- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.981
cnm sen geçmişi oku ben ütüye gidiyorum
bu arada çocukların çok tatlıymış Allah bağışlasın
sağlıklı ve hayırlı ömürleri olsun inşAllah
ben de çocukları dünden yıkadım
biz eşimle karşılıklı oynarız tavlayı
dün çok yoğundum kızlar gelemedim çok özlediniz beni demii
bugüne pek işim kalmadı yemeğimde var kuruyan çamaşırları toplucam yıkananları asıcam
akşama ütü yapıcam bu kadarsabahtan beri çocukların dersleriyle uğraşıyorum 1.sınıf çocuğuyla uğraşmak çok zor
estalmusum senin kuzular kaçıncı sınıfta:26:
ya aspiratörün üzerindeki dolaplarda oluşan yağlanmaya ne tür çözümler önerirsiniz arkadaşalar :44:?
bimde satılan yağ çöz var canım benim onu sıkıyosun bol bol bol 15 dk bekliosun telle yada süngerin sert kısmıyla siliosun:)
Canım en güzeli Marc Mutfak .. Çok Güzel Gerçektenn
pazarlari cumartesileri pek kimse olmuyi ki zaten canim her kesin kocasi evde oliidün çok yoğundum kızlar gelemedim çok özlediniz beni demii
bugüne pek işim kalmadı yemeğimde var kuruyan çamaşırları toplucam yıkananları asıcam
akşama ütü yapıcam bu kadarsabahtan beri çocukların dersleriyle uğraşıyorum 1.sınıf çocuğuyla uğraşmak çok zor
estalmusum senin kuzular kaçıncı sınıfta:26:
oh olmus sana biz sohbet etmek istedigimizde de sen olmuyonayy kırk yılda bi sohbet edeyim didim burda da kimse yok
kiz hamilesin sen o ka erkenden niye uyaniyosun gun uzun once uykunu alkızlar yarın çok çok çok işim var koltuklar sandalyeler silincek halılar silincek bide saat 4 gibi pazara gtcem işlerim çok oldugunda sabah eşimle birlikte 6.30 da kalkıorum başlıorum akşama kadar anca bitiyo yarında eşimle birlikte kalkcam sabah sabah daha hava karanlıkken başlıcam işlerime:)
sen de mi sildin canim mutfak dolaplarini ohh hepimizin dolaplari miss gibi oldubende bugün
MUTFAK DOLAPLARINI SİLDİM
YERLERİ ELLE OVA OVA BAL DÖK YALA KIVAMINA GETİRDİM
BULAŞIKLAR YIKAYIP YARLEŞTRİLDİ
CAM KENARLARI SİLİNDİ
ÇAMAŞIR YIKANIP ASILACAK
AZICIK ÜTÜ VAR YAPILACAK
TOZLAR ALINACAK
[/url][/QUOTE]
oy oy oyy bu nasil bi gunaydin boyle:16::16::16::16:
Kocamaaaan günaydınlar herkese..
Herşeyin gönlünüzce olduğu bir hafta nasip eder inşallah Rabbim
Hafta sonundan çıktık, dinlenmiş olmak mı lazım normalde?
Aksine hala yorgunum da
Cumartesi çamaşır ayıkla, bir posta at, iki kat süpür, sil, toz al, bulaşık yıka, çamaşırları boşalt, bi posta daha at....
Bir de işim bitti, taşınacak olan amcamın evine gittim, yengemlere yardım ettim camlar, kapılar, dolaplar falan ovulacak diye..
Üç saat kadar onlara yardım ettim. Kv'me çok yakın tuttukları ev, 4 bina var arada..
Eşim kızımı oraya götürmüştü zaten, ben de işim bitince geçtim.
Yemek yedik, bulaşık yıkadık, giyindik, düğüne gittik (benim yakın akrabam, kv.ler de tanıyor)
Çocuklar uyuyunca erken kalkıp eve döndük, ama ben bitmiştim artık
Yazarken bile yoruldum yani kızlar gerisini siz düşünün
pazarlari cumartesileri pek kimse olmuyi ki zaten canim her kesin kocasi evde olii
oh olmus sana biz sohbet etmek istedigimizde de sen olmuyon
kiz hamilesin sen o ka erkenden niye uyaniyosun gun uzun once uykunu al
sen de mi sildin canim mutfak dolaplarini ohh hepimizin dolaplari miss gibi oldu
ben elbise dolabimi da katladim
oy oy oyy bu nasil bi gunaydin boyle
sanirim gif eklemegi yeni ogrendin canimpek bi hevesli gordum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?