En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evimi her akşam bu halde buluyorum kızlar,daha diğer odalarını çekmedim

Eklentiler

• IMG_20170111_182037.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20170111_182041.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20170111_182045.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20170111_182048.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20170111_182113.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20170111_182239.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20170111_182241.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20170111_182229.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20170111_182117.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 82
Bu topik tam benlikmiş niye daha önce görmedim ki

Dün bugünden dolayi misafirim gelicek diye toz aldım wc banyo yıkadım silip süpürdüm evi hazır girişmişken eşime halıyı sildirdim çamaşır vardı makinadan çıkanı astım kuruyanı topladım katladım yerleştirdim bulaşık makinası doluydu boşalttım buzdolabını sildim mutfak dolaplarını sildim derken akşam oldu hızlıca bi patates yemeği ve hazır çorba yaptım bulaşıkları tekrar makinaya doldur çay kurabiye servisi yaptım eşime malum bana halı sildi çok yoruldu kendileri.. sonra bi durdum baktım yarına hiçbişey yok ikramlık.. hemen bi poğaça hamuru yoğurdum kek yaptım bi çeşit kurabiye yaptım saat 23e doğru herşeyim hazırdı.. duşa girdim yattım şükür şimdi de ortalığı topluyorum çamaşır var yıkanıcak..

Haa bu arada dün aşağı uğradım eşimi çağırıyım dedim kv mutfaktaydı eşimi sordum burdamı bahçede mi dedim "içerde yavrum" dedi bi çağıraym ya halı silicektik beraber dedim bana ne dedi sizce? "Kullanma çocuğu" dedi gülerek.. pardon? dedim kendi evimizde karısına yardım ederse kullanmış mı oluyorum dedim.. "sen bana bakma yavrum takma kafana" diyip güldü.. espri anlayışı eşsizdir kendilerinin. O sinirle eşime söyledim tabi bi sürü işim var bide sizinkilerin üstün espri anlayışıyla uğraşamam dedim.. Sen bakma onlara beni tepe tepe kullanabilirsin aşkım dedi ♡♡ bu arada keki de beraber yaptık bugün kv sorarsa söyliycem yapılcak işler arasında not aldım. Çok konuştum hakkınızı helal edin

evimi her akşam bu halde buluyorum kızlar,daha diğer odalarını çekmedim
Benim evim hiç dağılmıyor diyen beri gelsin.benim evimde çoğu zaman toplamaya başlamadan böyle oluyor üzülme yalnız değilsin.hele mutfak en çok da mutfak biraz toplama bak ne hale geliyor kendimden biliyorum .

Topiği takibe alırsan daha sık uğrayabilirsin bildirim geliyo çünkü öbür türlü forumda Topik çok zor bulunuyor .madem tam senlik hergün gel bekleriz

Ah ah bi de kendilerini cem yilmaz sanmasalar benimki de 2 hafta bendeydi kardan disari da cikamadim bi yandan 3 aydir durmayan kanamam bi yandan basimda oglundan yardim istesem kendi kosan ya da e seclvmiyor o diyen annesi ben zaten bayiliyorum sanki kulkedisiyiz biz

Hiçç sorma Allahtan oğlu ailesine çekmemiş çok şükür

Gule gule kullan canim,ablam da yeni diktirdi salona netten memnun kaldi şükür sıkıntı cikmadi,net daha hesapli oluyo..

Cok guzel olmus canim maşallah...biz de dolaplari sonradan yaptirdik vestiyer,yuk dolabi,banyo dolabi,mutfaga ek dolap..cok işime yaradi kalabaligi kapatiyor ev daha ferah ve rahat duruyor.

