- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.101
cok tesekkur ederim canimazerinn senin kızın mı varr allah bagıslasınn :)) neler yapıyorsunuz kızlar tanıtın bıraz kendınızı :)
merhaba arkadaşlar:)))
aa korunmuyomusunuz artik beray hayirli olsun ne diyim
insallah olur canim
yok tatlim herhangi bi takvim falan uygulamadik
ben yeniyim azerinnn berayında eşi nöbetçiymiş benimkide nöbetçi onu konuşuyordukk :)
bu gun isler cabuk bitti sanki ya dimi vuslatim:26:bulaşığı yıkadım, sobaları yaktım,mutfağı düzenledim,evi süpürdüm sildim
şimdi dinleniyorum:126:asılcak çamaşırlar var onları asıcam,yemek yapıcam
kiz yeliz naptin uyusuk karu bi is yaptin mi yoksa kos kos oturdun mu tum gunohh vuslatım ne güzel yine formundasın
benim canım bugün hiçbirşey yapmak istemiyor nedense
biri bana kızsın yoksa yerimden kalkamıycam ya offf
koltuklari neyle sildin canim:26:kızlar dıdım geldim işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:)
işlerim bitmedi ama dinlenme molası verdim soluğu burda aldım kızlar bugün işe biraz geç başladım halbuki sabah 6.30 da kalktım ama 11 de başladım uyuz uyuz dolandım kendimi motive ettim:)
önce evimi süpürdüm sildim hiç toz işine girmedim
sonna koltuklarımın minderlerinin yüzünü makinaya attım koltuklarımı sildim
sandalyelerimi sildim
ayakkabılıgımı temizledim
aynalı konsolumu temziledim çekmecelerin içini düzenledim:)
sonna buzdolabımın içini boşalttım
doğru pazara gittim çnkü toplancaktı:)
şimdi geldim dinlendim kalkıp buzdolabımı temzilicem içini yıkıcam banyda silcem onun suyu akarkende yemek yapcam yemek basit zaten mantarı fırına sürcem bide çorba karıştırırım yanına bide salata oldu bitti
yemekten sonrada ütümü yapcam
aslında sorun işi gözümüzde büyütmemiz büyütmesek problem yok bugün 4 saat of nasıl yapcam of nasıl etcem dedim dedim bi kalktım 6 saatte dinlene dinlene hepsini yaptım:) aslında sabahtan başlasaydım saat 2 de herşey bitmiş olcaktı:)
neyse kalkıp buzdolabımı temzilim yemek yapim adam gelince duvarları kemirmeyelim:)
Kızlarr Bendee bugün Ütü Yaptımm
Renklilerimi makinaya attım Yıkanıyoo
Ortalığı Toparladım
Mutfağımı Temizledimm
Şimdideee Oturuyorumm
Birazdan Kendime Yemek yapıcamm yicemm
Eşim Bugün Nöbetçi zatenn
Anlıyacağınızz Bugün yalnızımm
benimkide 2 gecede bi nöbetteben şu an 8-5 çalışıorum nöbetim yok olsaydı hiç görüşemicektik heralde dua edin sizin nöbetiniz yok:)
benimkide 2 gecede bi nöbetteben şu an 8-5 çalışıorum nöbetim yok olsaydı hiç görüşemicektik heralde dua edin sizin nöbetiniz yok:)
bu gun isler cabuk bitti sanki ya dimi vuslatim:26:
kiz yeliz naptin uyusuk karu bi is yaptin mi yoksa kos kos oturdun mu tum gun
koltuklari neyle sildin canim:26:
bak yalniz kalmadin bu gun berayim
kızlar bişey sorcam benim halılarım beyaz eşim gecen cay damlattı hafıf leke var neyle sılsem gecer???? baharda yıkamaya verıyorum ama sımdı neyle sılsem kı :??
Vala hi Canım Benimde halılarım beyaz. Mesela O anda bişey dökülür Hemen Marc Mutfağım var Onu sıkarım beklerim 1 dakika filan hemen geçirir. Bembeyaz yapar..
kızlar bişey sorcam benim halılarım beyaz eşim gecen cay damlattı hafıf leke var neyle sılsem gecer???? baharda yıkamaya verıyorum ama sımdı neyle sılsem kı :??
hımmm denemek lazım sağol canımm :)) peki neyle siliyorusun halılarıı ?
kizlar yesillikleri bos zamninizda yikayip gazete kagidinin uzerine serin kurusun sonra kuru bi gazete kagidinin arasinda uzun sure beklete bilirsiniz buzdolabindabenim eşim polis bende sağlık teknikeriyim laborantım yane ama benim nöbetim yok şu an şükürler olsun:) diorum ya yoksa hiç görüşemicektik:)
azerincim koltukları kaynar suda sabun erittim onunla sildim benim koltuklar duygulu hassas koltukla canıma okuyolar:)
bu arada benim ev işleriyle fena halde başım dertte yahu yarım saat önce anca popomu koydum yere
pazara gitmiştim dedim buzdolabını temzilemeden yerleştirmim sildim dolabı parçaları duşa götürdüm duşta foşur foşu köpükle yıkadım duruladım yemek yedik
parçaları tak dolabı yerleştir pazarlıkları diz
kıvırcığı yıka
ıspanağı yıka ( buna çare bulan varmı?) öldürdü beni yahu
karalahanayı rondodan geçir salata için hazırla
bulaşık mutfak toparlama çay yap derken aaaaaaaaaa bi baktım saat 10 olmuş yok artık dedim öldüm ama bu gün yahu ben ev hanımlığından istifa etcem çalışmak daha güzelmiş ve daha kolaymış cidden
hoş çalışırken evdeki işleride yapıorum yani hem ev hem iş biraz kasıyo ama evdeyken kapıyı çekip çıkamıosun batıyo gözüne bi yeri temizlesen bi yer duruyo bide çocugum yok benim daha .........şimididen böleyse...
ben kacar kizlar gec oldu burda saat 01.10 heruf mizmizlaniyo artikin
rabyas yine gel tatlim
ben kacar kizlar gec oldu burda saat 01.10 heruf mizmizlaniyo artikin
rabyas yine gel tatlim
iyi aksamlar kizlar
ben bu aksam pek bi sey yapamadim avizemi sildim bulasigimi yikadim bi tek
askitom napti acaba leke cikti mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?