- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.901
en sevmediğim şey pazarı koşturarak geçirmek.Aynen yaa koca haftasonu 5dk ayaklarimi uzatıp dinlenemedim ama hepsi sadece 2 gün ipin ucunu kaçırmam yüzünden oldu neyse ki toparladim şimdi hafta ici rahatım çok şükür :))
kızlarr dün iş cıkışı çarsıya cıkıp yeğenimin altınını aldm bakındım ama kendime bişey alamadm...biraz bekledim 13-15 tl kardayım :) eve geldm atıstırma yaptm eşim toktu..
bikaç parca bulasıgı elde yıkadım
bi baktım eşimde sana yardım edeceğim dedi arkamı döndüm uyumus
hemen valizlerimizi sildim koydm yere yazlıkları cıkardım elediklerimi ayırdm poşete
kıslıkları cıkardm valize koyulckları ve dolaba olark ayırdm hemen yerlestirdim
kalan yazlıkları vakumladm..
sabahta lavabo klozet temizledim
mutfak dolabını sildim lavabosunu tezgahı çamasır suluyla ovaladım duruladm..
Canım evde cilit Bang banyo için olanı vardı köpük onu sıktım önce 5 dakika sonra yumuşak bezle microfiber olur onunla sildim sonra su tuttum en sonunda da camsil sıktım kuruladım tertemiz oldu su lekesi falan hiçbirşey kalmadı.cîlit Bang şart değil sihirli su da olurduşakabini neyle temizledin canım?
sihirli su nerde satıltır hiç bilmiyorum.Canım evde cilit Bang banyo için olanı vardı köpük onu sıktım önce 5 dakika sonra yumuşak bezle microfiber olur onunla sildim sonra su tuttum en sonunda da camsil sıktım kuruladım tertemiz oldu su lekesi falan hiçbirşey kalmadı.cîlit Bang şart değil sihirli su da olur
hoşgeldin canım.Merhaba hanımlar bende interneti mi erken bitirdiğim için epey uzak kaldım :)
bu sıra da kızımın diş çıkarmasıyla meşguldük.elbette temizlik yaptım ama çok zevk almadım forumdan uzak kaldığım için :) yarın işler beni bekler dönüşüm muhteşem olacak
oldukça yorucu olmuş.Iyi geceler hanimlar.bugunmu yazayim yaticam cokkk yoruldum...
kahvalti fasli sonra annem aradi sana geliyoruz diye her yer pilav gibiydi tabi.
oglumu uyuttum yatak odasıni topladim
oturma odasini mutfagi topladim muthis dagilmisti ev hayrettir ki devamli topluyrum toplamasam nasıl olur bilemiyrum.
süpürdüm
sildim görünen yerleri
toz aldim
patates hasladim sonra kavurdum
tahinli haxir baklava yuf.dan kurabiye yapacaktim annem ogluma bakarjrn hazır aradan cikardim.
patates coktu borek sarip buzluga attim
mutfağı topladim bulasik mak.boşalttım kirlileri doldurdum.copleri kapiya koydum(gorevli atiyr)
süt pisirdim
ütü yaptim elhamdulillah hep erteliyrdum kurtuldum(utum acmiyor cok vaktimi alıyor canim sıkılıyor esim alacak ama kimbilir ne zaman)
Oglum zor uyudu bu yorgunluga.sirtim agriyor zorla da olsa sütü mayaladim namazimi kildim biraz kitap okudum şimdi yaticam.iyiki gece var da dinleniyruz:)))
Sevsinler kucuk misafirleri...benim kucuk misafir de cok sık uyaniyor bunyem alisti yine de dinleniyrum cok sukur...sen rahatmissin bu Hafta ne guzel.hayırlı sabahlar kızlar.
hafta sonu verimli geçince akşam rahattım.
yemek faslından sonra çocuklarla ayrı ayrı etkinlik,ders vs. yaptık.
eşim geç geliyor.yemeğini yiyince mutfağı toparladım.
ocağı,tezgahı vs. sildim.
elde yıkanacak fırın tepsilerini yıkadım.
bulaşık makinesini çalıştırdım,yattım.
sabah sebzeli mercimek çorbası yaptım.
çocuklara kahvaltı hazırladım.
biraz da spor yaptım.
bugün öğlen eve gidemeyeceğim.
akşam evi süpürüp,ütü yapmam lazım.
makineye de çamaşır atarım.
sihirli su nerde satıltır hiç bilmiyorum.
sormadım da çevremdekilere.
senin yaptığın şekilde temizleyeyim bu hafta.:)
hoşgeldin canım.
buraı olmayınca sıkıcı oluyor.:))
geçmiş olsun minik kızına.
oldukça yorucu olmuş.
evet ben de gecelerin varlığıyla yaşıyorum resmen.
