- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.721
teşekkürler teşekkürler tezahürata gerek yok
teveccühünüze layık olmaya çalışacağım efenim
benim pilim bitiyo kızlar yaa sırtım çok fena
biraz uzanayım
27 yaşındayım.Henüz bebeğimiz yok.Sabah 9,akşam 18.00 mesai saatlerim :))Bir şirketin muhasebe bölümünde çalışıyorum.Hafta sonu misafirlerim gelecek.Hangi gün ne yapayım iki saattir onun planını yapıyorum.Temizlik,mamalar vs. :)
tamam şekerler öyle yapayım gari,teşekkürler :))Siz neler yapıyorsunuz.Hayat nasıl gidiyor?Tüm sayfaları okuyayım dedim ama anam 272 sayfaaa
ben de muhasebe mezunuyum aslında..
isterdim işimi yapmayı eskisi gibi..
ama Allaha şükür işimi seviyorum -kalite sekreteriyim-
misafir eskiden gayet basitken kızımla kabus oldu..
ev temizdi, ayağıma sarılan yoktu..
artık eskisi gibi sık misafir alamıyorum..
ben de başta okurum dedim ama sayfa çok
ara ara sırayla gözden geçiririm diyorum çünkü arada pratik bilgiler çok..
tamam şekerler öyle yapayım gari,teşekkürler :))Siz neler yapıyorsunuz.Hayat nasıl gidiyor?Tüm sayfaları okuyayım dedim ama anam 272 sayfaaa
okumanız zor gbi gercekten ama arada püflerde var kaçırmayın derim benim işler bitti nescafemi yaptım içiyorum
muhasebe biraz sabır gerektiren bir meslek ve ben hiç sabırlı değilimAnnelik hoş bir duygu olmalı.Rabbim bebişinize hayırlı ömürler versin inş.
evet bende ara sayfaları okumayı düşünüyorum :)
ohh afiyet olsun aşkitommm
Aynen sabır gerektirir ama emin ol devletin hastanesinde çalışmak daha da sabır istiyor..
Amin inşallah isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin Rabbim
Aynen sabır gerektirir ama emin ol devletin hastanesinde çalışmak daha da sabır istiyor..
Bu akşam ki planlarınız nedir canlar?Eşim oturur kurtlar vadisini izler ben de temizlik yaparım
Bu akşam ki planlarınız nedir canlar?Eşim oturur kurtlar vadisini izler ben de temizlik yaparım
bugün bizim kocişle dizimiz var kayıp şehir ,çay koyar onuz izlerizakşamları pek bişey yapmıyorum gündüz yaptıgımdan sadece yatmadan önce mutlaka evi toplarım o kadar
sevmiyorum o diziyi.
bugün bizim kocişle dizimiz var kayıp şehir ,çay koyar onuz izlerizakşamları pek bişey yapmıyorum gündüz yaptıgımdan sadece yatmadan önce mutlaka evi toplarım o kadar
oyy Allah kolaylık versin cümlemize canım.Amin aminn inşş.arkadaşım.Bende bebişim olsun istiyorum ama sanki daha hazır değilim anne olmaya..
merhaba canim gecmis olsun kuzuya car cabuk iyilesir insallah:26:
toz almayi unutmusun vuslatcim o da var
güle güle cnm kolay gelsin yorma fazla kendini
sağol canım. elimi hiç bi işe atamadım dahacanım çok geçmiş olsun ve kolay gelsin
herşeye bedel zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?