En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ayy kızlar maşallah ne çok iş yapmışsınız öyle benim elim çok ağırdır sizin bir günde yaptığınız işi ben asla bir günde bitiremem ben de şimdi kalkıp evi süpürüp silicem oturma odası ve salonun perdelerini yıkıycam salonda lamba radyatör vs silinecek yemek yapılacak fırsat kalırsa balkondaki dolap düzenlenecek yeni kavanozlara yer açılsın diye ha bir de küçük tuvalet tavandan başlayıp çöpüne kadar yıkanacak kapıları silinecek vs bir de oğlanla mücadele edilecek tabi bu arada bakalım ne kadar işi halledilecek :)
hoşgeldin canım.
bebeğin küçükse hepsini bir güne sığdırmaya çalışma istersen.
yaptıkça hızlanıyorsun.
bir de çalışınca kendiliğinden hız kazanıyor insan.:)

hoşgeldin canım.
bebeğin küçükse hepsini bir güne sığdırmaya çalışma istersen.
yaptıkça hızlanıyorsun.
bir de çalışınca kendiliğinden hız kazanıyor insan.:)

çalışıyorum da öğretmenim şu sıra evdeyim yani :) oğlan 3 yaşında ama canavar gibi zaten günlerdir iş yapıyorum diye ilgilenemedim çocukla ilgisiz kalınca iyice yaramazlaştı

çalışıyorum da öğretmenim şu sıra evdeyim yani :) oğlan 3 yaşında ama canavar gibi zaten günlerdir iş yapıyorum diye ilgilenemedim çocukla ilgisiz kalınca iyice yaramazlaştı
çocukla zor oluyor.
ya uyuyunca ya da biri dışarı çıkarınca rahat iş yapılabilir.
benim küçük kızım da 3 yaşında.

çocukla zor oluyor.
ya uyuyunca ya da biri dışarı çıkarınca rahat iş yapılabilir.
benim küçük kızım da 3 yaşında.

maşallah Allah bağışlasın hepimizin yavrusunu uyuyunca iyi oluyor ama bu defa da süpürge falan açamıyorum uyanmasın diye şimdi evi süpürüp geldim sinir harbi içinde süpürgenin üstüne çıkıyor açıp kapatıyor falan :)

Şimdi aglıcam ....
Mutfak dolaplarini sildim tezgahta ne var sa sildim kızartma yaptım çünkü mutfağın hali sini kaldırdım sirkeledim yerlerini sildim
Yavruyu sıcaktan terlemeye ş onu yikadim uyutim diye tezgaha bi kaseye kızartmadan artan yağı koydum çocuğa süt isitiyorum bizimki şutu gorunce delirdi mama mama diye elini tezgaha bi atti yağı tuttu tepesinden aşağı döktü noluyo demeye kalmadı
hemen elini yüzünü sildim gözüne kaçmasın diye bide güluyo hadiiii geri soktum banyoya gene yıka gel dim uyuttum mutfak dolaplarini yeni baştan sildim ama yerden yağ çıkartmak çoook zor oldu of bu işler böyle biter mi üç ileri iki geri mehteran takımı gibiyiz bende sakarim zaten yağdan ayağım kaydı bide ben düştüm aglivaktim az daha

Şimdi aglıcam ....
Mutfak dolaplarini sildim tezgahta ne var sa sildim kızartma yaptım çünkü mutfağın hali sini kaldırdım sirkeledim yerlerini sildim
Yavruyu sıcaktan terlemeye ş onu yikadim uyutim diye tezgaha bi kaseye kızartmadan artan yağı koydum çocuğa süt isitiyorum bizimki şutu gorunce delirdi mama mama diye elini tezgaha bi atti yağı tuttu tepesinden aşağı döktü noluyo demeye kalmadı
hemen elini yüzünü sildim gözüne kaçmasın diye bide güluyo hadiiii geri soktum banyoya gene yıka gel dim uyuttum mutfak dolaplarini yeni baştan sildim ama yerden yağ çıkartmak çoook zor oldu of bu işler böyle biter mi üç ileri iki geri mehteran takımı gibiyiz bende sakarim zaten yağdan ayağım kaydı bide ben düştüm aglivaktim az daha

Ay canım ya geçmiş olsun size bşey olmasın önemli olan oo napalım cocuk olunca öyle oluyor bn topluorum bi başka yeri toplarken o önceki topladm yeri dağıtmis oluyor malesef.

kızlar merhaba,
bende sızın gıbı hamarat olmak ıstıyorum ama nerde:KK12::KK12:

tatılden yenı donduk bahar temızlıgı yapacaktım sonbahar yaklastı hala yapamadım, camlar perdeler kapılar her yer battı dolapların içide aynı sekılde :KK43: ne yapayım bana bı yol gosterın :KK1::KK1:

