- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.401
Selam bayanlar
Bugün
Evi topla
Bulaşık yıka,makinaya yerleştir,boşalt
Evi süpür,toz al
2 sele çamaşır katladım
Bulaşık
Spagetti,cacık yaptım sadece yemekleri annem yaptı bugün
Yarın evi silmem gerek
SağolasınAllah kolaylık versin canım
İşin zor harbiden
Slm kızlar Tlfnm arızalıydı. Bakamadım doğru düzgün. Diğer topikte de neler oldu bilmiyorum. Bende makineye çamaşır attım kahvaltı toplanıp mutfak Temizlwnecek. Ütü yapılacak. Banyo wc de yıkanırsa benden iyisi yok.benimkiler bi haftadır hastalar valla ev biraz zaman istiyor napıcam şaşırdım
Sağol canım geçicek inşallahgeçmiş olsuuun.....
Hamarat gelinler maşallah yapın yapınMerhaba canlarnasilsiniz
Haril haril çalışıyorsunuz maşallahben de guya tatile geldim gorumcemle bu gun tum evi temizledik halilari dovduk perdeleri yikadik falan
Yagmurr sen de hoşgeldin canım
Hee hic sorma kuzu üstüne bi de tatli yaptim ici tam pismedi ama benim sucum degildi firin iyi pisirmediHamarat gelinler maşallah yapın yapın
Düşünüp yapmış zahmet etmiş canın sağolsunHee hic sorma kuzu üstüne bi de tatli yaptim ici tam pismedi ama benim sucum degildi firin iyi pisirmedi
çok alemsin betül ya,yazılarını gülerek okuyorumspor yapmaya çalışıyorum bende tepiniyorum sabah akşam... mayo giydim ilk gün kendimi spor yaparken kameraya çektim ayyy anaam görüntü iğreenççç... Allah ım dedim ben ne olmuşum böyle... korkunçtuu... şimdi biraz karabuğdaya takılıyorum... kimse tadını beğenmemiş gerçi.... valla ilk yediğimde bende bi öğğk oldum ama şimdi yiyebiliyorum bakalım inşallah olsun yaaa... gençlik gitti zaten bari son demlerini şöyle güzel hafif zarif geçireyim....
çok alemsin betül ya,yazılarını gülerek okuyorum,gençlik gitti derken kaç yaşındasın ki
peki canım doktora gittin mi?gittiysen ne eksikliği varmış? geçti mi ?ne yaptın geçmesi için?aa yok onu bende yaptım vaktiyle öbek öbek döküldü saçlarım unutkanlık başlamıştı çok fena olmuştum herkez bana sen hasta gibisin diyordu yani kimse ayy ne güzel zayıflamışsın demediydi... 62 lerden 47 lere düştüm sonra ne oldu üç yıldır 70 in altına inemiyorum... adım adım acele yok ... ama artmasın eksilsin artık... ve sporuda her gün azar azar muhakkak artık hayat tarzım haline getirerek yapıcam inşallah....
aynı şeyler şu an bende de var da o yüzden sormuştumpeki canım doktora gittin mi?gittiysen ne eksikliği varmış? geçti mi ?ne yaptın geçmesi için?
peki canım doktora gittin mi?gittiysen ne eksikliği varmış? geçti mi ?ne yaptın geçmesi için?
beim de şu an saçlarım avuç avuç dökülüyor ve unutkanlık hatsafa da ben de doktora gitmedim ilaç kullanmayı pek sevmem doktora gitmeyi de..bende ki kansızlık diye tahmin ediyorum..benim de dönem dönem diyet yaptığım oldu,söz de şu an da diyetteyim ama diyetle alakam bile yok .zayıflama topiklerine katılsan belki motive olur zayıflarsınkilo ve unutkanlık için diyosan gitmedim... ben doktora değil kocakarı tedavilerine inanırım... olay tamamen sağlıksız beslenme hatta hiç yememe sonucu vitaminsiz kalan vücuttu... Unutkanlık için çok araştırma yaptım.... çünkü anzaymır olmaya başladığımı düşündürecek dereceye varmıştı.... Çok şükür toparladım... Sabah kahvaltısı çok mühim. Yumurta ve peynir çok mühiim... güneş çok mühimmm ve yürüyüş..... uyanık bir zeka ve sağlıklı bir gün için..... ben koca günü bir petito ayıcık bir meyveli sodayla geçiriyordum başkada bir şey yemiyordum :) nasıl duruyormuşsam... şimdi hayatta yapamam herhalde... gençlik anacım.... her türlü saçma şeye müsait gençlik :))
sonra boğazımı tutamaz hale geldim 77 ye çıkınca dedim 80 e vurmadan ibre doktora gideyim... bir şey çıkmadı çok şükür az ye dedi :)) oburmuşum sadece .... sonra diyetisyene gittim 70e düştüm sonra baktım zor geldi bıraktım... işime gelmedi tabi.... tatlı yok bişi yok öyle hayat mı olur beyaa :) şimdi gene 75lerdeyim... kendi başıma başarmam lazım vücudumu anllamam çözmem lazım... bakalım bulucaz bir ortak dil....
beim de şu an saçlarım avuç avuç dökülüyor ve unutkanlık hatsafa da ben de doktora gitmedim ilaç kullanmayı pek sevmem doktora gitmeyi de..bende ki kansızlık diye tahmin ediyorum..benim de dönem dönem diyet yaptığım oldu,söz de şu an da diyetteyim ama diyetle alakam bile yok .zayıflama topiklerine katılsan belki motive olur zayıflarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?