En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Allah kolaylık versin canım
İşin zor harbiden

Günaydııın,

Sabah raporumu vereyim,

Makinedeki bulaşıklar dolaba yerleştirildi,
Kirli bulaşıklar makineye yerleştirildi

şimdi bir makine çamaşır asılacak
bir makine çamaşır yıkanacak
mutfak tezgahı silinecek dolap kapaklarını da silerim
sebzeliği düzenlerim
erzak dolaplarını siler yerleştiririm

kuşlara banyosunu takarım onlar heryeri batırır kafeslerini temizlerim

ayakkabılık ve giriş pek dağınık orayı süpürür siler yerleştiririm

sonra gider oyumu ataar gelirim.....

Slm kızlar Tlfnm arızalıydı. Bakamadım doğru düzgün. Diğer topikte de neler oldu bilmiyorum. Bende makineye çamaşır attım kahvaltı toplanıp mutfak Temizlwnecek. Ütü yapılacak. Banyo wc de yıkanırsa benden iyisi yok.benimkiler bi haftadır hastalar valla ev biraz zaman istiyor napıcam şaşırdım

geçmiş olsuuun.....

Mrb bende araniza katilmak istiyorum 1yasina yeni gircek ikiz erkeklerim var o yuzden pek bisey yapamiyorum bugun esim bakti yaptiklarimi yaziyim
bulasiklar toplandi makineye atildi
mutfak salon hol supuruldu silindi toz alindi
Camasir yikandi asildi
yatak odasinin tozu alindi simdilik bu kadar bebisler uyansin yemege gidicez evlilik yildonumumuz bugun

çok alemsin betül ya,yazılarını gülerek okuyorum,gençlik gitti derken kaç yaşındasın ki

peki canım doktora gittin mi?gittiysen ne eksikliği varmış? geçti mi ?ne yaptın geçmesi için?

peki canım doktora gittin mi?gittiysen ne eksikliği varmış? geçti mi ?ne yaptın geçmesi için?

kilo ve unutkanlık için diyosan gitmedim... ben doktora değil kocakarı tedavilerine inanırım... olay tamamen sağlıksız beslenme hatta hiç yememe sonucu vitaminsiz kalan vücuttu... Unutkanlık için çok araştırma yaptım.... çünkü anzaymır olmaya başladığımı düşündürecek dereceye varmıştı.... Çok şükür toparladım... Sabah kahvaltısı çok mühim. Yumurta ve peynir çok mühiim... güneş çok mühimmm ve yürüyüş..... uyanık bir zeka ve sağlıklı bir gün için..... ben koca günü bir petito ayıcık bir meyveli sodayla geçiriyordum başkada bir şey yemiyordum :) nasıl duruyormuşsam... şimdi hayatta yapamam herhalde... gençlik anacım.... her türlü saçma şeye müsait gençlik :))

sonra boğazımı tutamaz hale geldim 77 ye çıkınca dedim 80 e vurmadan ibre doktora gideyim... bir şey çıkmadı çok şükür az ye dedi :)) oburmuşum sadece .... sonra diyetisyene gittim 70e düştüm sonra baktım zor geldi bıraktım... işime gelmedi tabi.... tatlı yok bişi yok öyle hayat mı olur beyaa :) şimdi gene 75lerdeyim... kendi başıma başarmam lazım vücudumu anllamam çözmem lazım... bakalım bulucaz bir ortak dil....

beim de şu an saçlarım avuç avuç dökülüyor ve unutkanlık hatsafa da ben de doktora gitmedim ilaç kullanmayı pek sevmem doktora gitmeyi de..bende ki kansızlık diye tahmin ediyorum..benim de dönem dönem diyet yaptığım oldu,söz de şu an da diyetteyim ama diyetle alakam bile yok .zayıflama topiklerine katılsan belki motive olur zayıflarsın

ayy yok onlar beni strese sokuyor daha çok :)) hesap vermek bana göre değil....

dediklerimi yap... bir sürede boyattırma saçını... bir kendine gelsin... düzleştirme hiç dokunma hatta :) ahh benim saçlarım ne gürdü....şimdi kelaynak gibi kaldım :)) gerçi baya toparladı ama eski hali de yok yani...

Slm arkadaşlar nihayet bahar temizliğine başladım
ay itibariyle yaz temizliği desek daha doğru ama hava hala ilk-son bahar modunda
hafta sonu iki odayı bitirmeye çalıştım
çocuk odasını temizledim (çamaşır ütü oyuncak kitaplık oğlumun dolabı bu odada)
önce halısını süpürdüm rulo yapıp kaldırdım
duvarlarını sildim
perdesini yıkadım
camını sildim, balkonunu temizledim
peteğini ve kornişlerini cifledim
oğlumun dolabını boşalttım sildim yerleştirdim
kışlık ve küçülenleri ayırdım
kitaplığı boşalttım sildim yerleştirdim
lambasını sildim yerini süpürdüm sildim
halısını sildim sadece yıkanması kaldı
kapısını sildim bitti

oturma odasının
duvarlarını sildim
perdelerini yıkadım
camlarını sildim, balkonunu temizledim
peteklerini ve kornişlerini cifledim
bu oda henüz bitmedi
halısını ve koltukları silinecek yada makineyle yıkanacak
koltuklarının sandıkları silinecek düzenlenecek
lambası silinecek kapısı silinecek
tv ünitesi çekmeceleri düzenlenecek silinecek
yeri süpürülüp silinecek
bu akşam yapıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…