En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hic sormagecen domates al menemen yapicam hamile olursam onlarla idare edersiniz diyorumben onlari yemem zehirlenirim demesin miicimden senin ruhun bile duymicak onlarin buzluktan oldugunu dedim
kadınlar evdeki her konuda organizatörler.
erkekler konuk sanatçı.

yorgunluk kahvesi canım.

ama azerin dayanamayıp ikram etmiş.

pek de güzel görünüyor yani.:))

azerin bu dolap işleri istediğim gibi olmayacak endişem var sanki.

her hafta sonu bir şey yapmam lazım.
ben de boyle tiklim tikis doldurmak istiyorum ama useniyorum ya ama bu sefer kafaya koydum yapicam

Ellerinize saglik kizlar masallah kışlık hazırlıkları tam gaz.

Benim işler bitti. Camlari sildim. Uçlara yetişemedim. Yukseklik korkum var. Akşam eşime yaptırırım. camlari da şöyle yaptim. Ilk once sirkeli fisfisla sildim. Sonra vileda magical ile sildim. Piril piril oldu.
Banyoda yerleri cifle ovdum. Dusakabini sungerle ovdum. Aktif köpük almıştım. Bir kez kullandim bitti. lavaboyu ovdum. Duş aldim. Çıkarken ayna ,musluklar ve dusakabini magical ile sildim. Hem parlatiyor hem kireç tutmasini önlüyor kızlar.

su magic cam sil mi canimben gecen clin almistim ilk basda cok begenmistim ama zamanla iz birakmaya basladi

eline sağlık canım.bu sıcakta cam silmek kolay değil.

ben de akşam banyoyu yıkamayı düşünüyorum.
köpüğü ben de düşünmüştüm ama almadım.
magicalı hiç denemedim.
duşakabini ne kadar ovsam da bir duş sonrası hemen lekeler kalıyor.
sinir oluyorum.

Sag ol canim. Sicak bastirmadan yapayim dedim. 10da baslamama ragmen cok sicakti.

Kopuk bir seferde bitiyor. Hem de pahali. Almayacagim bir daha.

Dusakabini ovduktan sonra magical ile sil. Kirec olusumunu engelliyor.

Azerincim sen ıyi bir liste bekliyoruz diyince utandım valla yazmaya çünkü pek is yapamadim gittikçe agirlasiyorum galiba zor geliyor genede yazayim;
Bulaşık makinesi akşamdan calistrildi sabah bosalttim kirlileri yerlestrdim elde yikancaklr yıkandı tezgahın ocagin üstü içe temzlendi balkon ve mutfak süpürüldü çamaşır makinesi calistirildi.bundan sonra anca yemek yaparım heralde

onun gönlü yokmuş zati bak hemen kaçtı :))
bak gelmis
ayy ben senin hamile oldugunu unutmusum
ben hamileyken hic bi sey yapmiyordum senin masallahin var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…