- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.921
kadınlar evdeki her konuda organizatörler.hic sormagecen domates al menemen yapicam hamile olursam onlarla idare edersiniz diyorum ben onlari yemem zehirlenirim demesin mi icimden senin ruhun bile duymicak onlarin buzluktan oldugunu dedim
ben de boyle tiklim tikis doldurmak istiyorum ama useniyorum ya ama bu sefer kafaya koydum yapicamyorgunluk kahvesi canım.
ama azerin dayanamayıp ikram etmiş.
pek de güzel görünüyor yani.:))
azerin bu dolap işleri istediğim gibi olmayacak endişem var sanki.
her hafta sonu bir şey yapmam lazım.
aynenkadınlar evdeki her konuda organizatörler.
erkekler konuk sanatçı.
su magic cam sil mi canimEllerinize saglik kizlar masallah kışlık hazırlıkları tam gaz.
Benim işler bitti. Camlari sildim. Uçlara yetişemedim. Yukseklik korkum var. Akşam eşime yaptırırım.camlari da şöyle yaptim. Ilk once sirkeli fisfisla sildim. Sonra vileda magical ile sildim. Piril piril oldu.
Banyoda yerleri cifle ovdum. Dusakabini sungerle ovdum. Aktif köpük almıştım. Bir kez kullandim bitti.lavaboyu ovdum. Duş aldim. Çıkarken ayna ,musluklar ve dusakabini magical ile sildim. Hem parlatiyor hem kireç tutmasini önlüyor kızlar.
eline sağlık canım.bu sıcakta cam silmek kolay değil.Ellerinize saglik kizlar masallah kışlık hazırlıkları tam gaz.
Benim işler bitti. Camlari sildim. Uçlara yetişemedim. Yukseklik korkum var. Akşam eşime yaptırırım.camlari da şöyle yaptim. Ilk once sirkeli fisfisla sildim. Sonra vileda magical ile sildim. Piril piril oldu.
Banyoda yerleri cifle ovdum. Dusakabini sungerle ovdum. Aktif köpük almıştım. Bir kez kullandim bitti.lavaboyu ovdum. Duş aldim. Çıkarken ayna ,musluklar ve dusakabini magical ile sildim. Hem parlatiyor hem kireç tutmasini önlüyor kızlar.
Vileda magical canim. Yaninda mikrofiber bez de veriyor. Camsil degil. Clini hic duymadim.su magic cam sil mi canimben gecen clin almistim ilk basda cok begenmistim ama zamanla iz birakmaya basladi
hiç iş yapasım yok
eline sağlık canım.bu sıcakta cam silmek kolay değil.
ben de akşam banyoyu yıkamayı düşünüyorum.
köpüğü ben de düşünmüştüm ama almadım.
magicalı hiç denemedim.
duşakabini ne kadar ovsam da bir duş sonrası hemen lekeler kalıyor.
sinir oluyorum.
sopa yemeye mi geldin :))) iş yapmayanı dövüyolar burda :)))
simdi baktim super bi seymis yaVileda magical canim. Yaninda mikrofiber bez de veriyor. Camsil degil. Clini hic duymadim.
bu saatte is yapasin olmaz tabi canimhiç iş yapasım yok
kizam musterilerimi kacirma dimedim misopa yemeye mi geldin :))) iş yapmayanı dövüyolar burda :)))
kizam musterilerimi kacirma dimedim mi
hahasopa yemeye mi geldin :))) iş yapmayanı dövüyolar burda :)))
Ay tek bana mi oluyor diyordum. 3ten sonra uyku basiyor.simdi baktim super bi seymis ya
bu saatte is yapasin olmaz tabi canimisi sabah yapican bu saatlerde uyku bastiriyo
küçük bebişim var,saati saati tutmuyorsimdi baktim super bi seymis ya
bu saatte is yapasin olmaz tabi canimisi sabah yapican bu saatlerde uyku bastiriyo
uyku hep varAy tek bana mi oluyor diyordum. 3ten sonra uyku basiyor.
bak gelmisonun gönlü yokmuş zati bak hemen kaçtı :))
ayy ben senin hamile oldugunu unutmusumAzerincim sen ıyi bir liste bekliyoruz diyince utandım valla yazmayaçünkü pek is yapamadim gittikçe agirlasiyorum galiba zor geliyor genede yazayim;
Bulaşık makinesi akşamdan calistrildi sabah bosalttim kirlileri yerlestrdim elde yikancaklr yıkandı tezgahın ocagin üstü içe temzlendi balkon ve mutfak süpürüldü çamaşır makinesi calistirildi.bundan sonra anca yemek yaparım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?