncak
lavabolar ovulcak
balkon yıkancak.
ütü yapılcak camlar silinse fena olmaz
oturma odasının perdesini yıkamam lazım gözüme batan bi tek o
bu kadar canlarım :KK59::KK59::KK59:
baya isin varmis canim:eek:
Günaydın kızlar bugün temizlik yapmayacağım yiğenimin doğumgünü var kuafördeyim gezcez biraz hediye bakcam.dün size yazdıktan sonra yine duramadım iki cam sildin.akşama da incirli tatlı ve su böreği yaptım bi ara tarifini vereyim canlar ikisi de çok güzel oluyo.
bütün perdelerimi yıkamıştım benim de bi tek oturma odası ksldı yarına artık inşallah yaparım onu da grs kızlar:KK54::KK54:
aksam duramamis bak hemen dalmis islere:KK53:ellerine saglik:21:ayrica da iyi gezmeler canim:KK60:
Şu an eve paçaları sıvayıp girmek lazım o derece pis, bahar temizliği yapamadım. 2 küçük çocuk var durmadan ortalığı pisletip karıştırıyorlar. Ben nerden başlasam bilemiyorum. Temizlediğim yer de anında kirleniyor.
ilk once cocuklari bir yerlere gondermekle basla bence canim:KK48:soyle cocuklari emanet ede bileceyin kimse yok muo_O
kızlar şuan acil yardıma ihtiyacım var kupon veya madame coco nevresim kullanan varsa yazsın memnunmusunuz
hic bilmiyorum canimo_O

ne bilem kiz uyku hali falan diyince benim kafa da ancak oyle seyleri dusunuyo:KK53:

kizam benim msjimin hemen ardindan betus yazar o yazmadigi icin sorduydum:KK19:yoosam hepsini aklimdasiniz:KK60:mesela dagci da yok:KK57:

baya isin varmis canim:eek:

aksam duramamis bak hemen dalmis islere:KK53:ellerine saglik:21:ayrica da iyi gezmeler canim:KK60:

ilk once cocuklari bir yerlere gondermekle basla bence canim:KK48:soyle cocuklari emanet ede bileceyin kimse yok muo_O

hic bilmiyorum canimo_O[/QUOTE
Azerin evimi yaksam kiiiii

balkona masa sandalye mi bayilirim ya:KK23:gule gule kullanin canim:KK68:benim balkon ogleye kadar cokguzel,ogleden sonra acaip gunes aliyo o yuzden masa sandalye koyamiyorum:KK51:

Kuzummmm benim balkon ogleye kadar güneş sonra gölge ☺ ÇOK SEVER BALKONUMUT çiçeklerimiiiii hamile değilim henüz insaallah olur o da

kızlar kayinvalidecim im seaside fasulyeli geldiği ..miktarı fazla olunca ki biz de iki kişi olunca hemen kavurun buzdolabında atayım dedim..

Öyle uzun soluklu kullanmak için değil. ..

İş çıkışı hemencecik hazır yemeği olsun diye
20150516_124104.webp

Back
X