- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.201
canım yumuşatıcı yapış yapış yapmıyor mu?Pazartesi malum bizim binada halı silkme günü haliyle de biraz daha derin temizlik yapılıyo bende her Pazartesi yapamasamda bu Pazartesi halılarımı silktim gayet güzel tüyleri kabardı böyle yumoş yumoş olduKoltuklarımı sildim kirçözle sonra bi su duruladım sonra bi su vernelli su ile sildim koltuklarda mis oldu yastıklarını da makinaya attım küçük bi çay molası verdim şimdi dsha devam edicem temizliğe
Canım ben en önce sıcak suya kirçöz döktüm o suyla bi sildim sonra temiz sadece su ile bi daha sildim sonra tekrar temiz su ya vernel döktün onunla bi daha sildim vernel koymanın nedeni temiz koksun diye yapış yapış değildi bence mis gibi oldu amacanım yumuşatıcı yapış yapış yapmıyor mu?
bana bir anlatır mısın koltukları nasıl sildiğini??
ooohhh taa buraya kadar geldi kokusu :)Canım ben en önce sıcak suya kirçöz döktüm o suyla bi sildim sonra temiz sadece su ile bi daha sildim sonra tekrar temiz su ya vernel döktün onunla bi daha sildim vernel koymanın nedeni temiz koksun diye yapış yapış değildi bence mis gibi oldu ama
canım yer silerken sakın yumuşatıcı koyma derim yerler çok kayıyo o zaman Marc kullanıyorum ben üzerinde ki ölçüye göre dökersin Marc 'ı yerler silindiğinde mis gibi kokuyor evde sigara içiliyorsa ben derim ki englishome da koku çubukları var antrene salonuna koy kapıdan biri geldiğinde bile ay bu ev ne güzel kokuyor diyecekooohhh taa buraya kadar geldi kokusu :)
canım ben koksun diye yer silerken koydum bi kere heryer yapış yapış oldu onu arındırana kadar canım çıktı ondan korkuyoeum canım
ne kadar kalıyor kokusu?
bende sürekli böyle evim misler gibi yeni temizlik yapılmış gibi koksun istiyorum..
var mı başka tavsiyen?
birde çok sigara içiliyor maalesef..
bende yerlere dixi kullanıyorum çam kokulusunu ama hemen uçup gidiyor.Bugün kızım okuldan eve geldiğinde anne
canım yer silerken sakın yumuşatıcı koyma derim yerler çok kayıyo o zaman Marc kullanıyorum ben üzerinde ki ölçüye göre dökersin Marc 'ı yerler silindiğinde mis gibi kokuyor evde sigara içiliyorsa ben derim ki englishome da koku çubukları var antrene salonuna koy kapıdan biri geldiğinde bile ay bu ev ne güzel kokuyor diyecek
ev silindi süpürüldü
mutfak toplandı
yemek yapıldı
ütü yapıldı
musluklar parlatıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?