En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhaba kızlar,akşam yemek yedikten sonra evi süpürdüm.
mutfağın yerlerini sildim.
salonu ve oğlumun odasını topladım.

sabah yemek yaptım.
salonda ufak tefek şeyler vardı topladım.
odamı ve oğlumun odasını düzenledim,havalandırdım.

ütü,toz alma,banyo yıkama işlerim var.
deterjanlarım bitmiş.ç.suyu bile yok.
beklemedeyim haliyle.:)

Himmm ellerine saglik...anladim canim guzel olmustur:)

Merhaba Hanımlar

İlk evlendiğim zamanlar yani bir yıl önce bu konuyu çok okuyup gaza getirip iş yapıyordum ve bir düzen oturtmuştum. Ama şimdi iş yoğunluğu bahanesiyle belki de eve gidiyorum yemek hazırlayıp yiyoruz onları akıtıp makinaya koymaktan başka bir şey yapmıyorum diyebilirim Ama bir an önce toparlanmam gerek... Benim yeniden düzene girebilmek için yardımınıza ihtiyacım var özellikle çalışan hanımlardan çocuğa anlatır gibi anlatmalarını gerekiyorsa bana kızmalarını bir an öne gaza getirmelerini rica ediyorum

Herkese ailesi ile mutlu bir yaşam ve işlerinde kolaylık diliyorum :)

kiz ben bunu buraya yazmamistimki nerden geldi buraya :)
saol canim uyarin için
az kaldi yasimiza zaten dermisim :)

İyi günler hanım lar
kısa bi iş tablosuyla karşınızdayım.
kahvaltı yı yaptım kızımın da karnını doyurdum bulaşıkları makineye attım.
makine bitince yerlerine dizdim.
makineye beyAzları attım.
Sobaların külünü boşaltım.
içini doldurdum.
bi sele çamaşır katladım.
makineden çıkan çamaşırları serdim.
evi süpürdüm
Ve çöpleri toparlayıp attım :)
Kızımı uyuttum oturuyorum :) bi tek kuruyan çamaşırları katlama işim kaldı :)
Herkese kolay gelsin

Merhaba
Sabah kalktım oğlumu doğurdum kendim kahvaltı yaptım pazar gittim gelince aldıklarımı yerleştirdim oğlumu uyutup bakşamdan yıkanan bulaşıkları yerlerine dizdim makinaya çamaşır attım çıkınca serdim klozeti lavoboyu viflerim habluları değiştirdim pırasa yemeği yaptım akşam için dün akşamdan böreğim vardı mutfak balkonunu yıkadım çöpleri çıkardım hı bide yatakları toplamıştım sabah bu günlük bu kadar benden

canım şöyle bir konumuz var içinde ev hanımları olduğu kadar çalışan bayanlar da var ilk mesajı oku ondan sonra katılmak istersen konuya mesaj at yönlendirelim :) ben de çalışıyorum ve linkini attığım topik ve şu an yazdığım topik ikisi birlikte çok toparlayıcı oldu benim için

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/

Ay çok teşekkür ederimmm :) Baktım biraz da gayet gaza getirecek şekilde ama ben o kadar hamarat mıyım ki :) Geleyim de umarım bana da katkısı olur teşekkür ederim canım tekrar :)

Merhaba hanımlar dün normal yapılması gereken islerimi yaptım yani etrafi topladım çamaşır katladim yerlestirdim yerleştirirken çekmeceleri düzenledim. :)

Bugün sabah erken olmasada 9 kalktım. Kahvaltı bulasiklarini makineye dizdim. Ocağı tezgahı masayı sildim.
Iki makina çamaşır yikandi astım.
Yani içeriye astım.
Dışarda kurumuyo artık soğukta.
Yatak odasını toparladım.
Kızımın odasını toparladım.
Bütün odaları süpürdüm sildim.
Toz almadım daha birazdan inşallah.
Klozeti lavaboyu yıkadım.
Wc yi yıkadım.
Havalandırmalarini sildim.
Yemek yaptim.
Aksam yemekten sonra
mutfağı toparladım.
Kurabiye yaptım.
Şimdi kızımı uyuttum.
Toz alicam.
Mutfağı toparlicam.

Icim huzuuuuuuuur doldu çok şükür...

kuzucuk15 benimde icim huzur doluyor evim temiz olunca bugun dahaa iyi anladım.
Oglum huxursuz bu aralar iki gündür bi süpür sil yarim yamalak ancak bugun süpürdüm sildim toz aldim icimin sıkıntısi gecti ev daginik ve pis olunca muthis icten icten huzursuz mutsuz oluyrum....

ben de aynı durumdayım şu anda. çünkü evim çok dağınık yarın tüm odaları toplarım inşallah planım bu

Topla canim topla bedenimiz yoruluyr en faxla ruhen yorgunluk usanclik daha fena....alisinca sukur isten zevk aliyrum...

temizlik yapmak iyi geliyor da şu dağınık toplamaktan nefret ediyorum. nasıl da beter bir şey 2 gün toplama 3. gün bit pazarına dönüyor ortalık :))))

temizlik yapmak iyi geliyor da şu dağınık toplamaktan nefret ediyorum. nasıl da beter bir şey 2 gün toplama 3. gün bit pazarına dönüyor ortalık :))))

Ay aynen yaa... Dağıldı mı dağılıyor toplamak 1 gününü alıyor insanın.

Geçen cuma büyük temizlikten sonra hiçbir şey yapamadım.
İş yerinde planlıyorum "onu yapayım bunu yapayım" diye ama eve gidince yemek yiyorum sonra kızla ilgileniyorum.
Yine haftasonuna kalıyor hepsi.
nasıl yapsam da eve gidince bir şeyler yapsam?

rapor al ben raporluyum bugün halletmeyi düşünüyorum toparlama işini şaka bir yana da 1 oda belirle kendine orayı topla. kızın ne kadarlık hatırlamıyorum. yürüyen ve talimatları anlayabilen bir çocuksa onu da al yanına sen yaparken o da yardım etsin. yastıkları düzeltsin mesela. muhtemelen iyi görünmelerini sağlayamayacaktır ama olsun yine de geleceğe yatırım yapmak iyidir 1 oda bitince isterseniz başka odaya da geçersiniz istemezseniz de her gün 1 oda yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…