- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #25.541
allahım çok tembelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım çok tembelim![]()
Iyi akşamlar kizlar :)
DÜN
Günlük toparlama işlerinden ssonra mutfak dolapları
sandalyeler
aspratörü bir güzel sildim
Sonra akşam oldu yemekti bulaşıkti tekrardan evi ttoparladım öyle yattım.
BUGÜN
Etraf topluydu zaten
yatakları ttopladım
kizimla kahvaltıdan sonra
bulasiklari yikadim
makinadakileri kaldırdım yerlerine
birde toz aldım heryeri gezerek
akşam üstü bi duş aldım.
akşam yemek yedikten sonra
masayı topladım
bulasiklari elimde yıkadım
ocağı sildim masayı sildim
tezgahı yikadim
kızımda bi baktım sırtına kadar yapmış. :)
eşiminde yardımıyla hhızlıca soyup direk banyoya götürdüm.
Banyo dan sonra çorbası iiçip
Emdikten sonra uyudu bende birazdan çay keyfi yapıcam yalnız yalniz. :)
Merhaba, tam benlik bir baslik. Tek tek okumayi dusunuyorum eski mesajlari vakit buldukca. Ne olur kendinizi cok zorlamayin ama eskiden kendimi paralardim bitirmek icin gecen kis rahatsizlandim yumusak doku romatizmasi ve artik imkansiz eskisi gibi olmam. Gecen gun mutfagi sildim supurdum, 2 gun sol kolumla telefon bile tutamadim. Her sey azar azar ve araya gun koyarak maalesef. Agrisiz gunlerin, yillarin kiymetini bilin arkadaslar. Her seyin pratik yolunu arastiriyorum bu yuzden lafi gectikce umarim katkim olur benim de sizlere.
Maşallah maşallah Kızucuk işlerde vaya ilerlemişsin..:) keşke benim kızımda uyumak gibi bi iyilik yapsa :)
Merhaba, tam benlik bir baslik. Tek tek okumayi dusunuyorum eski mesajlari vakit buldukca. Ne olur kendinizi cok zorlamayin ama eskiden kendimi paralardim bitirmek icin gecen kis rahatsizlandim yumusak doku romatizmasi ve artik imkansiz eskisi gibi olmam. Gecen gun mutfagi sildim supurdum, 2 gun sol kolumla telefon bile tutamadim. Her sey azar azar ve araya gun koyarak maalesef. Agrisiz gunlerin, yillarin kiymetini bilin arkadaslar. Her seyin pratik yolunu arastiriyorum bu yuzden lafi gectikce umarim katkim olur benim de sizlere.
Benim kız uyuduktan sonra kaç kere kalktı bilsen canım erken uyudu diye gece 1 de uyandı ama uyumak istemiyo bana gülüyo benimle oyun oynamak istiyo. Zorla uyuttum ayağında sallayarak. Ve sadece bu değil arada kaç kere kalktı. Sabah uyanmış sesini bile duymadım sabah.
Babasıyla oynamışlar biraz kalktım baktım beşiğn içinde oturmuş beni bekliyo. :)))
Geçmiş olsun canım annemde de var ondan o da çok pişman hatta bazen yine aşırı yükleniyo kendine. Sonra yine pişman oluyo. Elindekini tutamiyo bırakıveriyo aniden. Zor canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamassn o günleri..
Hoşgeldiniz..İnşallah bidaha yaşamazsınız ağrı sızı.herşeyin başı sağlık![]()
Benim kız uyuduktan sonra kaç kere kalktı bilsen canım erken uyudu diye gece 1 de uyandı ama uyumak istemiyo bana gülüyo benimle oyun oynamak istiyo. Zorla uyuttum ayağında sallayarak. Ve sadece bu değil arada kaç kere kalktı. Sabah uyanmış sesini bile duymadım sabah.
Babasıyla oynamışlar biraz kalktım baktım beşiğn içinde oturmuş beni bekliyo. :)))
Geçmiş olsun canım annemde de var ondan o da çok pişman hatta bazen yine aşırı yükleniyo kendine. Sonra yine pişman oluyo. Elindekini tutamiyo bırakıveriyo aniden. Zor canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamassn o günleri..
Nice saglikli, mutlu yaslara! Tebrik ederim dogum gunum olsa elimi hicbir seye surmem diyecektim ki kedimiz oldugu aklima geldi, gel de surme elini:)))Bugun dogum gunüm olduğu için pek fazla bişey yapmadım zaten sabah bi çıktık biraz önce geldik
Yatakları topladım
Ortalıkta ki dağınıklığı topladım
Bulaşık makinemi boşalttım...,
İç kapağını ve üstünü sildim
Bugun dogum gunüm olduğu için pek fazla bişey yapmadım zaten sabah bi çıktık biraz önce geldik
Yatakları topladım
Ortalıkta ki dağınıklığı topladım
Bulaşık makinemi boşalttım...,
İç kapağını ve üstünü sildim