- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.581
Benim evim hiç dağılmıyor diyen beri gelsin.benim evimde çoğu zaman toplamaya başlamadan böyle oluyor üzülme yalnız değilsin.hele mutfak en çok da mutfak biraz toplama bak ne hale geliyor kendimden biliyorum .evimi her akşam bu halde buluyorum kızlar,daha diğer odalarını çekmedim
Topiği takibe alırsan daha sık uğrayabilirsin bildirim geliyo çünkü öbür türlü forumda Topik çok zor bulunuyor .madem tam senlik hergün gel beklerizBu topik tam benlikmiş niye daha önce görmedim ki
Dün bugünden dolayi misafirim gelicek diye toz aldım wc banyo yıkadım silip süpürdüm evi hazır girişmişken eşime halıyı sildirdim çamaşır vardı makinadan çıkanı astım kuruyanı topladım katladım yerleştirdim bulaşık makinası doluydu boşalttım buzdolabını sildim mutfak dolaplarını sildim derken akşam oldu hızlıca bi patates yemeği ve hazır çorba yaptım bulaşıkları tekrar makinaya doldur çay kurabiye servisi yaptım eşime malum bana halı sildi çok yoruldu kendileri.. sonra bi durdum baktım yarına hiçbişey yok ikramlık.. hemen bi poğaça hamuru yoğurdum kek yaptım bi çeşit kurabiye yaptım saat 23e doğru herşeyim hazırdı.. duşa girdim yattım şükürşimdi de ortalığı topluyorum çamaşır var yıkanıcak..
Haa bu arada dün aşağı uğradım eşimi çağırıyım dedim kv mutfaktaydı eşimi sordum burdamı bahçede mi dedim "içerde yavrum" dedi bi çağıraym ya halı silicektik beraber dedim bana ne dedi sizce? "Kullanma çocuğu" dedi gülerek.. pardon? dedim kendi evimizde karısına yardım ederse kullanmış mı oluyorum dedim.. "sen bana bakma yavrum takma kafana" diyip güldü.. espri anlayışı eşsizdir kendilerinin. O sinirle eşime söyledim tabi bi sürü işim var bide sizinkilerin üstün espri anlayışıyla uğraşamam dedim.. Sen bakma onlara beni tepe tepe kullanabilirsin aşkım dedi ♡♡ bu arada keki de beraber yaptık bugün kv sorarsa söyliycem yapılcak işler arasında not aldım. Çok konuştum hakkınızı helal edin
Ah ah bi de kendilerini cem yilmaz sanmasalar benimki de 2 hafta bendeydi kardan disari da cikamadim bi yandan 3 aydir durmayan kanamam bi yandan basimda oglundan yardim istesem kendi kosan ya da e seclvmiyor o diyen annesi ben zaten bayiliyorum sanki kulkedisiyiz bizBu topik tam benlikmiş niye daha önce görmedim ki
Dün bugünden dolayi misafirim gelicek diye toz aldım wc banyo yıkadım silip süpürdüm evi hazır girişmişken eşime halıyı sildirdim çamaşır vardı makinadan çıkanı astım kuruyanı topladım katladım yerleştirdim bulaşık makinası doluydu boşalttım buzdolabını sildim mutfak dolaplarını sildim derken akşam oldu hızlıca bi patates yemeği ve hazır çorba yaptım bulaşıkları tekrar makinaya doldur çay kurabiye servisi yaptım eşime malum bana halı sildi çok yoruldu kendileri.. sonra bi durdum baktım yarına hiçbişey yok ikramlık.. hemen bi poğaça hamuru yoğurdum kek yaptım bi çeşit kurabiye yaptım saat 23e doğru herşeyim hazırdı.. duşa girdim yattım şükürşimdi de ortalığı topluyorum çamaşır var yıkanıcak..
