En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben kola tiryakisiyim.. dün senin hikayen diye bir film vardı kola şişeme sarılıp izledim mesela :))
:KK53::KK53::KK53:ben de severim kolayi yaa:eek:ama neredeyse 3 senedir yani bebek dusundugumuzden beri icmemeye dikkat ediyorum toplam 3 senede 1 sise anca icmisimdir:KK53:
alıştı çoktan,gayet iyiydi.
şimdi babasıyla evde.
bin naz halinde hanımefendi.

istediği olmayınca o şekilde protesto ediyor.

evde olsam yola getiririm onu da meydanı boş buldu.
hep babalar yuzunden oluyor zaten:KK62:tam alistirdim derken cocuk kacirinca amaaan birak ben almiyormuyum bezi taksin demesin mi:KK62:ben de gece cisine hic zorlamadim taa ki babasinin canina tak edip beze para vermekten biktim gece cise kaldir diyene kadar:KK53::KK70:ohh olsun:KK70:
yaş kaçtı.... sen ona değil babasına kız bence sen kötü polis o iyi polis :))
cocugu simartiyolar sonra tepelerine cikinca al su cocugu oluyo:KK53::KK53:
Aslında bugün hiç canım istemedim iş yapmak ama piss pisste oturmak cinlerimi tepeme getirdiğinden kalktım yaptım ramaznda bir tembelim ki sormayın :KK70: hiç halim yok ya :KK43:
Bugün ki bildirim
Evi topladım(yataklar,dağınıklık vs.)
Bulaşıkları boşalttım,dizdim
Makinayı çalıştım
Tezgahı çamaşır suyu ile temizledim
Ocağı temizledim
Buzdolabını temizledim
Evi süpürdüm(bütün odaları)
Banyo,wc yi yıkadım
Çöp attım
Çöpü yıkadım
Merdivenleri süpürdüm
Balkonu topladım,süpürdüm
1 sele çamaşır katla,yerleştirdim
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Makinayı boşalttım
Sofrayı hazırladım,cacık yaptım
Sofrayı kaldırdım,makinayı doldurdum
:KK9::KK9:iyi ki de tembelsin canim:confused::confused:

:KK53::KK53::KK53:ben de severim kolayi yaa:eek:ama neredeyse 3 senedir yani bebek dusundugumuzden beri icmemeye dikkat ediyorum toplam 3 senede 1 sise anca icmisimdir:KK53:

hep babalar yuzunden oluyor zaten:KK62:tam alistirdim derken cocuk kacirinca amaaan birak ben almiyormuyum bezi taksin demesin mi:KK62:ben de gece cisine hic zorlamadim taa ki babasinin canina tak edip beze para vermekten biktim gece cise kaldir diyene kadar:KK53::KK70:ohh olsun:KK70:

ben bir varil kola içmişimdir....

enişte kendi kaşınmış alsın bezleri....

:D :D

Aslında bugün hiç canım istemedim iş yapmak ama piss pisste oturmak cinlerimi tepeme getirdiğinden kalktım yaptım ramaznda bir tembelim ki sormayın :KK70: hiç halim yok ya :KK43:
Bugün ki bildirim
Makinayı çalıştım
Ocağı temizledim
Buzdolabını temizledim
Banyo,wc yi yıkadım
Çöp attım
Çöpü yıkadım
Merdivenleri süpürdüm
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Makinayı boşalttım

maşallahhh maşallaah banada bulaşır inşallah...

Bugün ki bildirim
Makinayı çalıştım
Ocağı temizledim
Buzdolabını temizledim
Banyo,wc yi yıkadım
Çöp attım
Çöpü yıkadım
Merdivenleri süpürdüm
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Makinayı boşalttım
Valla arkadaşım bu iş yapmamış halinse ben o zaman hiç iş yapmıyorum maşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar: nazar boncuklarını takayım :KK76::KK76::KK76: bende dün alışverişten sonra buzdolabını topladım temizledim mutfak tezgahı ve ocağı temizledim yemek yaptım sonra onları topladım şimdide mutfak dolaplarını bir gazls boşalttım içini makineye dizip içlerini temizledim banyo görevimi bugün tamamlıycam inşallah

Valla arkadaşım bu iş yapmamış halinse ben o zaman hiç iş yapmıyorum maşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar: nazar boncuklarını takayım :KK76::KK76::KK76: bende dün alışverişten sonra buzdolabını topladım temizledim mutfak tezgahı ve ocağı temizledim yemek yaptım sonra onları topladım şimdide mutfak dolaplarını bir gazls boşalttım içini makineye dizip içlerini temizledim banyo görevimi bugün tamamlıycam inşallah
Çok teşekkür ederim canım :KK200:

Slm kızlar nasılsınız. Ben neler yaptım bugün.
Yatağımı topladım.
Sahurdan kalanları makineye dizdim.
Tezgahı çamaşır suyu ile bi güze sildim.
Çocukların odasını topladım.
Salonu topladım.
Wc yi çamaşır suyu ile yıkadım.
Çocuklar yıkadım yatırdım. Küçük bi bavul hazırladım.
Uyanınca da görümcemlere iftara geldik.
Bide burda anne dediğim halam var bi iki gün kalıp dönücem. Hayırlı iftarlar herkese

Hb tekrar :) bebegim 3,5 aylik suan dogum iznindeyim,dunden kalan utulerimi tamamladim,camasir yikadim hic butmiuor camasir
oyy daha kucukmus senin kizin:nazar::KK46::KK68:Allah bagislasin canim benimki 5 yasinda:KK53:
Slm kızlar nasılsınız. Ben neler yaptım bugün.
Yatağımı topladım.
Sahurdan kalanları makineye dizdim.
Tezgahı çamaşır suyu ile bi güze sildim.
Çocukların odasını topladım.
Salonu topladım.
Wc yi çamaşır suyu ile yıkadım.
Çocuklar yıkadım yatırdım. Küçük bi bavul hazırladım.
Uyanınca da görümcemlere iftara geldik.
Bide burda anne dediğim halam var bi iki gün kalıp dönücem. Hayırlı iftarlar herkese
canim o fotodaki bebeler senin ogluslar mi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Allah bagislasin masallah ne kadar tatlilar ya:KK68::KK68::nazar:

Back
X