En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ha ha ben de öyle düşünmüyor değilim ama onların ki de zor bacım iş dışında da sürekli ev işi yapıp sosyal hayatı hiç olmayan insanlar onlar. TRT hd de okb hastalarını gösteriyor adam çocuklar için oda yapmış ama düzeni bozulmasın diye çocukları bir kez bile evinde ağırlamaya (eşinden ayrı) sonra kendi yatağı hep düzenli olsun diye yere ayrı yatak kurmuş onda yatıyor

temizlik hastaları, obsessive compulsive cleaners canım demi o program. Ben de izliyorum pek güzel, tabii aşırısı kötü ama izledikçe temizlik yapasım geliyor :)

temizlik hastaları, obsessive compulsive cleaners canım demi o program. Ben de izliyorum pek güzel, tabii aşırısı kötü ama izledikçe temizlik yapasım geliyor :)
Aynen o da ben kısa yazdım. Ben de aşka gelip temizlik yapayım diye izliyorum eşim de diyor oradaki pis insanları görünce "izleme şunları sen de öyle olursun" bakış açısı işte

Ha ha ben de öyle düşünmüyor değilim ama onların ki de zor bacım iş dışında da sürekli ev işi yapıp sosyal hayatı hiç olmayan insanlar onlar. TRT hd de okb hastalarını gösteriyor adam çocuklar için oda yapmış ama düzeni bozulmasın diye çocukları bir kez bile evinde ağırlamaya (eşinden ayrı) sonra kendi yatağı hep düzenli olsun diye yere ayrı yatak kurmuş onda yatıyor

Ayyy oda kötü istemem öyle Allah korusun yaa

kızlar size birşey soracağım. özellikle çalışan arkadaşlara. eşiniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu? neleri yaptırıyorsunuz? çocuğu olanlar çocuğa nasıl vakit ayırıyorsunuz?

ben bir türlü işin içinden çıkamıyorum. eşim işten 8 e doğru geliyor ve yemek yedikten sonra ancak yarım saat çocukla ilgileniyor tabi bende o arada mutfağı topluyorum bulaşık makinesini falan yerleştiriyorum. sonra eşim tv karşısında yatana kadar. birşey yap desem yorgunum hastayım başım ağrıyor faln bir sürü muhabbet. sabah çocuğu hazırlayıp kreşe götürmek akşam almak , evin tüm işleri hep benim üstümde. tabi bu arada bütün gün anne görmeyen çocuk akşam yapışıyor yakama sürekli. aslında bende çok özlüyorum onu ve onunla oyun oynamak istiyorum ama tam oyuna başlıyoruz biraz sonra ya makine çamaşır bitirir sermek gerekir, ya birşey aklıma geliyor yapmam gereken. kendime zaten hiç vakit ayıramıyorum. banyo yapmak dışında. genelde ayda bir falan annem geliyor sağolsun cam kapı dolap banyo falan tertemiz yapıyor. ama evdeki dağınıklık hiç bitmiyor.
ben ne yapmam gerekiyor. ne olur bana bi yol gösterin.artık ev işi yüzünden eve gitmek istemez oldum. çok sevdiğim evimden soğudum desem:KK61::KK61:

sende benim gibi işte dinlendiğini düşünenlerdensin. bende öyleyim. özellikle pazar akşamı sabah olsun işe gideyim dinleneyim diyenlerdenim. :KK48:
evet sorma.:)
kızlar size birşey soracağım. özellikle çalışan arkadaşlara. eşiniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu? neleri yaptırıyorsunuz? çocuğu olanlar çocuğa nasıl vakit ayırıyorsunuz?

ben bir türlü işin içinden çıkamıyorum. eşim işten 8 e doğru geliyor ve yemek yedikten sonra ancak yarım saat çocukla ilgileniyor tabi bende o arada mutfağı topluyorum bulaşık makinesini falan yerleştiriyorum. sonra eşim tv karşısında yatana kadar. birşey yap desem yorgunum hastayım başım ağrıyor faln bir sürü muhabbet. sabah çocuğu hazırlayıp kreşe götürmek akşam almak , evin tüm işleri hep benim üstümde. tabi bu arada bütün gün anne görmeyen çocuk akşam yapışıyor yakama sürekli. aslında bende çok özlüyorum onu ve onunla oyun oynamak istiyorum ama tam oyuna başlıyoruz biraz sonra ya makine çamaşır bitirir sermek gerekir, ya birşey aklıma geliyor yapmam gereken. kendime zaten hiç vakit ayıramıyorum. banyo yapmak dışında. genelde ayda bir falan annem geliyor sağolsun cam kapı dolap banyo falan tertemiz yapıyor. ama evdeki dağınıklık hiç bitmiyor.
ben ne yapmam gerekiyor. ne olur bana bi yol gösterin.artık ev işi yüzünden eve gitmek istemez oldum. çok sevdiğim evimden soğudum desem:KK61::KK61:
ben genelde çocuklar uyurken yapıyorum işleri.
sabah erken kalkıyorum.
ama hafat sonları hep işle geçebiliyor.
3 kardeş kendi aralarında oynayıp,vakit geçiriyorlar.
hiç vaktim yoksa bile sarmaş dolaş olup özlem gideriyoruz biraz.
bazen etkinlik vs. yapıyoruz.
hergün iş olmuyor ama bu ara kışlık muhabbetinden hep doluyum.:110:

