En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
vitamin,demir vs. değerlerim çok düştü.

güya yapıyorum ama bir kaç haftadır alma yönünde ilerliyorum maalesef.

vitamin,demir vs. değerlerim çok düştü.

güya yapıyorum ama bir kaç haftadır alma yönünde ilerliyorum maalesef.

abur cubursuz yaşayınca gidiyor kilolar... ama çok zor bir şey biliyorum.... kendimden bile gizli yeme eğilimindeyim :)))

Geçmiş olsun cnm
Sende ki bu durum bende de var . Kendimi ittire ittire temizlik yapıyorum . Bunu bahar yorgunluğuna bağlıyorum
Bol bol vitamin almak lazım Yediklerimize de dikkat etmemiz lazım

abur cubursuz yaşayınca gidiyor kilolar... ama çok zor bir şey biliyorum.... kendimden bile gizli yeme eğilimindeyim :)))
BEN ABUR CUBUR PEK YEMEM.
düşün ömrü bu yıl 3 ya da 4 bitterli goret yedim.
ben zaman zaman kontrolü elden bırakıyorum.
kışı 64le geçirdim ama martta 66lara çıktım.(
Geçmiş olsun cnm
Sende ki bu durum bende de var . Kendimi ittire ittire temizlik yapıyorum . Bunu bahar yorgunluğuna bağlıyorum
Bol bol vitamin almak lazım Yediklerimize de dikkat etmemiz lazım
ben 2 ayda bir böyle seriliyorum.
çok yoğun ve dinlenmeden geçince günler sonum böyle oluyor.

ayyy ne güzel bende yemek türü şeylerle aram yok sadece abur cubur yerim.... şimdi kesince aburcuburu sanki dünya da kıtlık varmış gibi hissediyorum... yicek bir şey bulamıyorum :)

dagci
Seninle aynı kilodaymışız.bende 63-65 aralığında gidip geliyorum .akşsmları çay yanında çok abur cubur tüketiyorum maalesef.60-62 aralığında olsam ne güzel olurdu.

Son düzenleme:
Bugün kurs vardı .ssbah evden çıkmadan bş makine çamaşır astım koridorun yolluklarını ve yatak odası küçük halılarını çırpım serdim ve süpürdüm .mutfağı topladım kirlileri mskineye attım tezgahı şöyle bi sildim klozete domestos döktüm çıktım.gelince yemek hazırlamaya başladım bir yandan da çamaşır astım yemek yedik kaldırdım .bu kadar .

kızlar merhaba.nerelerdesiniz yine kayboldunuz?

bugüne fazla işim yok.
akşam evi de süpürecektim çocuklardan fırsat olmadı.
sabah yemek yaptım.
tezgahın üzerini toparladım.
oğlumun nevresimini makineye attım.
salonu toparladım.

bugün sadece süpürmem ve silmem lazım evi.

Ben Pazartesi salı ev işi konusunda aktif olamıyorum canım .9 dan 3 e kadar kursta oluyorum geldikten sonra ancak yemek yap ye kaldır varsa öyle ufak tefek işlerle geçiştiriyorum.evimi silip süpürmeyince temiz hisetmiyırum.inşallah yarın işlere koyulcam

dün elektrikler yoktu.
makineyi de çalıştıramadım,evi de süpüremedim.
iki gün full temizlik yapmam lazım.

Ev aldı başını gidiyor sadece wcleri dezenfekte ediyor mutfagi topluyorum makinenin içi bile çamaşır dolu onu ble çalıştırmak istemiyorum yorgunlukmu isteksizlikmi bi türlü anlam veremedim
ben de iki hsftsdır böyleydim.
bugün daha enerjiğim.
havadan galiba canım.:)

Bu hafta iş güç hak getire .hava güzel olunca dışarlarda geçti zaman.ama saatlerin ileri alınması iyi oldu saat 6 ya geliyor ama rahatlıkla iş yapılabiliyor.bende sabah tan evden çıkmıştım önce arkadaşlarla kahvaltı sonra market alışverişi derken 1 oldu eve gelmem.hava süper guzel olunca balkonları derinleşmesine bi yıkadım alüminyumlarını parlattım.benim ev çatı dubleks merdiven boşluğu altı oluyo haliyle .benim orda bayağı ıvır zıvırım duruyo orayı da bi güzel hallettim sildim çıktım.bayağı bi çamaşır katladım yerleştirdim kısır yaptım evi süpürdüm bi su sildim .daha da işe devamm .

1 çamaşırlar asılcak (asıldı bile )
2 bulaşıklar yıkancak mutfak toplancak
3 yatak odası darmaduman orası toplancak
4 yerler silincek
5 banyoya bi el atılcak

11 buçuğa kadar bitirmem lazım sonra dinlenip yemek yapıcam
ama ben yerleri zaten yarım saatte siliyorum bel ağrısından dinlene dinlene

sıraya koyarmısnız benim yapcaklarımı tecrubeli hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…