En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba hatunlar :KK54: Bugün iftara bi tanıdığımızı davet ettik
Bulaşık yıka,makineyi boşalt
Çöp at,1-2 sele çamaşır katladım
Evi süpürdüm güzelce
Banyo,wc çamaşır suyuyla yıkadım
İftar için
İrmik tatlısı
Peynirli börek
Çorba salata
Fırımda tavuk patesle kuru fasülyeyi anacum yaptı
Sofra kur,servis,kaldır,çay faslı
Bulaşık,makîneyi çalıştır
derken şuan yorguuuuuunum:KK51:

Merhaba canlar bugun öğlen cocukları kursa götürdüm
Giderken makineye havluları ve Nevresimlerimi attım
Gelince çamaşırları astım mukabeleye gitim
Gelince mutfağı toparladım
3 kilo bezelye ayıkladım
Aksam üstü cocuklar almaya gittim
Geline mutfağa girdim iftara yemek hazırladım
Yemek pişerken bulaşık makinesini boşalttım
Iftardan sonra mutfağı toparladım tezgahı, ocağı, lavaboyu çeşmeyi bi güzel parlattım
Dün gece yaptıgım ütüleri yerleştirdim
Benden bugunluk bu kadar....

cumartesi günü,büyük oturma odasının perdelerini makineye attım onlar yıkanırken eşim duvarları fırçayla sildi
ben de 2 tane pencere vardı onları sildim odanın kapısını ve televizyon ünitesini sildim
antreyi de eşim süpürdü
o arada yorgan,yastıkları balkona attım güneşlendiler
en son da elektrik süpürgesiyle süpürdü eşim:KK200:
sağolsun eşim yardımcı oldu bana :) ben de ona iftar için revani yaptım :)
pazar günü de küçük odanın penceresini sildim eşim de süpürdü sildi
mutfakta da pencereyi sildim balkonu yıkadım
dolaplardaki tabak,bardak vs.çıkarıp makineye atttım o arada dolapları sildim
tabi bu arada küçük oda ve mutfağın perdeleri makinede yıkandı
yemek falan derken akşam oldu
dün de makinedeki bulaşıkları yerleştirdim onun dışında da pek bir şey yapmadım:KK43:
yapasım gelmedi ya :KK11:

ben genelde öğleden sonra başlıyorum işe
o yüzden pek ilerleyemedim
zaten 2 oda kaldı,çocuk odası ve yatak odası
her gün 1 oda şeklinde gideceğim bakalım asıl iş yatak odasında :confused:
o yüzden en sona onu bırakacağım

merhaba kızlar.
ramazan benim için biraz zor geçiyor.
bugün sadece yemek yapmayı düşünüyorum eve gidince.
sabahları erken kalkıp işe gelmek zorluyor.
Aynen canim işkenceye donuyor kalkmak
Sabah 1 buçuk saat yol gidiyorum öğlen yine ayni dönüyorum e 3 saatte ders sürüyor eve varmaya bitmiş oluyorum resmen
Allah bu mübarek günde sevabini verir inşaallah işimiz zor

Bugün
Bulaşık yıka makineyi boşalttım
Doldurdum,çalıştırdım
Çöp attım
Aygazı sildim,söyle bi toz aldım
Annemin dolabını topladım
İftar için
Mercimek çorbası
Kabak oturtma
Bezelyeli pilav
Cacık,salata
Bulaşık,bulaşık
Bugün orucumun ilk günüydü pek iş yapmadım yapamadım :( ama yarın banyolar ve toz almam gerek :KK51:

Selamlar dogum yaptim ve geri döndüm
Tekim bebekle gercekten cok zormuş ev aldi başını gitti
Koltuklarin örtulerini sirkeleyebilirsem is yapmis sayiyorum kendimi
Supurge acmak buyuk temizlik oldu benim icin
canim hepimiz o yoldan gectik inan bana valla hafsaannenin dedigi gibi tuvalete bile gidemiyodum kizim kucukkken:KK17:bi de kolik bi bebekti sabahlara kadar agliyordu uyumuyordu sabah beynim dumanli bi sekilde zombi gibi geziyodum evde:KK53:ustelik kaynim da bizde kaliyodu ona da bakiyodum yani:eek:keske o zamanlar acsaymisim bu topigi:KK66:
neyse diyecegim o ki kendini cok yorma oldugu kadar :KK54:kuzunun uykulari duzenli mi bari gece uyur mu o_O
cumartesi günü,büyük oturma odasının perdelerini makineye attım onlar yıkanırken eşim duvarları fırçayla sildi
ben de 2 tane pencere vardı onları sildim odanın kapısını ve televizyon ünitesini sildim
antreyi de eşim süpürdü
o arada yorgan,yastıkları balkona attım güneşlendiler
en son da elektrik süpürgesiyle süpürdü eşim:KK200:
sağolsun eşim yardımcı oldu bana :) ben de ona iftar için revani yaptım :)
pazar günü de küçük odanın penceresini sildim eşim de süpürdü sildi
mutfakta da pencereyi sildim balkonu yıkadım
dolaplardaki tabak,bardak vs.çıkarıp makineye atttım o arada dolapları sildim
tabi bu arada küçük oda ve mutfağın perdeleri makinede yıkandı
yemek falan derken akşam oldu
dün de makinedeki bulaşıkları yerleştirdim onun dışında da pek bir şey yapmadım:KK43:
yapasım gelmedi ya :KK11:
daha ne yapacan kiz iki canlisin bi de masallah:KK9:
merhaba hanımlar kolay gelsın su an bu topıgı yenı kesfettım yaptıklarımızımı anlatıyoruz yani :)
hosgeldin canim:KK3:burda temizlikle ilgili konusuyoruz ayrica da gunluk yaptiklarimizi yaziyoruz:KK54:

