En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Maşallah canım allah bağışlasın.. Ağustos hamileliği gerçekten çok zormuş valla

Eylül sonu ekim başı gelir benimde meleğim Tam havalar serinleyecek bizim fıstık gelecek

Aspiratörü cifledim sildim , ocağın üzerini sildim hazır başlamışken fırını da sildim..
Toplamda 5 makina çamaşır yıkadım daha 1 makina daha çıkar

Tozlanmasın diye odada kuruttuğum için ütüye yetişmedi çamaşırlarım.. Sağlık olsun napalım.. Cuma ezandan sonra yaparım ya da cumartesi
Yerleri de akşam serinliğinde silmeye karar verdim..

Bebeğimin mobilyalarını da silicem sizce neyle silmeliyim ?? Arap sabunu falan mı yoksa normal sabunu sulandırıp mı sileyim ?? ya da başka birşey var mı bildiğiniz ?

Ben oglumda dalinin temizle detarjaniyla silmistim canım sorada ice duruladim mobilyalar gelince gene öyle yapmayı düşünüyorum.

Bugün 1 makine çamaşır yıkandı serildi yatak odası toplandı mutfak toparlandı ocak tezgah silindi eşimin ve benim ütüler yapıldı yerlerine kaldırıldı yemekler pisirildi.

Yapacaklarımin hepsini yaptım :)

Yarına bol bol utu var bir de mutfak halisıni silecegim. Onun dışında da çıkar yine bakalım. Asıl kapılar var ama forumdan birini hadi kalk beraber silelim demesini bekliyorum:)

Bugün yapilanlar;
Mutfak toplandi blasik makinesi çalistrildi.tezgah ocak ve davlumbaz silindi yatak odasi toplandi oglumun odasinin halisi süpürüldü kaldirildi yeri süpürülüp silindi bugün oğlumun mobilyaları geliyor asıl isler ondan sonra başlıyor nasıl olcak bu halde bilmiyorum

Bugün yapilanlar

-duşa kabin cam sil ile silmeye istiyordum bayadir onu yaptım
-mutfak halisıni sildim
-utu yaptim ama yarına da var utum
-aspırın ile mutfak tezgah ini firini kombiyi ve aspiratorumu temizledim
-bulasik makinası ve buzdolabı yüzeyini sildim.
-buzdolabı içini duzenledim

Yapılacaklar
Tüm. Ev silinecek
Mutfak süpürülecek ve silinecek

Slm kizlar bende buguden itibaren yazmaya baslicam canim hic bisey yapmak istemiyo sicaktan

Bugun yapilanlar

Mutfak toplandi
Arkadasa kislik hazirliga yardima gidildi
Bulasik makinasi bosaltildi
Yemek yapildi
2makina camasir yikandi serildi
Mutfak tezgahi firin aspirator ayrintili bicimde silindi

Selam kızlar Günaydın herkese. Biz yarın inşallah tatile gidiyoruz gitmeden son yaptıklarım.

-yatak ve ortalık toplandı.
-bulasik makinası boşaltıldı diğer bulasiklar elde yikandi. Makinayi boş bırakacağım
-utu yapıldı
-çamaşır makinası çalıştırıldi
-valizi hazırlamaya başladım
-alışverişe gittim geldim
-banyo ve tuvalet temizlendi.

Tatile gitmeden önce yapmam gereken başka bir şey var mı bilmiyorum ama valiz hazırlığına tamamlarsam süper olacak.

Slm kizlar nasilsiniz istanbulda hava serin guzel tam is yapma havasi bunaltmiyo ama 5saattir falan elektrikler kesik

Bugun yapilanlar
Yatak odasi toplandi
Kahvaltilik borek yapildi haftasonu kahvaltisi hazirlandi (en sevdigim)
Bu hafta yaptigim kislik konserveler yerlestirildi
Kiler dolabi temizlendi duzenlendi
Buzdolabinin ici disi silindi duzenlendi
Mutfak toparlandi
Salonun tozu alindi

Daha yapilacaklar
Camasirlar katlanacak elektrik gelirse utu yapilacak
Kitaplik toplanacak
Aksama yemek hazirlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…