En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cumartesi öğleden sonra evi süpürüp silip toz alıyorum. (çocuk yok) hafta içi 2 güne bir bulaşık yıkıuorum. :KK70: eşimle sıra yaptık bir o bir ben yıkıyoruz :KK70: çamaşırlarıda atıyorum makineye çalıştırıyorum, eraber asıp beraber toplayıp beraber katlıyoruz.

şayet bana yada ona kalsa haftalarca kalır yerinde :KK70: Birbirimizi gaza getiriyoruz, tavsiye ederim.
hahaa çok tatlısınızz, şanslısın desene eşin çok yardımcı sana ;)

selam canim burdada buldum seni :) Rabbim gonlune gore versin insallah..
iyi yaptın tatlımm, amin inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında ;)
Evet canım cırt cırtlı modeli de vardı ben de senin gibi kararsız kararsız paspaslara başınırken yanımda bir bayan alıyodu
tabii kaçar mı hemen sordum kullanıyo musunuz memnun musunuz dedim
o da bi arkadaşım tavsiye etti bununla cam siliniyor dedi.
zaten onun başlığı çok küçük .küçük bir kare gibi başlığı onla evi silsen üç saatte silersin çok az alan siler yani.bi de cırt cırt suda çabuk bozulur diye düşünmüştüm.
canım aynı senin gibi çok araştırdım çok sordum burda da ama bu paspasta karar kıldım düşünmeden al derim.
ben de öyle günlere bölüp yapıyorum canım programlı daha iyi oluyo.üç dört sayfa önce prıgramımı yazmıştım buraya.
aniden bir misafirim geldiğinde düşünmüyorum artık tuvalet lavabo temiz mi toz almış mıydım gibi kafam daha rahat.
tabiki uymadığım günler oluyo ama esnek davranıyorum.eskidenn hepsini bi günde yapardım hem ev çok kirlenirdi işim ağır ve yorucu olurdu.şimdi daha düzenli hafta sonu iş yapmıyorum kendime daha çok zaman ayırıyorum.mesela bugün programa göre toz aldım lavabo tuvaletleri temizledim yarın sil süpür yapcam.ertesi gün yine toz al tuvalet temizliği ve balkonları yıkamayı ekliyorum sonraki gün yine sil süpür cuma günleri daha arıntılı gafta sonu yapmayacağım için koltukların altını falan çekiyorum.cumartesi sadece ütü günü.artık öyle deli gibi çamaşır yıkamıyorum iki gün belirledim bitiriyorum çamaşır işini.gibi gibi işte canım böyle daha rahat tavsiye ederimm.
hmm anladım canım çok teşekkür ederim ben de bakacağım inş. da bütün marketlerde yoktur değil mi?
bu arada becerebilirsem ben de deneyeceğim programı ama bakalım yeni haftaya başlarken olur heralde ancak ya da cumadan başlarım belki...

oooo süpersin canım.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
her yere el atmışsın.
canım yaa ne süperliği sizlerin yanında :oops:

evdeki karınca kolonisinden illallah dedim... karıncalar için ilaç döktüm ama bu seferde ortalıkta yerde ölüyorlar sinir oluyorum pis görünüyor... süpürüyorum ilaçlarda süpürülüyor aaaaa cinnet geldi. kanatlısı kanatsızı bıktırdılar iyice...

dün eeve gittim böcüklerden mütevelleti gene bir süpürdüm detanın karınca kıranı varmış sprey onu sıktım bakalım bu akşam eve gidince görücem hala geziniyorlar mı yoksa çözümü buldum mu....

akşam yapılacaklar;

- kurumuş çamaşırlar toplanacak (2 makina)
- bulaşık mak boşaltılıcak
- koltuk örtüleri silkelenip serilecek
- kafeslerle ilgilenilecek
- çiçeklerle ilgilenilecek
- kirli bulaşıklar makineye atılacak
- buz dolabıyla ilgilenilecek
- düdüklü de tavuk yapılıcak :)

çok halsizim bakalım hiç bir şeyde yapamayabilirim.... dün eve girdim oturduğum yerde uyumuşum... böcek ilacı beni de mi çarptı acep :)

selam guzeller,nasilsiniz.Her gun gelemuxorum buraya maalesef.
Bugun erken kalktik ve cok sukur enerjimde yerinde olunca giristim islere.Dun temizlik yapmistim aslinda ama cocuklu misafir gelince haliyle dagilip kirlendi.
Bugun yaptıklarım;
Butun evin camları açılıp havalandirildi.
Yatak odasinin halisini dun sildim,bugunde yatak ortulerini değiştirip tekrar toz alip makina cekip yerlerini be camlarını sildim.
Oturma odasında detaylı toz aldim,koltuk orulerini silkeledim,yastıklarını kabarttim.Balkon camini ve oturma odasinin kapısını sildim ve koltukların tozunu alip sildim.cocuk odasini toplayıp ,toz aldim
Banyoyu detaylı temizledim,kuveti klozeti,lavaboyu camasir suyu ile dezenfekte edip bi guzel temizledik,banyo dolabinin tozunu alip sildim aynayı sildim.
Mutfagin camini ve dolaplarini dun aksam yemekten sonra silmistim,bugun haliyi kaldırıp silkeledim.sonra baska hali sericem oraya,o sericegim halilari attim makinaya,kuruması Icin balkona serdim.Bulasik makinesi boşaltıldı.Balkon yikandi.Butun eve süpürge cektim ve yerler camasir sulu suyla bir guzel silindi.daha sonra yemek yapicam,bir kac ufak tefek ısim var onlari sonra hallederim.kizimi uyuttum,kahvemi yaptim dinleniyorum suan.ohhh bee :)