ne kadar guzel hanımlar
bendede hıc bıtmeyen katlanmayı ve utulenmeyı bekleyen bır camasır dag yıgını soz konusu. vardıyalı calısıyorum ıkı gun calısıp ıkı ızın seklınde ılerlıyor ama gelın gorunkı utuden katlamaktan hıc zewk almıyorummm

Günaydın kızlar nasılsınız?ben de bu ara yün işine giriştim yastıklarım ve bir yorganım vardı yün.onları makinada yıkadım yastıkları hallettim yorganın yünü bslkonda hala.başka da günlük işler işte hep devam.dün bi de kiraz ve elma marmelatı yaptım kalan meyvelerim vardı çürümeden değerlendirmek istedim.
camlarım ikisi kaldı dolaplarım bitmişti

ne kadar guzel hanımlar
bendede hıc bıtmeyen katlanmayı ve utulenmeyı bekleyen bır camasır dag yıgını soz konusu. vardıyalı calısıyorum ıkı gun calısıp ıkı ızın seklınde ılerlıyor ama gelın gorunkı utuden katlamaktan hıc zewk almıyorummm
ankete bakilirsa yalniz degilsin canim:KK53:
Günaydın kızlar nasılsınız?ben de bu ara yün işine giriştim yastıklarım ve bir yorganım vardı yün.onları makinada yıkadım yastıkları hallettim yorganın yünü bslkonda hala.başka da günlük işler işte hep devam.dün bi de kiraz ve elma marmelatı yaptım kalan meyvelerim vardı çürümeden değerlendirmek istedim.
seaz cim hosgeldin :KK19:nerelerdesin demicem kendin cevabini vermishsin zaten:KK45:yun isi cok zordur ya benim anneannem yapar o isleri sagolsun:KK54:

seaz'cım yün işiyle uğraşıyorsan bayağı becereklisin demek ki vay be,hep yün işinden gözüm korkmuştur

ne kadar guzel hanımlar
o zaman katıl bize hayatını yaşa diyemiyeceğim yine işi yapacak olan sensin sadece burda motive olup gaza geliyorsun iyi oluyor yani.

canim hepimiz o yoldan gectik inan bana valla hafsaannenin dedigi gibi tuvalete bile gidemiyodum kizim kucukkken:KK17:bi de kolik bi bebekti sabahlara kadar agliyordu uyumuyordu sabah beynim dumanli bi sekilde zombi gibi geziyodum evde:KK53:ustelik kaynim da bizde kaliyodu ona da bakiyodum yani:eek:keske o zamanlar acsaymisim bu topigi:KK66:
neyse diyecegim o ki kendini cok yorma oldugu kadar :KK54:kuzunun uykulari duzenli mi bari gece uyur mu o_O

daha ne yapacan kiz iki canlisin bi de masallah:KK9:

hosgeldin canim:KK3:burda temizlikle ilgili konusuyoruz ayrica da gunluk yaptiklarimizi yaziyoruz:KK54:

Yeni yazabiliyorum senin baya zor bir donemmis canim ustune birde kaynin sabirliymissin :) bizim oglanin masallah cok aglamasi yok gecede 2-3 kez kalkiyo gec yatiyoruz zaten evet oldugu kadar napalim
Allah hepimizin yardimcisi olsun

dün kileri temizledim
kış boyunca elime geçeni atmışım.tabi dün temizlerken de bir sürü çöp çıktı :KK57:
orası bitince de 3-4 tane yastık yüzünü çıkardım içindeki yünü çıkardım
beyazları makineye attım onlar yıkanırken çıkardığım yünü banyoda 3 kat yıkadım balkona serdim
daha da bir şey yapmadım.birazdan da kuruyan yünü elimle açıp yastıklara dolduracağım
şimdilik böyle bakalım bir şeyler yaptıkça yazacağım yine:21:

Dün akşam iş çıkışı eve gidip pilav yaptım
o arada bulaşık makinesini boşalttım kirliler vardı sahurdan kalma onları makineye dizdim
ocağı tezgahı sildim
mutfağı süpürüp viledayla sildim
balkonu çamaşır suyuyla yıkadım
oturma odasını, çamaşır odasını ve yatak odasını topladım
tuvalet ve lavaboyu yıkadım
salata yaptım, yemekleri ısıttım sofrayı kurdum
iftardan sonra bulaşıkları makineye dizdim,
makineyi de sahur bulaşıklarını da dizip çalıştırdım
1 makine çamaşır yıkayıp astım

bu akşama mantar sote yapmayı düşünüyorum
yanına ne yapsam bilmiyorum ama

Back