çok yorulsak da dinlenebildiğimiz tek zaman dilimi.
bu gece öne küçük kızım,sonra oğlum misafirdi yanımda.
sürekli uyandım ama yine de dinlendim.:)
yakın zamana kadar ağlayıp duruyordu küçük.Sevsinler kucuk misafirleri...benim kucuk misafir de cok sık uyaniyor bunyem alisti yine de dinleniyrum cok sukur...sen rahatmissin bu Hafta ne guzel.
hoşgeldin canım.Günaydın hanımlar, bir haftadır yazamıyorum, gün gün yazınca iyi oluyordu, ne yaptım unutuyorum:) evde kağıda yazsam iyi olacak:)
Genel olarak, evi silip süpürdüm her zaman:)
Sıkça toz alma
Nevresim değişme
Her gün iki makine çamaşır fiks bende:)
Katla yerleştir
Ütü
Günlük wc temizleme
Banyo temizleme
Bulaşık, yemek
Çocuklar
Oyuncaklar:)
Aklıma gelince yazmaya çalışırım gün gün
Maşaallah sanahayırlı sabahlar kızlar.
biraz da spor yaptım.
hoşgeldin canım.
oldukça yorucu olmuş.
Hoşbuldum canım , iyileşti sayılır:) en azından evde değil:) çok nazlı oluyor eşim benimde artık onun nazını çekecek sevgim kalmadı işin açığıhoşgeldin canım.
eşin iyileşti galiba.:)
evde çocukla iş biter mi hiç?
seneye biraz daha büyürler,bu kadar yorulmazsın inşaALLAH.:)
Sağol canım.Maşaallah sana
İmrendim doğrusu ev isi bitince miss oluyor insan bende dungece adetim değildir aslinda ama yeni aldigim pembe renkli camsil vardi ona bakin derken toz almaya basladim yatak odalarini sildim oturma odam kaldi bi
Salonunda boşver dedim
Kizimin öğretmeni gelecekmiş bugün öğlen bende dünden üçgen yufka almistim onu sararim
Aksam mozaik pasta yapmistim o var
Bide kete yapmayi düşünüyorum inşaallah
Keteyi mayalayim evi süpürüp oturma odamin tozunu alacağım sonrada börek yaparim artık
Hoşbuldum canım , iyileşti sayılır:) en azından evde değil:) çok nazlı oluyor eşim benimde artık onun nazını çekecek sevgim kalmadı işin açığıçünkü ben hasta olunca su bile vermez halimi sormaz bende ona aynısını yapayım dedim ama yine baktım insanlığım ölmemiş:) tabi nazlamadım o ayrı:) üstüne hastanın halinden anlamayan kötü insan ilan etti beni!
Neyse biter mi canım dediğin gibi anlarsın halimi en iyi sen:) sabah ev savaş alanı gibiydi akşamdan toplayıp yattığım halde, eşim sabah küçüğe bakarken bir saat uyuyum dedim her yeri dağıtmış bir saatte
hayırlı sabahlar kızlar.
biraz da spor yaptım.
hoşgeldin canım.
oldukça yorucu olmuş.
raporunu merakla bekliyoruz canım.:)Teşekkür ederim canım :)
evet gerçekten çok sıkıcı oluyo bugün inşallah zevkle yapacağım :)
aynen benim eşimde öyle,çok üzücü bir durumHoşbuldum canım , iyileşti sayılır:) en azından evde değil:) çok nazlı oluyor eşim benimde artık onun nazını çekecek sevgim kalmadı işin açığıçünkü ben hasta olunca su bile vermez halimi sormaz bende ona aynısını yapayım dedim ama yine baktım insanlığım ölmemiş:) tabi nazlamadım o ayrı:) üstüne hastanın halinden anlamayan kötü insan ilan etti beni!
Neyse biter mi canım dediğin gibi anlarsın halimi en iyi sen:) sabah ev savaş alanı gibiydi akşamdan toplayıp yattığım halde, eşim sabah küçüğe bakarken bir saat uyuyum dedim her yeri dağıtmış bir saatte
bebekle iş zor canım.Günaydın herkeze...
Dün akşama doğru eşim gelmeden etrafı topladm eşim geldi yemegi yedik sonra o cocuklara bakti bende mutfagı topladim bi güzel evi süpürdüm sildim oglumun kalemle boyadı yerleri sildim banyoyu toparladım klozeti cifledim küçük durmayinca toz felan almadan bıraktım.
Bugunde;
B.makinesi boşaltıldı kahvalti sofrası toplandı kirliler makineye mutfak dolaplarinin içlerini düzenledim atilcaklari ayırdım 1 makine çamaşır attım yikaniyor.dahada is çok ama çocukların durmasına bağlı
okudukça gözüm korktu işlerden.günaydın herkese
hergün bu saatlerde spor da oluyordum bugün yokmuş
çocuklar da okulda bari iş yapayım dedim
yapılacaklar:
1.ev toplanacak
2.makineye çamaşır atılacak
3.wc yıkanacak
4.banyo yıkanacak
5.ev süpürülecek
6.ev silinecek
7.evin tozu alınacak
8.ıspanak yıkanacak
9.hamur yoğurulacak
10.börek yapılacak
11.çamaşır katlanacak
12.çocuklarla ilgilenilecek
13.ders çalışılıcak
14.bulaşık yıkanacak
15.spor yapılacak
bakalım ne kadarını yapabilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?