- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.621
kızlar namaz kılıp iş yapacam akşam üzeri sular geldi bulaşık makinasını çalıştırıp çıktık kızımaOturma odası ve çocuk odasının perdelerini yıkadım camlarını sildim evi süpürdüm sildim kapıları sildim banyo lavabosunu yıkadım yerlerini sildim mutfağı topladım Toz aldım iki tane yorgan güneşlendirdim az önce onları yerleştirdim ama canım çıktı resmen
Kolay gelsinkızlar namaz kılıp iş yapacam akşam üzeri sular geldi bulaşık makinasını çalıştırıp çıktık kızıma
gidildi çamaşı katlıyacam makinaya çamaşı atacam mutfak toplanacak ne yaptıysam
bende kalkayım yapınca yazalım iyi olur bari bana motife olur sana kolay gelsinKolay gelsinyorgun anneanne
Benim de yapılacak bir dolu işler var
Bugün rahatsızlandım pek fazla bir şey yapamadım.
Bulaşık makinesi boşaltılacak
Doldurulacak
Makineye çamaşır atılacak
Katlanacak çamaşırlar var
Yazarken yoruldum
Bismillah deyip yavaş yavaş başlayayım.
evet canımİyi akşamlar hanımlar.. Burada günlük.yapılan ev işlerini paylasiyorsunuz öyle mi..
Valla bir kaç sayfa okudum da.. Birşeyler yapasim geldi
vallah akşam çok iş yaptım bu gün iş yapasım yokooo maşallah herkes iş peşinde ben hariç,2 gündür eve hiç bakamıyordum,önceki gün lazere gittim eve geç geldim sadece yemek bulaşık,daha önceki gün kaynanama gittik ordan avanosa akşam gezmesine derken ev berbattı ,her odada kıyafet vardı.Dün mecbur bütün evi topladım sadece toplamak 45 dk mı aldımakinaya çamaşır atıldı,serildi,bulaşık makinası boşaltılıp yerleştirildi,dolma salata yapıldı,yemek yendi,bulaşıklar makinaya yerleştirildi.
hoş geldin aramızaSlm hamarat ve titiz hanımlar bende burayı takipteyim bundan sonra..benimde ev işleriyle başım dertte iki yaşında bir oğlum var eşim de yardımcı olmaz malesef hal böyle olunca bütün evin yükü bende anlayacağınız. Öğretmenim bir yandan da kpss çalışıyorum fırsat buldukça. Bayadir evde temizlik yapılmadı üstten yapılan da görünmüyor öyle olunca. Yarın dip köşe temizliğe başlayacağım ins oda oda yapcam buraya da yazarim günün sonunda
bu arada hoş geldin bin hiç silmedimCam silme konusunda tavsiyesi olan var mı?
İlk sayfadaki şampuanla silip durulamak yeterli oluyor mu?
Herkese kolay gelsin vee herkesin evi hep pırıl pırıl olsun inşallah :)
Tamam bakalım.bu arada hoş geldin bin hiç silmedim
sil paylaş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?