Bugun erken kalktik ve cok sukur enerjimde yerinde olunca giristim islere.Dun temizlik yapmistim aslinda ama cocuklu misafir gelince haliyle dagilip kirlendi.
Bugun yaptıklarım;
Yatak odasinin halisini dun sildim,bugunde yatak ortulerini değiştirip tekrar toz alip makina cekip yerlerini be camlarını sildim.
Oturma odasında detaylı toz aldim,koltuk orulerini silkeledim,yastıklarını kabarttim.Balkon camini ve oturma odasinin kapısını sildim ve koltukların tozunu alip sildim.cocuk odasini toplayıp ,toz aldim
Banyoyu detaylı temizledim,kuveti klozeti,lavaboyu camasir suyu ile dezenfekte edip bi guzel temizledik,banyo dolabinin tozunu alip sildim aynayı sildim.
Mutfagin camini ve dolaplarini dun aksam yemekten sonra silmistim,bugun haliyi kaldırıp silkeledim.sonra baska hali sericem oraya,o sericegim halilari attim makinaya,kuruması Icin balkona serdim.Bulasik makinesi boşaltıldı.Balkon yikandi.Butun eve süpürge cektim ve yerler camasir sulu suyla bir guzel silindi.daha sonra yemek yapicam,bir kac ufak tefek ısim var onlari sonra hallederim.kizimi uyuttum,kahvemi yaptim dinleniyorum suan.ohhh bee :)
Ohhh masallah erken kalkan yol alır boşuna dememişler iyi iş çıkarmıştım bu zamana kadar keyfin bol olsun canım...

Ohhh masallah erken kalkan yol alır boşuna dememişler iyi iş çıkarmıştım bu zamana kadar keyfin bol olsun canım...
Tesekkur ederim araser :) aslinda kizimdan dolayi hep erken kalkiyorum ama hep yarim kaliyor islerim.surekli pesimde ,hep agliyor,surekli onunla ilgilenmemi istiyor.Artik bi karar verdim,buyudu masallah alismasi lazim artik.Malum kimsemde yok yanliziz,Hal boyle olunca pepeyi actim,koydum mama sandelyesine.Biraz bakti ama,gozu hep bende :) isimi bitirene kadar mizmizlandi,arada gelip ilgilenip oxnadim kendidiyle,zorlu gecdede basardim.Banyoyu temizlerken kapiya gelip bayagi agladi ama napim .sonra alip disari cikardim,sonrada uyudu cok sukur.

evdeki karınca kolonisinden illallah dedim... karıncalar için ilaç döktüm ama bu seferde ortalıkta yerde ölüyorlar sinir oluyorum pis görünüyor... süpürüyorum ilaçlarda süpürülüyor aaaaa cinnet geldi. kanatlısı kanatsızı bıktırdılar iyice...

dün eeve gittim böcüklerden mütevelleti gene bir süpürdüm detanın karınca kıranı varmış sprey onu sıktım bakalım bu akşam eve gidince görücem hala geziniyorlar mı yoksa çözümü buldum mu....

akşam yapılacaklar;

- kurumuş çamaşırlar toplanacak (2 makina)
- bulaşık mak boşaltılıcak
- koltuk örtüleri silkelenip serilecek
- kafeslerle ilgilenilecek
- çiçeklerle ilgilenilecek
- kirli bulaşıklar makineye atılacak
- buz dolabıyla ilgilenilecek
- düdüklü de tavuk yapılıcak :)

çok halsizim bakalım hiç bir şeyde yapamayabilirim.... dün eve girdim oturduğum yerde uyumuşum... böcek ilacı beni de mi çarptı acep :)
betül ben de tam diyecektim o kadar ilaçtan etkilenmeyesin diye.:)
bizim de karıncalar döküntü olunca ortaya çıkıyorlar.
komşum beyaz sabunlu suyla sil köşeleri,altları bir daha gelmez dedi.
bak bu sabah unuttum silerken.

dün ben de eve gittiğimde 8e geliyrdu.
hiç bir şey yapmadım.
Bugun yaptıklarım;
son sürat bu kadar iş bitmiş,maaşALLAH.:)
afiyet olsun canım.

içine sinerek mis gibi yapınca yorgunluğuna değiyor.:)

