- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.481
vitamin,demir vs. değerlerim çok düştü.şaşırtıyorsun beni beybi hayırdır hasta falan mısın.....
sağolasın gitti valla hala inanamıyorum.... 10 kg gitti... gerçekten inanamıyorum....
bende bu aralar cozuttum gene toparlanmaya çalıyorum.... hadi birlikte yapalım bak yaz geliyoooo.......
vitamin,demir vs. değerlerim çok düştü.
güya yapıyorum ama bir kaç haftadır alma yönünde ilerliyorum maalesef.
Geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar,ömutlu,huzurlu bir haftamız olur inşaALLAH.
hafta içi kendimi zorluyorum galiba fena değilim ama iki hafta sonunda da seriliyorum.
hiç iş yapasım olmuyor ya da kendimi iyi hissedersem yapıyorum.
dün geç kalktım biraz dinlenmiş hissettim.
çayı koydum.
ıspanak almış eşim c.tesi.
onu doğrayıp suya koydum.
tava böreği yaptım.
kahvaltıyı ev halkıyla hazırladık.
balkonu sildim.kahvaltıdan sonra da süpürüp sildim.
sonra yorgunluk çöktü tabi.
biraz dinlenince akşama yemek yaptım.
çamaşır astım,katladım.
küçüğü yıkadım yatmadan.
banyoyu perşembeden bu yana yıkayacağım güya hala bekliyor.
çocuklar banyo yapsın c.tesi sabah yıkarım diyordum ama o gün hiç halim yoktu.
dün de zaten yorucuydu.
kısmet bugüne artık.:))
BEN ABUR CUBUR PEK YEMEM.abur cubursuz yaşayınca gidiyor kilolar... ama çok zor bir şey biliyorum.... kendimden bile gizli yeme eğilimindeyim :)))
ben 2 ayda bir böyle seriliyorum.Geçmiş olsun cnm
Sende ki bu durum bende de var . Kendimi ittire ittire temizlik yapıyorum . Bunu bahar yorgunluğuna bağlıyorum
Bol bol vitamin almak lazım Yediklerimize de dikkat etmemiz lazım
BEN ABUR CUBUR PEK YEMEM.
düşün ömrü bu yıl 3 ya da 4 bitterli goret yedim.
ben zaman zaman kontrolü elden bırakıyorum.
kışı 64le geçirdim ama martta 66lara çıktım.(
ben 2 ayda bir böyle seriliyorum.
çok yoğun ve dinlenmeden geçince günler sonum böyle oluyor.
o da kötü ya alışınca istiyorsun.ayyy ne güzel bende yemek türü şeylerle aram yok sadece abur cubur yerim.... şimdi kesince aburcuburu sanki dünya da kıtlık varmış gibi hissediyorum... yicek bir şey bulamıyorum :)
evet aynıymışız canım.dagci
Seninle aynı kilodaymışız.bende 63-65 aralığında gidip geliyorum .akşsmları çay yanında çok abur cubur tüketiyorum maalesef.60-62 aralığında olsam ne güzel olurdu.
Ben Pazartesi salı ev işi konusunda aktif olamıyorum canım .9 dan 3 e kadar kursta oluyorum geldikten sonra ancak yemek yap ye kaldır varsa öyle ufak tefek işlerle geçiştiriyorum.evimi silip süpürmeyince temiz hisetmiyırum.inşallah yarın işlere koyulcamkızlar merhaba.nerelerdesiniz yine kayboldunuz?
bugüne fazla işim yok.
akşam evi de süpürecektim çocuklardan fırsat olmadı.
sabah yemek yaptım.
tezgahın üzerini toparladım.
oğlumun nevresimini makineye attım.
salonu toparladım.
bugün sadece süpürmem ve silmem lazım evi.
dün elektrikler yoktu.Ben Pazartesi salı ev işi konusunda aktif olamıyorum canım .9 dan 3 e kadar kursta oluyorum geldikten sonra ancak yemek yap ye kaldır varsa öyle ufak tefek işlerle geçiştiriyorum.evimi silip süpürmeyince temiz hisetmiyırum.inşallah yarın işlere koyulcam
ben de iki hsftsdır böyleydim.Ev aldı başını gidiyor sadece wcleri dezenfekte ediyor mutfagi topluyorum makinenin içi bile çamaşır dolu onu ble çalıştırmak istemiyorum yorgunlukmu isteksizlikmi bi türlü anlam veremedim
ben de iki hsftsdır böyleydim.
bugün daha enerjiğim.
havadan galiba canım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?