- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.021
Teşekkür ederim allah razı olsungeçmiş olsun canım allah şifa versin
Degerli ve cok titiz sevgili anane =)bugünkü 5 lim iki balkon yıkanacak çöp atılacak oturma odasının camı silinecek
çamaşır katlanacak bulaşık makinasna çalıştırılacak bitince boşaltılacak
Mmmm portakalli kek demeeeek. Hani bana?Hayirli geceler topik canlanmis ne guzel
Kac gundur motor takmis gibiyim yoruldum ciddi manadains yarin dinlenirim...oyle diyorum ama bi bakmisim ki işle aksam olmus
Bugun
Oturma odasindaki koltuklar ve cocuk odasindaki tek koltuk silindi,bol suyla sildim sirkeli suyla duruladim..sulu supurgeyle cektirdim super oldu kizlartavsiye ederim hali yikama makinsindn farki yok..simsiyaydi cektigi su...bugune kadar sildim diye kandirmisim kendimi...
Sulu supurgem olduguna ilk kez sevindim
Evi supurdum
Iki makina camasir yikandi astim
Kuruyanlari katladim
Ispanak yikamistim,dogradim birazini buzluga attim
Ispanak pirasa peynir karisik borek yaptim
Portakalli kek yaptim,,yemek yaptim
Muthis dagilan mutfagi topladim,ocagi sildim,makinayi calistirdim,elde yikancaklari yikadim yerlestirdim
Surekli dagilan evi topladim bolca...
Utum var yarina kaldi...
hoş geldin aramızaMerhaba hanımlar,
Son bir kaç günden beri
okuyorum ben de yazmak istiyorum. Evde yapacağım işleri telimin not defterine yazıyorum işten gelincede okuyup gaza geliyorum ve yapıyorumbugün evdeyim yazlıklarımı kaldırdım kışlıklarımı düzelttim dolap içini ve ayna dolabımı sildim düzenledim. Hafta içi yıkamış olduğum çamaşırları toplayıp sepete atmıştım onları yerleştirdim baya bi yıkamışım baya sürdü Evimizi eşim süpürdü dip köşe heryeri çekti ve ben de sildim heryeri Allah razı olsun eşimden wc banyoyu yıkadım. Yemek yaptım mutfağımı topladım yoğurdumu mayaladım. Planladığım işleri yaptım çok huzurlu oldum. Topik çok güzel takipteyim Yen'i evliyim ve artık buradayım
Heyyyoo...
Yasasin temizlik...
Bugun camasir yikadim astim... kuruyor (loading..)
Iki tülüm yikandi..
Banyo tuvalet ovuldu..
Camasirlar yerlestirildi..
Potmanto adam edildi...
B.makine bosaltildi..
Pogaca yaptim ohhh missss...
Kizim hasta ateslendi uyuyor simdi.. haliyle saat kac olmus.
Dun babasi eve gelmedi kizim uzuldu sabah 6 da uyudu bebeeem benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?