- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.821
kızlar kuveti neyle siliyorsunuz
Canım küvet değil de duşa kabin için kullandığım ürünleri eve gelince resimli paylasayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kuveti neyle siliyorsunuz
sagol cnmCanım küvet değil de duşa kabin için kullandığım ürünleri eve gelince resimli paylasayim
Tebrik ediyorum, valizleri hemen boşaltmak iyi olmuş yoksa kalıyor en azından ben de öyle oluyor  bu arada ben neden smile kullanamıyorum.,??Kızlar biz tatilden yeni geldik, gelir gelmez, valizleri boşalttım ve çamaşır attım. Yarından itibaren de mesai başlıyor benim. Umarım çalışırken de (08:30-17:00) bu düzen devam ederim:)
Tebrik ediyorum, valizleri hemen boşaltmak iyi olmuş yoksa kalıyor en azından ben de öyle oluyor  bu arada ben neden smile kullanamıyorum.,??
Onları bbulup seçtiğim halde olmuyor neyse artik  teşekkürler canımcevapla dedikten sonra aşağıda açılan yerde (mesajını yazacağın yerin hemen üstünde) 13. sırada ifadeler diye bir yüz var. ona tıklayınca hepsi açılıyor
![]()
Aa olduOnları bbulup seçtiğim halde olmuyor neyse artik  ![]()
Ay bende katılabilir miyim aranıza ayni isleri yapanlari gördükçe temizlik eğlenceli geliyor insana:)
daha ne olsun ben bi mutfak tezgah altını bile yapmadım, zaten dışarıda işim olduğuBugün yaptığım işler
Makinayı çalıştırdım
Evi dip köşe süpürdüm, sildim
Toz aldım
Makinayı boşalttım,yerleştirdim
1 sele çamaşır katladım
2 sele çamaşır astım
Bulaşık..
Pilav,köfte,makarna yaptım
Sofra kur,kaldır
Bu kadar yarın camlar oooofffff![]()
Evet o abartılı plan bende de vardı, artik işin zorluğuna göre günlük işler dışında bir iş seçiyorum yapabilirsem sonra kendime yine basit bir iş buluyorum ya da kendiliğinden çıkıyor zaten alışveriş ya da misafir Vsgünaydın kızlar
evimi taşıyacağım demiştim taşıdım
memlekete de gittim geldim
yine işler beni bekler...
ben de yapılacakları yazıp en sonunda da yaptım yazmayı çok istiyorum fakat
ne zaman plan yapsam işlerin hepsini bitiremiyorum nedense
başka şeylerle çok oyalanıyorum sanırım mesela pc gibi yada hedefi mi abartılı yapıyorum anlamadım
En zor kısmı anlatmışsın gerisi de olur. Ben de bazen abartılı plan yapıyorum ama olmuyorgünaydın kızlar
evimi taşıyacağım demiştim taşıdım
memlekete de gittim geldim
yine işler beni bekler...
ben de yapılacakları yazıp en sonunda da yaptım yazmayı çok istiyorum fakat
ne zaman plan yapsam işlerin hepsini bitiremiyorum nedense
başka şeylerle çok oyalanıyorum sanırım mesela pc gibi yada hedefi mi abartılı yapıyorum anlamadım