Bugun kurstan geldim evi toparlayip kayinvalideye gittim misafiri vardi,az evvel geldik

Dun,
Ev süpürdüm
Toz aldim
Bulasik makinasini bosalttim
Ikisi kisa programda uc makina camasir yikandi astim
Arabasi corbasi vardi esim icin hamurunu yaptim bi borcam
Kv aradi misafirim gelcek diye kabartma tozlu pogaca yaptim

Ayy konyali misin :) bende konya geliniyim

dün evi toparladım,önceki günden kalan yemekler vardı yanına hazır yufkadan gözleme yaptım,iki makina çamaşır yıkandı peteklere astım,bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım ve arkadaşıma akşam oturmasına gittim yani yine kaldı ev süpürüp silme

Dün akşam oturmasına apartmandan komşularımız geldi .çay yanına kuruyemiş cips o tarz şeyler hazırladım .gelceklerinden 1 saat önce haberim oldu eşim çağırmış bize gelin oturuz diye .bende hemen 1 saat içinde evi o gün süpürmemiştim salon mutfak holü süpürdüm akşam yemeğinden kalan bulaşıkları makineye attım tezgahı topladım çayı koydum çerezleri kâselere yerleştirdim Mısır patlattım cips tabaklarına cips koydum üstümü değiştim kirlileri makıneye attım çalıştırdım bşr yandan lavaboyu süngerle ovdum sildim odalara banyo ve tuvalete oda kokusu sıktım sonra geldiler oturduk .onlar gidince çay bulaşıklarını mskineye attım etrafı topladım evi havalandırdım azıcık biten çamaşırları çıkardım çorapları falan petek üstüne astım kalanını yarına bıraktım .
Bugün sabah çocukları okula hazırladım gönderdim kahvaltıyı topladım kirlileri mskineye atıp çalıştırdım .kuruyan çamaşırları petek üstünden aldım diğerlerini dışarıya astım pazara gittim geldim aldıklarımı yerleştirdim yeşilliklerini sirkeli suya bastım.kurutucudan geçirip buzdolabı poşetlerine yerleştiricem .çorba yaptım .yatakları anca düzelttim gelince ortalıkta duran kıyafet pijama gibi şeyleri kaldırdım yerlerine koydum.ev toplanmış oldu yemeğim de var.daha ne olsun.iyi haftasonlarınız olsun inşalah.

Bir makine çsmaşır attım.günler sonra terasa çıktım bol köpüklü sularla fırçaladım duruladım tertemiz yaptım çok güzel güneş vardı makine bitince çıkan çamaşırları astım evi havalandırdım çocukların bazalarının altını çekinceye kadar tozunu aldım yataklarını düzelttim banyo ve klozeti temizledim yerlerini sildim paspaslarını silkeledim yerine koydum havlusunu değiştim.mutfağı topladım dolapların içini üstünkörü şöyle bi düzenledim (çok dağılınca toparlaması da zor oluyo) bu bile dolap içlerinde gğzel bi ferahlık sağladı.aklımda birde buzdolabı içinin temizliği var.bakalım azıcık mola verdim şimdilik ,daha salon ve mutfak süpürülecek yemek yapılacak

Dün mutfağın dolaplarını sildim yağ olan bölümleri yağçöz le sildim ocağı bütünparçalarını çıkarıp temizledim cam balkonu sildim balkonu toparladım.buzdolabını temizliycem bende kaç gündür ama elimi atamıyorum daha bu hafta mutfakla yoğunlaşayım diyorum diğer yerleri de sadece dağınıklık topladım oturma odasını süpürdüm toz aldım bi de spor yaptım

Bugün vaktimin çoğunu mutfakta geçirdim .hamsili pilav kıymalı pide ve mercimek köftesi hazırladım.mutfağı kaç kere topladım bilmiyorum artık .ama buzdolabının icini yine temizleyemedim yarına artık .evi süpürdüm çamaşır astım .üstğmde de bir kırgınlık var gibi .bikaç parça ütüm var onu da birazdan yapıcam artık .çayımı içip o ses Türkiye ye bakıyorum

Cumartesi akşamı buzdolabını sildim çok şükür baya uğraştırdı bütün parçaları yıkadım rafları da sildim pazar günü banyo ve tuvaletiyi yıkadım havlularını değiştirdim çöplerini attım oturma odasını süpürdüm toz aldım bugün de bakalım ne yapabilirsem artık

Selamlar hanimlar
Kac gundur bi yerlere gittik evde olmayinca ev aldi basini gitti
Dun aksama kadar evdeydik ekektrik kesikti..aksam da kv ye gittik..ev suprulecekti kaldi
Bugun dipkose suprulecek silinecek,wc banyo yikanicak toz alinacak.yemek yok
Is cokk
Yapabildigimi yazarim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…