benim eşim iş değiştirmeden baya yardım ediyordu.
şimdi çok yorgun geliyor.her şey bana kalınca ben de zaman zaman geriliyorum yorgunluktan.:KK57:

vakit olsa insan her işi yapar da zaman yetmiyor.
akşama enerji kalmıyor vs.

bu ara karşı komşum sürekli temizlik yapıyor.
çamaşır asıyor.imreniyorum evde olup rahat rahat işlerini yapmasına.

evet sorma.:)

ben genelde çocuklar uyurken yapıyorum işleri.
sabah erken kalkıyorum.
ama hafat sonları hep işle geçebiliyor.
3 kardeş kendi aralarında oynayıp,vakit geçiriyorlar.
hiç vaktim yoksa bile sarmaş dolaş olup özlem gideriyoruz biraz.
bazen etkinlik vs. yapıyoruz.
hergün iş olmuyor ama bu ara kışlık muhabbetinden hep doluyum.:110:

benim eşim iş değiştirmeden baya yardım ediyordu.
şimdi çok yorgun geliyor.her şey bana kalınca ben de zaman zaman geriliyorum yorgunluktan.:KK57:

vakit olsa insan her işi yapar da zaman yetmiyor.
akşama enerji kalmıyor vs.

bu ara karşı komşum sürekli temizlik yapıyor.
çamaşır asıyor.imreniyorum evde olup rahat rahat işlerini yapmasına.
evet canım ben yorgunluktan o kadar çok geriliyorum ki sürekli eşime kızar oldum. bende onun şartlarında çalıştım ve üstüne üstlük hamileydim. ve yine ev bana bakıyordu. o sebeple yorgunluk benim içinyardım etmemek için geçerli bi sebep olamaz. zaten yapacağı belki oturduğu yerden odanın dağınıklığını toplamak falan.gergin oluncada bu ister istemez çocuğa da yansıyor. dün akşam biraz rahatsızdım çocuğu uyuturken kurutma makinesine çamaşır attım.tek dediğim makineyi çalıştır. bende uyuya kalmışım çocuğun yanında. sabah bir baktım çamaşırlar kurutma makinesinin içinde ıslak. onun yerine gitmiş bulaşık makinesini çalıştırmış .
sabah çocuğumun vaktinden çalıp çamaşır asmak zorunda kaldım.
sonrada gelde gerilme:KK11::KK11:

evet canım ben yorgunluktan o kadar çok geriliyorum ki sürekli eşime kızar oldum. bende onun şartlarında çalıştım ve üstüne üstlük hamileydim. ve yine ev bana bakıyordu. o sebeple yorgunluk benim içinyardım etmemek için geçerli bi sebep olamaz. zaten yapacağı belki oturduğu yerden odanın dağınıklığını toplamak falan.gergin oluncada bu ister istemez çocuğa da yansıyor. dün akşam biraz rahatsızdım çocuğu uyuturken kurutma makinesine çamaşır attım.tek dediğim makineyi çalıştır. bende uyuya kalmışım çocuğun yanında. sabah bir baktım çamaşırlar kurutma makinesinin içinde ıslak. onun yerine gitmiş bulaşık makinesini çalıştırmış .
sabah çocuğumun vaktinden çalıp çamaşır asmak zorunda kaldım.
sonrada gelde gerilme:KK11::KK11:
bizim gibi canlarını dişlerine takmıyorlar.

ben sabah gözümü açar açmaz ne yapacağımı planlıyorum.

bugün eve erken geldi.acısını çıkarmam lazım.:KK53:

Kızlar nasılsınız ?

Bugün çok iş yapamadım..