Tesekkur ederim araser :) aslinda kizimdan dolayi hep erken kalkiyorum ama hep yarim kaliyor islerim.surekli pesimde ,hep agliyor,surekli onunla ilgilenmemi istiyor.Artik bi karar verdim,buyudu masallah alismasi lazim artik.Malum kimsemde yok yanliziz,Hal boyle olunca pepeyi actim,koydum mama sandelyesine.Biraz bakti ama,gozu hep bende :) isimi bitirene kadar mizmizlandi,arada gelip ilgilenip oxnadim kendidiyle,zorlu gecdede basardim.Banyoyu temizlerken kapiya gelip bayagi agladi ama napim .sonra alip disari cikardim,sonrada uyudu cok sukur.
ay yavrum kıyamam.
kaç aylık canım?
banyoyu temizlemek çok zaman istiyor.
ben de kızım küçükken çok zorlanıyordum.
şimdi ablasıyla bahçeye gönderiyorum.
ç.suyu kokusundan etkilenmemiş oluyor yavrular.

hiii niye ağlatıyosuuun yaaa.... ayyy ben geleyim sana komşu olayım... oyalarım ben onuu...

hiç bir şey yapmadım.
..............
.

beyaz sabunlu su hımmm bakayım bu akşam gene gelmişlerse bunuda denerim.... yeter ki gelmesinler... yaa banyo kapısı ile mutfak kapısı yanyana benim... banyo kapısının kenarlarını komple oymuşlar... orlardan çıkıyor şerefsizler :) canları isterse mutfağa istemezse salona ... döküntü olcak bir şey de yok... malum tek başımayım zırt pırt süpürüp siliyorum.... var ya bunlar çamaşır suyundan bile etkilenmiyorlar... mutant olmuşlar artık...

hiç bir şey yapmadım.

son sürat bu kadar iş bitmiş,maaşALLAH.:)
afiyet olsun canım.

içine sinerek mis gibi yapınca yorgunluğuna değiyor.:)

ay yavrum kıyamam.
kaç aylık canım?
banyoyu temizlemek çok zaman istiyor.
ben de kızım küçükken çok zorlanıyordum.
şimdi ablasıyla bahçeye gönderiyorum.
ç.suyu kokusundan etkilenmemiş oluyor yavrular.
Ayy evet,isler bitince bi rahatlik huzurgeliyor.
Kizim 16aylik canim.Benim kimsem yok,esimde calisiyor. Odasinda oxnuyordu,benim olmadigimi anlaxinca kapiya geldi.Etkilenmesin,tozun suyun icine girmedim diye kapattim kapiyi.Evet banyo incelik istiyor,her koseyi silip temizlemek,dizenlemek lazim.

Betuulcum,valla ne guzel olurdu komsu olsak :) cadi arzizligindan agliyor,benimde Icim el vermiyor ama ne yapim.onunda ogrenmesi lazim.Bizcocuklarimizi el bebek,gul bebek bbuyuyoz ya ,cok nazli oluyorlar.ahh ahh o oyle aglarken,neler gecti aklimdan neler...

Kizlar Ben costumm bugun :)).cocugum uyuxerken,gidip camasirlari topladim hepsini katlayip yerlestirdim.kizimin dolabi dagilmisti,kiyafetleri ,tekrar duzenledim.mutfak bezleri yikaniyor,onlari sericem birazdan.sonra yemek icin giricem mutfaga.
yaptıkça yapası geliyor insanın.
gözüne neresi çarpıyorsa el atmadan rahat edemiyor bir süre sonra.:21:

ben geldim kizlar
doktora gittim sabah yumurtalarin buyumesi iyi degil dedi 1 hafta once 7 mm iken simdi sadece 9 mm:KK51:oysa ki simdiye catlamasi gereken buyukluge ulasmasi gerekiyodu:KK51:bu ayi gecelim dedi gelecek ay regl olur olmaz gel tedaviye baslayalim dedi:KK51:hayirlisi artik ne diyelim:KK51::KK51:
dun dip kose temizligimi yapmistim bu gune banyo bi de toz almak kalmisti onlari da yaptim sukur:21::21:
yarina 40 mevludune gidicem:KK68:obur gun cok guzel bi konu acicam bekleyin beni:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ben geldim kizlar
doktora gittim sabah yumurtalarin buyumesi iyi degil dedi 1 hafta once 7 mm iken simdi sadece 9 mm:KK51:oysa ki simdiye catlamasi gereken buyukluge ulasmasi gerekiyodu:KK51:bu ayi gecelim dedi gelecek ay regl olur olmaz gel tedaviye baslayalim dedi:KK51:hayirlisi artik ne diyelim:KK51::KK51:
dun dip kose temizligimi yapmistim bu gune banyo bi de toz almak kalmisti onlari da yaptim sukur:21::21:
yarina 40 mevludune gidicem:KK68:obur gun cok guzel bi konu acicam bekleyin beni:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOT

o kadar bekkleyemeyiz bugün açıkla:)))

ben geldim kizlar
yarina 40 mevludune gidicem:KK68:obur gun cok guzel bi konu acicam bekleyin beni:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hımmmm reytingler artsın diye mi heyecan yaptırıyorsun....

Back
X