Haa bu arada dün aşağı uğradım eşimi çağırıyım dedim kv mutfaktaydı eşimi sordum burdamı bahçede mi dedim "içerde yavrum" dedi bi çağıraym ya halı silicektik beraber dedim bana ne dedi sizce? "Kullanma çocuğu" dedi gülerek.. pardon? dedim kendi evimizde karısına yardım ederse kullanmış mı oluyorum dedim.. "sen bana bakma yavrum takma kafana" diyip güldü.. espri anlayışı eşsizdir kendilerinin. O sinirle eşime söyledim tabi bi sürü işim var bide sizinkilerin üstün espri anlayışıyla uğraşamam dedim.. Sen bakma onlara beni tepe tepe kullanabilirsin aşkım dedi ♡♡ bu arada keki de beraber yaptık bugün kv sorarsa söyliycem yapılcak işler arasında not aldım. Çok konuştum hakkınızı helal edin
Topiği takibe alırsan daha sık uğrayabilirsin bildirim geliyo çünkü öbür türlü forumda Topik çok zor bulunuyor .madem tam senlik hergün gel bekleriz
Ah ah bi de kendilerini cem yilmaz sanmasalar benimki de 2 hafta bendeydi kardan disari da cikamadim bi yandan 3 aydir durmayan kanamam bi yandan basimda oglundan yardim istesem kendi kosan ya da e seclvmiyor o diyen annesi ben zaten bayiliyorum sanki kulkedisiyiz biz
Gule gule kullan canim,ablam da yeni diktirdi salona netten memnun kaldi şükür sıkıntı cikmadi,net daha hesapli oluyo..Nöbetten çıkınca iki gün kendime gelemiyorum,birde oruç olunca uykumu hiç alamıyorum.dün eve gittim,canım hiç temizlik yapmak istemedi.Evi toparladım ki öyle böyle değil ev berbattı atabilirsem fotolarını atcam inş size.Nohutlu bulgur pilavıyla mercimekli nohutlu kesme çorba yaptım,yanına turşu,yoğurt,kompostohazırladım,yedikten sonra mutfağı toparladım.Netten yatakodama tül perde diktirmiştim,perde modeli çok güzel ama bir türlü istediğim ölçüde gelmedi.İlk gelen petek üstüydü gönderdim uzun istemiştim çünkü,ölçü vermeme rağmen bu seferde 2,15 yerine 1,90 geldi kadına dediğimde ise benim metremle onun metresi farklıymış,ütülersem uzarmış falan filan,artık uğraşmak istemedim kadınla yıkadım perdeyi astım ama küçük geldi yapcak bişi yok dedim kenarına fonla falan büyük göstermeye çalıştım,süpürüp silmek lazımdı ama yapacak halim yoktu artık o işlerde bugün inş
Cok guzel olmus canim maşallah...biz de dolaplari sonradan yaptirdik vestiyer,yuk dolabi,banyo dolabi,mutfaga ek dolap..cok işime yaradi kalabaligi kapatiyor ev daha ferah ve rahat duruyor.Eki Görüntüle 1938315 Eki Görüntüle 1938313
Eki Görüntüle 1938312 Dün merdivenin altına dolap taktırmıştık.çok derli toplu oldu bu kapağı kapalı iken ki hali üstteki de açılınca hali
Öncesinde orası açıktı ve klasik bir ayskkabi dolsbı ve askılık vardı .elektrik süpürgesi alet çantası ardiye olarak ne koysam hep açıkta dururdu şimdi kapalı
Bugun kurstan geldim evi toparlayip kayinvalideye gittim misafiri vardi,az evvel geldik
Dun,
Ev süpürdüm
Toz aldim
Bulasik makinasini bosalttim
Ikisi kisa programda uc makina camasir yikandi astim
Arabasi corbasi vardi esim icin hamurunu yaptim bi borcam
Kv aradi misafirim gelcek diye kabartma tozlu pogaca yaptim
Yok degilim..yozgatliyim..iyi biliriz arabasini severiz de kisin guzel giderAyy konyali misin :) bende konya geliniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?