Minik kuzumun ütüleri vardı onları halletim..
Eşimin 4-5 gömleğini ütüledim..
Mutfağı , en arka odayı ve koridoru sildim..
salon ve 2 oda kaldı silinecek :KK47:
2 makina çamaşır yıkadım astım..

Birazdan da buzluktaki börekleri çıkartıp fırına atarım tamam akşama da biraz toparladım mı yeter..

Artık iş yapamıyorum çok zor oluyor :KK43:

Bugün yaptıklarım
Ev toplamak yatak vs.
Kahvaltı bulaşık faslı
Çocuğu okula götürme
İki koltuk sildim
Dün astigim çamaşırı topladım yerleştirdim
İki odanın tülü yikandi astım
Mutfak, oturma odası, antre süpüruldu
İki makina çamaşır asıldı, üçüncü asılacak
Ütü yapıcam bir gayret
Birde hastaneye gittik

AKŞAMA MUTLAKA YAPILACAKLAR
1-kombi silinecek SİLİNDİ
2-yemek hazırla, masa topla, bulaşık makinesi çalıştır vs YAPILDI
3-salon tülünü çıkar makineye at ATILDI, HATTA ÇIKARILDI VE TEKRAR ASILDI
4- Akvaryum mutlaka temizle TEMİZLENDİ
5-Eve giderken market uğra bulaşık makinesi temizleyici al, yarın kullan bir de 1 adet 20 lu bölmeli çekmece içi al ALINDI

EK OLARAK
1-
Salon süpürüldü, pencere önü silindi, çiçekler temizlendi
2-Fotoğraflar çerçevelere konulmayı bekliyordu o yapıldı
3- Kuruyan nevresim, çarşaf, yastık kılıfı katlandı,

ama çok güzel katlandı, resim koyacağım cetvelcilere :KK49:

Kızlar nasılsınız ?

Bugün çok iş yapamadım..

Minik kuzumun ütüleri vardı onları halletim..
Eşimin 4-5 gömleğini ütüledim..
Mutfağı , en arka odayı ve koridoru sildim..
salon ve 2 oda kaldı silinecek :KK47:
2 makina çamaşır yıkadım astım..

Birazdan da buzluktaki börekleri çıkartıp fırına atarım tamam akşama da biraz toparladım mı yeter..

Artık iş yapamıyorum çok zor oluyor :KK43:

Valla çok zor iş yapmak canım aramızda 1 hafta var seninle inanki nasıl yoruluyorum eğilip dogruldukca midem yanio belimde bi ağrı nefes nefeseyim ınatla yardımcı felan cagirmiorum onun disinda da yardım edicek kimse yok kendim yapiorum:KK43: sende dinlene dinlene kendini yormadan yapmaya çalış.

Valla çok zor iş yapmak canım aramızda 1 hafta var seninle inanki nasıl yoruluyorum eğilip dogruldukca midem yanio belimde bi ağrı nefes nefeseyim ınatla yardımcı felan cagirmiorum onun disinda da yardım edicek kimse yok kendim yapiorum:KK43: sende dinlene dinlene kendini yormadan yapmaya çalış.

canımmm nasılsın, nasıl gidiyor, sakın kendine yorma, hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım :KK68:

canımmm nasılsın, nasıl gidiyor, sakın kendine yorma, hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım :KK68:
Amin canim.Simdilik ıyi gibiyim sadece çok yoruluyorum buraya pek yazamasamda ev islerinin çoğu bitti sayılır inanki koltuklara kadar sildim bu halde ondan kaynaklı braz agrilarim var ayin 29 unda da doguma gidicem sen nasılsın?

Amin canim.Simdilik ıyi gibiyim sadece çok yoruluyorum buraya pek yazamasamda ev islerinin çoğu bitti sayılır inanki koltuklara kadar sildim bu halde ondan kaynaklı braz agrilarim var ayin 29 unda da doguma gidicem sen nasılsın?

canım sakın yorma kendini bu kadar, dikkat et, senin evin zaten hep temizdir bence :KK68:

Biz de aynı günlük ve haftalık ödev ile boğusuyoruz, yavas yavas duzen oturuyor evimizde ve bu benim çok hoşuma gidiyor :KK19:

Daha çok yapıyordum bundan önceki haftalarda artık yapamıyorum zaten kasılıyor karnım çok :KK43:

Doğumdan önce ben temizlikçi alıcam ama o zamana kadar ihtiyacım olanları kendim yapmaya çalışıyorum.. Dinlene dinlene yapıyorum zaten canım yoksa yığılır kalırım :KK15:

Back
X