En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yol zaten yormaya yeter.
hem saat,hem yol açısından çok yorucu.
kendini eve atsan yeter.
haftada bir yardımcı al imkanın varsa.
yarım gün yeter çocuk yoksa canım.

Evet zaten bizi bezdiren en büyük sebep yol, araçlar. Trakyadayım ben, Trafik yok burda ama mesafe uzun. evimle çalıştığım yer arası mesafe yaklaşık 40 km.

Bir de kızım var 13 aylık. Yeni yeni de ayaklandı. arkasından dağıttığı çekmeceleri topluyoruz, sürekli peşindeyiz aman kendine zarar vermesin diye. Akşam da erken uyuduğu için süpürme silme gibi gürültülü işler yapamıyorum.

Tek çözümüm, haftasonu kvalidem uygun olduğunda kızı ona vermek. Kıza o bakıyor sağolsun ben de bir günde yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.

Öyle halı silmek falan bana göre değil zaten, silkelenecekse silkeliyorum, yıkamaya veriyorum ara sıra. duvar hiç silmem.

onun dışındakileri yapıyorum kızı bakacak biri bulduğumda :)

Amaaannn dünya işi biter mi, kızım bir daha ne zaman bebek olacak. büyüyünce zaten evim toplu olacak. bırakalım dağınık kalsın :)

işler yüzünden hayatı zehir etmeye gerek yok.
olduğu kadar.
zaten tüm günü belli bir rutinde geçiriyorsun.
bir akşamı da ailenle relaks geçirmelisin.

ben de haftasonu mecburen yapıyorum ama hafta içi o kadar zorlayamıyorum kendimi.
halı silmem.çok yorucu.
zaten çok sık kirleniyor.yıkamaya veriyorum.
duvarları 3-4 ay önce peteklerle silmiştim ,boyanacak zaten.

çocuklar büyüyünce zaten düzenli olur,boşver diyorum artık.:)

Aynen cnm mutfağı temizlemek saatler alıyor

Çok doğru söylemişsin
Ev işi hiç bi zaman bitmez
Akşama kadar temizlik yap sabah uyanınca bi bakıyorsun heryer almış başını gidiyor

Yarın büyük gün .kızımın sınıfı gelecek anneli çocuklu.şimdiden midemde küçücük kelebekler dolaşıyor.heyecan yaptım.kızıma 2.doğumgününü yapacağım.okuldam geldim şimdi işlere tam gaz başladım .yarın yüzümün akıyla çıkıcam inşsllah misafirlerimin karşısına.haydi kolay gele herkese.

Kolay gelsin

Allah kolaylık versin canım.
yeni yaşı hayırlı olsun cimcimenin.:)

Kolay gelsin canim

Bugun yaptiklarim
oglen gelince hemen ortaligi topladim
Çamaşır attim makinaya
mutfagi toplayip makinayi çalıştırdım
Tum evi guzelce süpürdüm koltuk altlari baza alti vs.
dayanamadim koltuga biraz uzandim dinlenip kaljtim.
yerleri sildim
mutfsgin balkonunu Sildim kilimi makinada yikandi balkon demirine serdim. Yikanan çamaşırları astim
sirkeli s uyla heryetin tozunu aldim.
yemek yendikten sonra bul.makinasıni bosaltip kirlileri dizdim.
ufakligi banyo yaptırdım.
simdi oturma odasini ve mutfagi topluycam tekrar.ayakkabilari boyuycam.
yarin sabah esimin ogleden sonra da benim toplantımiz var..minigi kv ye birakicaz.onun cantasini ve esimin kiyafetini hazirlayip nihayet yaticam. Yine bu saat oldu bir turlu erken yatamiyorum.minis az evvel uyudu ancak o uyuduktan sonra yapabiliyrum.
Rabbim hepimize guc kuvvet yavrularimiza saglik afiyet versin ins.

zambak86, post: 45625779, member: 631531"]Meslektas sayiliriz ben de ilahiyat bitirdim ama henüz kpssye girmedim atamalarda torpil oluyor diye pek sevkim de yok
Keske sansini bir denesen.nasipte varsa olur...ben torpille atanmadim.diyanetin brlirledigi atama sekliyle atandim cok sukur. Darisi sana insallah.

Bugün yaptıklarım
Salon : Pencere silindi ,konsol içleri düzenlendi tozu alındı ,kristal takımı yıkandı ,dip köşe süpürüldü silindi . Avize priz sehpa tozu alındı ,vitrin örtüleri yıkandı
Yatak odası : nevresim değiştirildi . Dağınıklık toplandı ,süpürüldü ,silindi toz alındı ,ayna silindi
Banyo : duşakabin lavabo ovuldu ,ayna silindi ,toz alındı ,yerler silindi ,banyo dolabı içleri düzenlenip silindi
Oturma odası : pencere silindi ,perde yıkanıp asıldı ,balkon yıkandı , kızımın oyuncakları ayıklandı , tv ünitesi tozu alındı , süpürüldü silindi , çiçek yıkandı,avize silindi ,
Mutfak : pencere silindi , perde yıkandı ve asıldı,!bulaşık ma. Boşaltıldı , tekrar dolduruldu , kalanlar elde yıkanıp yerleştirildi , fırın silindi , sandalyeler silindi , süpürüldü , silindi
Hol : ecza dolabı düzenlendi , dış kapı ve ayakkabılık silindi ,süpürüldü silindi .

yorucu olmuş ama bütün işlerini bitirmişsin canım.
eşinin kıyafetlerini sen mi hazırlıyorsun?
tam temizlik olmuş cam,perde.
detaylı her yer elden geçmiş.:)

Aynen cnm çok yorucu oldu ama değdi
Bide hemen kirlenmese
en kötü kısmı o.
ben de öğlen toparladım biraz evi.
yollukları silkeledim.
akşama süpürüp silmem lazım.
ocak vs. de silinecek.
bulaşık makinesi boşaltılacak.

bir de kızımın kreşinden 50 kişilik tuzlu bir şey istendi.
uğraşacak bir şey yapmak istemiyorum.
kuskus salatası yapsam sever mi çocuklar acaba?

adına "BONCUK MAKARNA" dersen daha da çok severler bence :)

Benim kızımda kreşte. Orda ne verseler yiyor evde yemediklerini bile
Birbirlerinden görüp iştahları artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…