- 24 Ağustos 2012
- 12.480
- 29.014
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.181
Dinlenmek benim için bir hayal 6.30 da çocuklar ayakda dakikler 2 side aynı anda kalkıyor kızım 8 aylik ama gün içinde 1 saat anca uyuyor onun dışında hep ilgi biyeri bırakım oynasin nerde bende otrcam oğlum desen çok yaramaz 1 dakka yerinde durmuyor ev isleri desen aldı başını gidiyor off off ne dertliyim yaa
ya ben daha kalkmadımfırında sutlaç, komposto, şehrıye corbasıı yaptım
ekmeklerı rondodan gecırdım
şimdi de kucuk odamı temızleyıp yerleştırcem
ramazanda zor oluyor canımya ben daha kalkmadım
ya zaten öyleydi demk ben yazamadıcanım dedıgın gıbı pişirdim yalnız ben sogan ve domateslerıde kızarttım çok guzel oldu tarıf için teşekkurleryorgun anneanne
ben de seninle konuştuktabugun yaptıgım işleri sıralamak ıstıyorum motıvasyon olsun bana :)
bi odamı topladım cok dagınıktı nereye ne koyacagımı bılemıyorum kılerımızde olmadıgından hersey acıkta bı dolap olsa herseyı toparlayacak ama dur bakalım dıyırum supurdum sıldım
yatak odamı topladım gardırobumu duzenledım
ıftar için yemek hazırladım talı komposto yaptım
ekmekelerı blendıdan gecırdım koftelık için
ıftar sofrasının hazırladım kaldırdım baulaşıkları makıneye dızdım sagolsun eşim yardım etti
mutfagı supurdum tezgahı ocagı sıldım tavaları yıkadım
tuvaletı temızledım
yarında evı supurcem sılcem ve banyoyu sılıcem banyodakı dolapları sılıp duzenlıcem havluları dolaplara yerleştırcem
merdivene koyuyorum üs kat yok zaten iki eviz kiracıyız orası kapalıaa yazmayı unuttum benımde camaşırlar yıkandı ve astım gerı toplamadım daha kuruyo
pekı fazlalık eşyaları nerelere koyuyorsunuz?
senin kaç cocugun varaa yazmayı unuttum benımde camaşırlar yıkandı ve astım gerı toplamadım daha kuruyo
pekı fazlalık eşyaları nerelere koyuyorsunuz?
inşalah tez zamanda anneolursunbızde son kattayız aa malesef uste cıkan merdıven yok ılerıde balkona cam yaptırıcam orayı kıler gıbı kullanırım artık
benım cocugum daha yokyorgun anneanne
sende benim gibi gececisinayy inşallah yavaş yavaş istemeye başladık bakalım Allah ne zaman kısmet edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?