En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Valla allah güç kuvvet versin ne diyelim işiniZ zor :) ellerinize sağlık.
ama herhalde çalışsam ve yapmak zorunda olsam bende sizin gibi olurdum .normalde de elim çok hızlıdır .insan mecbur kalınca yapıyor ve bence ev işi ya da çalışma hayatı insana terapi gibi oluyo kötü bişi düşünmeye vakti kalmıyo sabırım :) tekrar ellerinize sağlık :)

dagci
sagol canim
esim sagolsun genelde evdedir ama is yapmaz dagitir sadece.oglana da pek bakmadi gitti yatti hazirlik yaptigim aksam bana garazen aslında cok yoruyirsun kendini misagir bu kadar zor olmamali hazir alayim diyor. Erkek iste....baska yer e gitsek kucagindan indirmez. Herkes eltimler filan ne kadar ilgileniyor cok düşkün diyorlar.ama dedigim gibi evde zorla ilgilenir.
kek poğaça pasta yemek cok severim yapmayi yemeyi.annemler de yer dedim ama yemegin üstüne yiyemediler tabi...birazini da dolaba kaldirdim buzlukta yerim yok yapip koyucam da haxir oluyor iyi oluyor...dondurucum da yok.
ben çalışırken de esim evde oluyor yine yapmıyor yine...kv hic alistirmamis ondan biliyrum baska sebebi yok surekli arkasını toplamis

Masallah kocaman.
Ben de tam yenegi hangi ara yiyorsun yarimsaatte bu kadar is hic yemegimi yefim yazmiyorsun diye soracaktim cevabimi aldim

yeni evlendiğimizde çalışıyordum yine.
her hafta eşimle kavga ederdik yardım etsin diye.
onda da nasıl bir bencillikse yardım etmeyi bırak aksine bilerek beni sinirlendirirdi.

hala benim kadar fedakar değil ama vazifelerini biliyor artık.

ilk çocuk da pek evde olamadı hafta sonları,geceleri vs.mesaiye kalırdı.
ikinci de hamileyken riskli diye hiç iş yaptırmadı.
eve yardımcı da alıyorduk gerek kalmadı.iş hayatına başlamıştım ayrıca.
kızım hiç dağıtmazdı evi.
oğlumun akşam uyuması ona aitti.
hala küçük kızı o uyutur.

şimdi dağıtan grup fazla olunca mecburen derde düşüyor.
misafir geleceği zaman söylense de yaptırıyorum.
duymuyorum beni sinir edecek laflarını.

zamanla kendilerine de iş düştüğünü görüyorlar canım.
şimdi sen evde yapıyorsun.onlara göre bir pazarları var.
evde olmak yatıp,keyif yapmak.
ben de çalışıyorum ama işlerimi ayarlamaya çalışıyorum evde olunca.
bak yine sinirlendim.

Aynen oyke cok sukur sagliklari yerinde olsun da....10 aylik bi oglum var canim.yurume aşamasindayiz

Masallah kocaman.
Ben de tam yenegi hangi ara yiyorsun yarimsaatte bu kadar is hic yemegimi yefim yazmiyorsun diye soracaktim cevabimi aldim
öyle hızlı yaptım ki spor yapınca sızlar ya insanın beli,bacağı öyle hissettim.
akşam yapsam bir de sinir olacaktım.aradan çıktı,bitti.:)

yorulmuşum hala yemek yeme isteğim yok.

Insallah bende zamanla yola gelir umudundayim.esim evde deyince issiz gibi oldu.aciklayim esim din gorevlisi ben de diyanette kuran kursu hocasiyim meskektadiz yani esimle.namazi kildurir gelir evdedir.ben yarim gun ogleye kadar calisiyrum.o sabah namazindan sonra ogkeye kadar evde.ancak kalkar ben kurstan geldigim de kahvakti masasinda olur...cok zoruma giderdi alistim cok dedim bana yardimci ol diye.bekliyrum sabirla o gunleri.

yeni olduğu için yıkamaya vermek de istemiyorum canım. ilk günlerdeki gibi kalmadı ama yinede uçuşan tüyler sinirimi bozuyor. her gün süpürmeye devam o halde

güzel meslekleriniz canım.
tabi işi gereği evde olması normal.
ama olsun.insan onu bile arıyor.
yarım gün çalışman ahrika bence.
eşim hep geç geliyor.

hiç kendini üzme.zaten öğlen gelip yaparsın her işini.
ben tam gün çalışıyorum.
bazen öğlen gidince evvden gelmek istemiyorum.
yarım gün iş olsa hem işimi,hem gezme vs. işlerimi yaparım diye hayal ediyorum.

bebeğin küçük zorlanıyorsun ama ilerde elinden tutup gezersin.
okuluna gidip gelirsiniz.

Cok sukur isler bitti
ev supurdum
toz aldim
çamaşırlar katlandi yerleşti
mutfak toplandi ocsk tezgah silindi
oglusun uzeri değişti çorbası icirildi.
aksama da dunkuler yeterli bişey yapmiycam.
esimin omzu tutuldu oglum kucaginda kalkarken. Ah bu erkekler de pek nazli oluyrlar yahu

Tabi bu supurmek toz almak rutin yaptigim.
ama dip kose degil.sadece oturma odasi antre mutfak bazen de yatak odası kucuk dik supurgeyle süpüruyrm. Toz da oturma odasinin koltuklarin kenarlari ahsap ve deri tozlaniyr gunes de aliyr oda cok belli oluyr rahatsiz oluyrum zaten baska tozu alinacak birsey yok odada.antrede de bi boy aynası var acikta oglum gelip gidip eliyle leke yapiyr bi de onu siliyorum. Toz almam supurmem bu oluyr

haftada bi sulu Süpürgeyle dip köşe temizlik yaparfim oglum emekliyr artik hafta da ikiye cikardim.

yarim gun buyuk nimet.sagol canim.
ins o gunlet de gelir hayirlisiyla

yeni olduğu için yıkamaya vermek de istemiyorum canım. ilk günlerdeki gibi kalmadı ama yinede uçuşan tüyler sinirimi bozuyor. her gün süpürmeye devam o halde
Yikatinca birde her gun supurucen.mecburen.zamanla gidiyr supurdukce ben de yeni evliyken cok cektim.6 yil olacak eskidik artik:))

Selam kızlar bugün öğlen işten geldim ve maraton başladı;
Sabah yatağımı öylesine örtmüştüm nevresimini degistirdim çıkanları makineye attım serilecek
Kahvaltı bulasıklarını makineye dizdim
Tezgahı ovdum
Ocağı sildim
Kendime ekmek arası yaptım yedim

Gardırop içini düzenledim
Kızımın odasının mobilyalarını sildim detaylı olarak
Eşim bugün evde yok gece gelecek oyuzden süpürme bu saate kaldı
Birazdan kızımla yemek yiyeceğiz sofrayi kaldirip mutfagi topladiktan sonra toz alip evi viledalayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…