En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben varim +bende is plani yapacaktim simdi,hep de beraber denk geliyoruz
Keske yemek menüsü de verilse mesela bugün sen ne yapican
Ne kadarlik maraton yapican
1 saat maraton yapalım sonra iş planını konusalım olmaz mı ? :) benım dunden yemegım var kendıme eşimde melemen istemıstı onu yapıcam canım

ben geldimmm
*kurumuş çamasırlarımı topladım katladım yerleştırdım
*gardrobu elden gecırdım baya dağınıktı
*banyoyu hallettım ( havluları topladım katladım yerleri süpürdüm sildim halısını çırptım)
*mutfak tezgahımın üstünü topladım sildim ocagı sildim
*tüüm evii dip köşe süpürüp sildiiiiimm :KK9::KK9::KK9::KK9: en önemlısı buydu :D
tabi bunları yaparkende bi yandan evi topladım :D

ama acayip bi mide bulantım başladı :( su içmekten herhalde :( şimdi de oturdum dinlenıcem daha duş almam lazım sonra da plan yaparız :super:

ben geldimmm
*kurumuş çamasırlarımı topladım katladım yerleştırdım
*gardrobu elden gecırdım baya dağınıktı
*banyoyu hallettım ( havluları topladım katladım yerleri süpürdüm sildim halısını çırptım)
*mutfak tezgahımın üstünü topladım sildim ocagı sildim
*tüüm evii dip köşe süpürüp sildiiiiimm :KK9::KK9::KK9::KK9: en önemlısı buydu :KK70:
tabi bunları yaparkende bi yandan evi topladım :KK70:

ama acayip bi mide bulantım başladı :KK43: su içmekten herhalde :KK43: şimdi de oturdum dinlenıcem daha duş almam lazım sonra da plan yaparız :super:
Masallah masallah
*Bende bomba patlamis gini olan evi topladim
*namaz kildim
*oglanin totisini yikadim üstünü giydirdim
*bulasiklari yikadim
*evi süpürdüm
Simdide yine namaz kilip yemege geçicem

o zman da erteliyorum hep :KK43: ay inş bısey olmamıstır bebeğime :KK43: yatıcam hiç kalkmıcam eşim gelene kadar :KK43:
Yok canim evhamlanma hemen,mideyle bebegin ne alakasi var midene dokunacak biseymi yedin yada çokmu aç kaldin,hamileyken benim de midem çok hassasti doktor mide ilaci vermisti geçti çok sükür,seninkide geçer merak etme beslenmene dikkat et

Yok canim evhamlanma hemen,mideyle bebegin ne alakasi var midene dokunacak biseymi yedin yada çokmu aç kaldin,hamileyken benim de midem çok hassasti doktor mide ilaci vermisti geçti çok sükür,seninkide geçer merak etme beslenmene dikkat et
sağol canım. çok su içtim ondan herhalde ne bilim ilk hamıleliğim her olaya aşırı tepki verıp korkuyorum :D kolay gelsın sana :KK36:

Ben dün yapıcaklarımı yapamadım
sadece koltuk kılıflarını geçirdim düzelttim.
heryer temiz ama
y. odası dagıldı mutlaka toplamam gerek bugün.
yemek yapılacak.
kuruyan çamaşırlar ve ütüyü yapıcam

günaydınnn :KK68:
mutfak toplacak herzamankı gbii :D sadece kahvaltı bulasıkları var ama bu sefer :KK73:
yatak odası toplancak
banyo elden geçcek
çamaşır yıkancak
bittiii :D kendımı ıyı hıssedersem süpürge yapıcamm

Back
X