En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tatlım amwayin fırın temizleyicisini annem yıllardır kullanır ben de evlendiğimden beri kullanıyorum sen deterjanı sürdükten sonra biraz fazla bekletmiş olabilir misin? çünkü ben de inox ocağıma sürmüş sonra da acele çıkmam gerektiği için silmemiştim şuan berbat lekeler var üzerinde parlaklığını aldı hafif kararmalar yaptı falan.. ama birkaç dakika bekletip kullandığında böyle sorunlar olmuyor
ne kadar beklettiğimi şuan hatırlayamıyorum . 2 yılı geçti evliyim ve fırınımı ilk temizlememde kullanmıştım. temiz olsun mantığıyla fazla bekletmiş olabilirim dediğin gibi ..

canım valla tek parça bile olsa ütünün ısınması uzun sürmüyor diğer ütülerle aynı sürede ısınıyor ve kesintisiz buhar verdiği için ütü kısa sürüyor ben çok memnunum tek sorun yer kaplıyor olması :)

canım çok teşekkürler cevap için, küçük bir kilerimiz var aslında ama orası da doldu artık, elimize geçeni atıyoruz, ben o zaman tekrardan buharlı ütülere bakayım:)

canım çok teşekkürler cevap için, küçük bir kilerimiz var aslında ama orası da doldu artık, elimize geçeni atıyoruz, ben o zaman tekrardan buharlı ütülere bakayım:)

evde fazladan kiler veya boş oda olunca kısa sürede doluyor zaten yazık ki bende şuan ikisi de yok :(

evde fazladan kiler veya boş oda olunca kısa sürede doluyor zaten yazık ki bende şuan ikisi de yok :KK43:

varsın olmasın canım ya ne kadar az eşya o kadar iyi:)

Kızlar bu arada mutfağımı sildim bir güzel, atılacaklar var onları ayarladım, birazdan da süpürge yapıp silersem tamamdır:)

Aaa oldu kiz benim utum bu..
Normak su koymuyorum kaynatipta koyuyorum suyu ama kirec atiyo utu yaparken yinede. Sinir ediyo beni utu yaptimmi her yer batiyo bem beyaz oluyo..:KK34:

Eklentiler

• 20150804_125541.webp
    20150804_125541.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 47
topiğin ilk sayfasındaki bilgilerden yararlanarak yaklaşık 10 gündür dolabımda duran üşengeçlikten kullanamadığım mor lahanayı tarife göre kavanozladım bakalım nasıl olacak :) kavrulmuş soğanı kavanozda saklamayı da eskiden yapardım aklımdan çıkmış hatırladığım iyi oldu 5-6 soğan kavurup koydum onu da dolaba süper valla :))

Aaa oldu kiz benim utum bu..
Normak su koymuyorum kaynatipta koyuyorum suyu ama kirec atiyo utu yaparken yinede. Sinir ediyo beni utu yaptimmi her yer batiyo bem beyaz oluyo..:KK34:

hazır satılan ütü suları var ya canım hani ütüye su doldururken 1 kapak da aldığın ütü suyundan koyuyorsun onu denedin mi hiç işe yarar diye düşünüyorum

Mutfak temizlendi ütünün bir kısmı yapıldı 2 makine çamaşır yıkandı Evimi bir gorseniz ne kadar karisik bebege aldiklarimiz poşetler salonda oglumdan kalnlari çıkardım septte druyor hepsi yikanip utulenip kalkicak ama oğluma yatak odası aldık kizimin kiyafetlerinide oraya koycam aslında besiginde cekmece var bazılarında oraya koyayim diorm eşyalar gelmeden bi halt yapamiorum kıyafetleri yıkasam gene ortalıkda kalicak bi anlamı olmuycak kendime stres yapıp duruyorum :KK43:

Kolay gelsin canim :21:

sekerim hiiiic stres yapma olur biter hersey. Bende senin gibi nasil hevesliydim 5 6 ay once orayami koysam burayami diye halada oyleym ama bu ara her seye useniyorum. Bi suru isim var benimde kizimin camasirleri utulenip yerlescek 3 makina camasir yikancak asilcak kuruyunca bazilari utulencek. Onlardan once mutfagim toparlancak banyo lavabo ovulcak en sonda supurge falan filan ayyy anamin evinde ne rahattim len :KK53::KK53:

Mutfak temizlendi ütünün bir kısmı yapıldı 2 makine çamaşır yıkandı Evimi bir gorseniz ne kadar karisik bebege aldiklarimiz poşetler salonda oglumdan kalnlari çıkardım septte druyor hepsi yikanip utulenip kalkicak ama oğluma yatak odası aldık kizimin kiyafetlerinide oraya koycam aslında besiginde cekmece var bazılarında oraya koyayim diorm eşyalar gelmeden bi halt yapamiorum kıyafetleri yıkasam gene ortalıkda kalicak bi anlamı olmuycak kendime stres yapıp duruyorum :KK43:

Doguma ne kadar kaldi canim :KK46:

Yok onu ilk defa duyuyorum canim..
Hic gormedim nerede satiliyo.

ben de forivia nın proclin saf ütü suyu diye bir şey var onu kullanıyorum ama ütüm kazanlı olduğu için midir bilmiyorum hiç öyle kireç akıtmadı şimdiye kadar.. marketlerde falan görüyordum saf ütü suyu diye gittiğinde bir bakınıver bulursun elbet

günaydın hanımlar.:)

oyuncak süpürge almıştım ben kızıma.
hiç rahat vermezdi bana.:)

çok geçmiş olsun canım.
benim de en nefret ettiğim döküntüdür yağ.:KK43:
sil sil bitmez.
tam işlerin bittiği anda olması en kötüsü.
Allah'tan sıcak değilmiş.

ben de ilk perdeleri çıkarır camları silerim.
sonra süpürüp silmeye geçerim.
bana göre de camları silerken ev kirlenir,tozlanır sanki.:)

amvayin fırın temizleyicisi de çok etkili.
geçen derz temizleyici almıştım sırın.
derin temizliyor yağ vs. gibi kirleri.
mutfağı silerken geneline sıkıyorum.
ışıl ışıl oluyor.

en zoru çocukla iş yapmak zaten.
iş yaptığın kadar bir de ona yoruluyorsun.

betüüüüüül,ben de barbunya almak istiyorum.

hoşgeldin canım.
Hosbulduk canim

Kızlar çamaşır makinemi ben hiç temizlemedim. Araştırınca limon tuzu, sirke falan yazılmış, siz ne yapıyorsunuz. Boş olarak 90 derecede çalıştırsam temizlenir mi acaba?

Kolay gelsin canim :21:

sekerim hiiiic stres yapma olur biter hersey. Bende senin gibi nasil hevesliydim 5 6 ay once orayami koysam burayami diye halada oyleym ama bu ara her seye useniyorum. Bi suru isim var benimde kizimin camasirleri utulenip yerlescek 3 makina camasir yikancak asilcak kuruyunca bazilari utulencek. Onlardan once mutfagim toparlancak banyo lavabo ovulcak en sonda supurge falan filan ayyy anamin evinde ne rahattim len :KK53::KK53:

:) anamin evinde odamı topluyosam toplayip geciyodum valla şimdi hersey bna bakıyor ev dip köşe temzlenicek her yer toplanacak bide hamileliğin son ayı hiç sorma valla zorlana zorlana yapiorum cekilmiyorda

Back
X