Yavaş yavaş yap canım mesela bigünü camlarla perdelere ayır bir gününü dolap içlerine vs. Oh sonra mis gibi bir ev

kızlar merhaba,
bende sızın gıbı hamarat olmak ıstıyorum ama nerde:KK12::KK12:

tatılden yenı donduk bahar temızlıgı yapacaktım sonbahar yaklastı hala yapamadım, camlar perdeler kapılar her yer battı dolapların içide aynı sekılde :KK43: ne yapayım bana bı yol gosterın :KK1::KK1:

cam perde bence en son iş...
ev cillop gibi olmadan bulaşma cama çerçeveye...
önce atılcakları at...
sonra yıkancakları makinelere at bunlar çerez işler
onlar yıkanırken evi süpür sil toz al

ertesi gün mutfak mesaisi yap... dolaplarını sil raflarını yerleştir mis gibi yap

ertesi gün perdeleri sök camları sil ütüle tak

bana yazmak kolay :)

Şimdi aglıcam ....

aman aman ev kazalarına dikkat edelim...

önce atılcakları at...

ertesi gün mutfak mesaisi yap... dolaplarını sil raflarını yerleştir mis gibi yap

boyle gunlere bolunce okuması da yapması da keyıflı olacaga benzıyor. yapıcam ınsallah doktor kontrolum var sonrasında gırısıcem ıslere evet bence cam perde sona kalmalı dıye dusunuyorum cunku odanın ıcını temızlerken tekrar batabılır oralar. ama mutfak dolaplarını sılmeyı hıc sevmıyorum hele o aspirator yok mu :KK43::KK43: düşüncesı bıle oldurecek benı yag ıcınde suan eskı tıplerden bızdekı onu nasıl temızlerım kızlar aspıratorun yag olan kısmını?

Şimdi aglıcam ....

bir benzerini 2 gün önce ben yaşadım salonun camlarını siliyordum bir kova su vardı yerde -tabi ki kirli su- ben de camın dışını siliyorum oğlan geldi anne bunu dökeyim mi dedi ben de sen o suyu dökersen ben evden giderim görmüyor musun ne kadar çok yoruldum bugün dedim ki lafımı bitirmeye kalmadan bir kova kirli su yerlerde sonra da gidecek misin şimdi diyor bana... camdan aşağı nasıl indim bilmiyorum kan beynime sıçradı zaten benim yaramaz korkudan ağlaya ağlaya odasına kaçtı mobilyaların altı falan komple su içindeydi tek tek çekip suyu temizledim ama o günden beri sabahları kalktığımda ellerimi kapatamıyorum çok şişmiş oluyor bez sıkmaktan neyse ki yerde halı yoktu temizlik yaptığım için buna şükrettim en azındann....

boyle gunlere bolunce okuması da yapması da keyıflı olacaga benzıyor. yapıcam ınsallah doktor kontrolum var sonrasında gırısıcem ıslere evet bence cam perde sona kalmalı dıye dusunuyorum cunku odanın ıcını temızlerken tekrar batabılır oralar. ama mutfak dolaplarını sılmeyı hıc sevmıyorum hele o aspirator yok mu :KK43::KK43: düşüncesı bıle oldurecek benı yag ıcınde suan eskı tıplerden bızdekı onu nasıl temızlerım kızlar aspıratorun yag olan kısmını?

forivia nın proclin diye bir spreyi var canım yağ ve kir çözücü onu bul al önce ıslak süngere sık şöyle üstten bir gezdir yağlı yerlere 5-10 dakika beklet sonra yine süngerin yeşil kısmıyla sil inanamayacaksın o kadar kolay çıkıyor ki yağlar.. yalnız bu deterjanı kullanırken mutlaka eldiven tak yoksa ellerin buruşup soyuluyor inanılmaz etkili ben mutfak fayanslarını falan hep onunla siliyorum

önce atılcakları at...

Aynen canim ya evi soyle bi aralamak lazim yoksa isin icinden zor cikiyo insan..

Banada bugun misafir geldi yapamadm isleri sadece gunluk toparlama yapabildim. Kizimda ogle uykusunu sicaktan uyuyamadi huysuzdu. Simdi onu yikadim doyurdum uyuttum bi suru isim var.

Kizlar ben de daha bahar temizligi yapmadim. Daha once tul perdeleri yikadm ama storlarla zebralar kaldi nasil toz kokuyo ya gormeniz lazim. Siz nasil yikiyosunuz stor,zebra perdeleri...

Neyse bakem biraz dinleneymde az sonra kalkcam yerimden isler beni bekler.

barbunyalar ayıklanıyoooorrr..........

Eklentiler

• P1170029.webp
    P1170029.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 91
kalinkaselin kalinkaselin dur bıraz sakınleş... kotu olmuş evet ama sakın ol ve derın bır nefes al sonra herkesın basına gelebılır boyle şeyler...
Zaten görünce direk havlu kağıda kostüm gözlerini sildim bağırsak anlamicak kızdan bilmiyo bide sevmiyorum bağırıp cagirmayi ama nasıl sinir öldüm kaptığını gibi banyoya götürdüm yıkarken biraz sakinlestim

Back
X