En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hanımlar iyi akşamlar .10 gündür internet bağlantımızda sorun olduğu için giremiyorum doğru düzgün .sınırsıza alışınca sınırlı tel internetinden sıklıkla giremiyorum eskisi gibi .bi küçük rapor vereyim de gideyim.Bugün 3 gibi kurstan geldim .hava çok güzeldi camları açtım evi bi havalandırdım bi yandan ocağa yemek koydum o pişerken yerleri süpürdüm ortalıkta yerine ait olmayan ne var ne yok üşenmedim hepsini yerlerine kaldırdım bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım.tezgahı sildim topladım .sabahtan topladığım bi makine çamaşırı katladım yerlerine yerleştirdim.yemek yedik sonrasında bulaşıkları masayı topladım.bugünlük bu kadar dı .

Hanımlar iyi akşamlar .10 gündür internet bağlantımızda sorun olduğu için giremiyorum doğru düzgün .sınırsıza alışınca sınırlı tel internetinden sıklıkla giremiyorum eskisi gibi .bi küçük rapor vereyim de gideyim.Bugün 3 gibi kurstan geldim .hava çok güzeldi camları açtım evi bi havalandırdım bi yandan ocağa yemek koydum o pişerken yerleri süpürdüm ortalıkta yerine ait olmayan ne var ne yok üşenmedim hepsini yerlerine kaldırdım bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım.tezgahı sildim topladım .sabahtan topladığım bi makine çamaşırı katladım yerlerine yerleştirdim.yemek yedik sonrasında bulaşıkları masayı topladım.bugünlük bu kadar dı .
Bunlarin hepsini 3 den sonrami yaptin masallah

Selam millet.

Benim ev yine savaş alanı. Ne olacak benim bu hallerim. BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 iki arada bir derede bir temizlik yapıyor ki biz yapsak bahar temizliği yapmış gibi olur bizim ev.

Ufff çocukla çok zormuş hakkaten yaaa... Hele de ayaklanınca iyice tıkandım kaldım. her yere el atmak istiyorum, hiç içimden gelmiyor.

Merhaba hanımlar
Ay her girdiğimde içim gidiyor ama istediğim gibi temizlik yapamaz oldum
İş, ev, kızım, eşim derken kendimi bulamıyorum aglayacagim artık:KK70:
Şaka bir yana ipin ucunu iyice kaçırdım bi ara gayet iyi düzenli tertemiz bir hanimdim!!!!!
Ama şu ara evi üç harfli götürüyor :mad:
Sizden gaz almaya geldim :KK25:
Eve ani misafir gelse halim duman benim iyi bir emizlige ihtiyacım var

Garibim eşim halime acıdı mi yoksa kendimi bıktı bilmem yardımcı abla gelsin yapsın diyor ona da güvenmiyorum arkasında dolaşmaktan ben yoruluyorum
Ooooffff vallahi düşünmekten yoruldum bir liste yapıp ise başlamalı eğer program yaparsanız katılırım insaallah

Garibim eşim halime acıdı mi yoksa kendimi bıktı bilmem yardımcı abla gelsin yapsın diyor ona da güvenmiyorum arkasında dolaşmaktan ben yoruluyorum
Ooooffff vallahi düşünmekten yoruldum bir liste yapıp ise başlamalı eğer program yaparsanız katılırım insaallah

Valla yapalım ya baharda geldi ben halıları yikattim temizledim evi serdim ama kapilarim canlarım mutfak fayanslarim kaldı içime sinmiyor 2 cocuklada zor oluyor ama bi şekilde yapicam

Hanımlar ben geldimmmmm.internet sorunumuz çözüldü şükür .haydi temizliğe kaldığımız yerden devam.canlanalım biraz .tabiat canlandı ağaçlar yeşillendi laleler açmaya başladı.gündüzleri bahar havası artık evleri rahat rahat havalandırabiliriz.hatta işlerimiz bittikten sonra balkonlarımızda oturup yorgunluk çayımızı ya da kahvemizi yudumlayabiliriz.hadi elleri göreyim kimler bahar temizliği diyordu bakim ...günlerde uzadı artık işlet rahat yetişir. Hadi kalkın başlayın bi yerden.bir oda bir Odadır.bütün evi birden bitirmeye kalkmayın.bugün saat 3 e kadar herkes bir odayı güzelce toplasın silsin.yarın o oda boşta kalır en azından başka işlere bakarız .ben kaçtım bile

Merhaba hanımlar
Ay her girdiğimde içim gidiyor ama istediğim gibi temizlik yapamaz oldum
İş, ev, kızım, eşim derken kendimi bulamıyorum aglayacagim artık:KK70:
Şaka bir yana ipin ucunu iyice kaçırdım bi ara gayet iyi düzenli tertemiz bir hanimdim!!!!!
Ama şu ara evi üç harfli götürüyor :mad:
Sizden gaz almaya geldim :KK25:
Eve ani misafir gelse halim duman benim iyi bir emizlige ihtiyacım var

al benden de o kadar.!!!!

her şeyi her görevini hakkıyla yerine getirebilenler naısl yapıyor
hem işe hem eve hem ailesine hem arkadaşlarına hem de kendilerine nasıl vakit ayırabiliyorlar_?
bunun sırrını çözebilen var mı
Yok oyle bir dunya. Birinden birini yaptigini zannediyordur sadece..

ya ama cidden hem geziyor hem çalışıyor hem çocuklarına bakıyor..

ya fazla enerjisi var

ya az uyuyor

anlamıyorum :110:
arada oyle zamanlar yaşıyoruz hepimizin oluyor. Ama bu istikrarla surmez demek istedigim. Ben her seyi yaparsam 3 saat uyuyorum. Uykumu alayim desem is kaliyor. Is kalinca sinirlenip ailemle iliskileri geriyorum. Yada is yerinde verimli olamiyorum . O yuzden dedim. Terazinin her kefesi 4 4 luk olamaz. Munkin degil. Oldugunu soyleyende de bir bit yenigi vardir. Ya temizligi yuzeyseldir ya aile iliskileri yuzeyseldir. Oyle yani... hayat dengedir. Orta karar iyidir :)

arada oyle zamanlar yaşıyoruz hepimizin oluyor. Ama bu istikrarla surmez demek istedigim. Ben her seyi yaparsam 3 saat uyuyorum. Uykumu alayim desem is kaliyor. Is kalinca sinirlenip ailemle iliskileri geriyorum. Yada is yerinde verimli olamiyorum . O yuzden dedim. Terazinin her kefesi 4 4 luk olamaz. Munkin degil. Oldugunu soyleyende de bir bit yenigi vardir. Ya temizligi yuzeyseldir ya aile iliskileri yuzeyseldir. Oyle yani... hayat dengedir. Orta karar iyidir :)

anladım şimdi demek istediğini...

mesela ben maddi durumu düzene koyunca inşaallah aylık eve temizlik görevlisi çağıracağım..

böylece koskoca zaman dilimim bana kalacak..

onun yerine farklı şeylere vaktimi ayırabileceğim..

bütün yükü de sırtlamamak gerek sanırım...

mesela ben yemek yaparken eşim çamaşırları katlarsa bi yük hafifleyip ; keyif yapmaya vakit kalabiliyor..

Back
X