- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.741
Himmm ellerine saglik...anladim canim guzel olmustur:)canım yazan oldu mu bilmiyorum ama 1 yaşından küçükler için çok tehlikeli.
bir yaştan sonra da ayak altına sadece sürebilirsin.
lavaşlar kalmıştı çiğ köfteden.
ketçap,baharatlar,sarımsak koyup üzgen kestiğim lavaşalra buladım.
tepsiye yayınca z.yağ gezdirdim.
dip sos yaptık.baya sevdi çocuklar.
kiz ben bunu buraya yazmamistimki nerden geldi buraya :)canım yazan oldu mu bilmiyorum ama 1 yaşından küçükler için çok tehlikeli.
bir yaştan sonra da ayak altına sadece sürebilirsin.
lavaşlar kalmıştı çiğ köfteden.
ketçap,baharatlar,sarımsak koyup üzgen kestiğim lavaşalra buladım.
tepsiye yayınca z.yağ gezdirdim.
dip sos yaptık.baya sevdi çocuklar.
Merhaba Hanımlar
İlk evlendiğim zamanlar yani bir yıl önce bu konuyu çok okuyup gaza getirip iş yapıyordum ve bir düzen oturtmuştum. Ama şimdi iş yoğunluğu bahanesiyle belki de eve gidiyorum yemek hazırlayıp yiyoruz onları akıtıp makinaya koymaktan başka bir şey yapmıyorum diyebilirimAma bir an önce toparlanmam gerek... Benim yeniden düzene girebilmek için yardımınıza ihtiyacım var özellikle çalışan hanımlardan çocuğa anlatır gibi anlatmalarını gerekiyorsa bana kızmalarını bir an öne gaza getirmelerini rica ediyorum
Herkese ailesi ile mutlu bir yaşam ve işlerinde kolaylık diliyorum :)
Bende anlamiyrum bazen karisiyo.biseye tikliytum baska sey cikiyo.kiz ben bunu buraya yazmamistimki nerden geldi buraya :)
saol canim uyarin için
az kaldi yasimiza zaten dermisim :)
canım şöyle bir konumuz var içinde ev hanımları olduğu kadar çalışan bayanlar da var ilk mesajı oku ondan sonra katılmak istersen konuya mesaj at yönlendirelim :) ben de çalışıyorum ve linkini attığım topik ve şu an yazdığım topik ikisi birlikte çok toparlayıcı oldu benim için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/
diğer topikde alıntılamıştım.kiz ben bunu buraya yazmamistimki nerden geldi buraya :)
saol canim uyarin için
az kaldi yasimiza zaten dermisim :)
kuzucuk15 benimde icim huzur doluyor evim temiz olunca bugun dahaa iyi anladım.
Oglum huxursuz bu aralar iki gündür bi süpür sil yarim yamalak ancak bugun süpürdüm sildim toz aldim icimin sıkıntısi gecti ev daginik ve pis olunca muthis icten icten huzursuz mutsuz oluyrum....
Topla canim topla bedenimiz yoruluyr en faxla ruhen yorgunluk usanclik daha fena....alisinca sukur isten zevk aliyrum...ben de aynı durumdayım şu anda. çünkü evim çok dağınıkyarın tüm odaları toplarım inşallah planım bu
Topla canim topla bedenimiz yoruluyr en faxla ruhen yorgunluk usanclik daha fena....alisinca sukur isten zevk aliyrum...
temizlik yapmak iyi geliyor da şu dağınık toplamaktan nefret ediyorum. nasıl da beter bir şey 2 gün toplama 3. gün bit pazarına dönüyor ortalık :))))
Ay aynen yaa... Dağıldı mı dağılıyor toplamak 1 gününü alıyor insanın.
Geçen cuma büyük temizlikten sonra hiçbir şey yapamadım.
İş yerinde planlıyorum "onu yapayım bunu yapayım" diye ama eve gidince yemek yiyorum sonra kızla ilgileniyorum.
Yine haftasonuna kalıyor hepsi.
nasıl yapsam da eve gidince bir şeyler yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?