En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar namaz kılıp iş yapacam akşam üzeri sular geldi bulaşık makinasını çalıştırıp çıktık kızıma
gidildi çamaşı katlıyacam makinaya çamaşı atacam mutfak toplanacak ne yaptıysam

Kolay gelsin yorgun anneanne
Benim de yapılacak bir dolu işler var
Bugün rahatsızlandım pek fazla bir şey yapamadım.
Bulaşık makinesi boşaltılacak
Doldurulacak
Makineye çamaşır atılacak
Katlanacak çamaşırlar var
Yazarken yoruldum
Bismillah deyip yavaş yavaş başlayayım.

bende kalkayım yapınca yazalım iyi olur bari bana motife olur sana kolay gelsin

vallah biraz yaptım çamaşır topladım bir el yıkanıyor
bulaşık makinasını boşaltım kızım tekrar doldurdu çalıştırdı küçük kızımda
dezkahın üstünü siliyor bura çok sıcak iş yapılmıyor şu an kilima açık bir el daha çamaşır koyacam yıkansın
burda sular kesiliyor

Herkese iyi geceler. Ben birkac gundur sehirdisindaydim ay cok rahatti temizlik camasir bulasik yok guzel bi kafa dinledim. Dun dondum eve bugun aci gerceklerle yuzlestim yeniden. Kirlilerim vardi 2 el camasir yikadim evi supurdum ,toz aldim , yemek yaptim derken esim isten geldi oglumu alip disari cikardi bende firsattan istifade banyo wc ovdum. Bulasiklari yerlestirdim. Oglusum geldi disardan yika yedir icir yatir derken gecenin bi vakti yine temizlige giristim yoksa bitmiyo. Kapilari sildim, mutfak duvarlarini(fayans) ,dolaplarini sildim. Simdi yorgunluk kahvesi icip yikananlari utulicem

ooo maşallah herkes iş peşinde ben hariç,2 gündür eve hiç bakamıyordum,önceki gün lazere gittim eve geç geldim sadece yemek bulaşık,daha önceki gün kaynanama gittik ordan avanosa akşam gezmesine derken ev berbattı ,her odada kıyafet vardı.Dün mecbur bütün evi topladım sadece toplamak 45 dk mı aldı makinaya çamaşır atıldı,serildi,bulaşık makinası boşaltılıp yerleştirildi,dolma salata yapıldı,yemek yendi,bulaşıklar makinaya yerleştirildi.

vallah akşam çok iş yaptım bu gün iş yapasım yokzaten akşama dügüne gidilecek
adyamana

Bugün benimde hiç iş yapasım yok gerçi her zaman ki halimama malum el mecbur yapılıyor birazdan kalkıp dağınıklığı toplayıp çamaşır sercem ve dünküleri katlayın yerleştircem

Slm hamarat ve titiz hanımlar bende burayı takipteyim bundan sonra..benimde ev işleriyle başım dertte iki yaşında bir oğlum var eşim de yardımcı olmaz malesef hal böyle olunca bütün evin yükü bende anlayacağınız. Öğretmenim bir yandan da kpss çalışıyorum fırsat buldukça. Bayadir evde temizlik yapılmadı üstten yapılan da görünmüyor öyle olunca. Yarın dip köşe temizliğe başlayacağım ins oda oda yapcam buraya da yazarim günün sonunda

hoş geldin aramıza

Cam silme konusunda tavsiyesi olan var mı?
İlk sayfadaki şampuanla silip durulamak yeterli oluyor mu?
Herkese kolay gelsin vee herkesin evi hep pırıl pırıl olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…